Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V pisarni

V pisarni

…moj korenjak je močno napet, ti pa ga čutiš ……ter čutiš to napetost, strast in poželenje….primem te za ritko ter jo močno gnetem….z eno roko ponovno sežem proti pi*čki, ter ti narahlo potisnem v l*uliko…najprej en prst,…..ker je vsa navlažena, razmočena, ……takoj dobiš v sebe še drugega…pa tretjega…ti pa pospešeno dihaš, ter se začneš nabijati……korenjak pa še vedno čaka na dovoljenje za vstop…..

Cmok tudi tebi…..

Bi pasalo zdajle…nekje….v kakšni garderobi…’:)

:))) ja, pa vem za eno prav primerno za to…..ravno prav zatemnjena, elegantna, čista, z omaricami postavljenimi tako, da bi se z lahkoto diskretno skrila v nek kot…..vrata iz te garderobe pa vodijo naprej v harem užitkov,…….savne, masaže….mmmmmmmmmm bi mi pasalo zdele vse, začetek v garderobi, savna in ti, masaža, skupna kopel,….mmmmm

Ah ja, pa bom kar še malo v službi.:)

Ja, mogoče…
V savni? Čist lahko..

:))) Srce, malo te pa že imam naštudiranega. Sem nekako predvidevala da bo tvoj odgovor tak.:)) Savna….bi me pocrkljal? Drugače pa…. koliko se da narediti samo s pogledi, dotik sploh ni potreben, pa je že,…..mmmmmmm

…medtem, ko se nabijam na tvoje prste, me ti pravociraš s svojimi pogledi…dobro veš, kaj si želim…ne…ti me pustiš čakati…vrnila ti bom to…dvojno…sklonim se k tebi in te zasujem z divjimi poljubi, polnimi strasti…po ušesih…vratu…norim…vem, da bi me tudi že ti rad dobil…nasadil na svoj ku*rac in po*fukal do onemoglosti….spogledava se…hočeva točno to…dvigneš se k meni…usedeš se…z razkrečenimi nogami se usedem v tvoje naročje…začutim njegov utrip na svojem venerinem hribčku… z rokami mi rahlo privzdigneš ritko…korenjak sam najde pot… objamem te okoli vratu se s telesom privijem k tebi in čutim, kako počasi tvoj ku*rac izginja v moji potrebni pi*čkici…takoj se ujameva v ritmu, ki je sprva počasen, zapeljujoč…komaj se zadržujeva…s prsti ti dražim tvoje prsne bradavičke…vzburja te…nepremično te gledam v oči…lepo mi je…hočem šeeeeeee

Presenetila si me,res.

Majči,
no, dovoljeno je vsaj malo se zasanjati…drugače pa sem mislil prav to…..savna…..:)
Poljub!

No ja, res še kar nekaj časa,…do konca današnje službe….

Saj tukaj vendar vsi samo sanjamo in fantaziramo in ravno zato je dovoljeno vse. Groza, da bi bili še tu omejeni! Kot si napisal prej, nikoli ne veš, mogoče se pa kdaj res srečava,….:)))))
Poljubček, pa ni se me treba bati. Mogoče imam malo predolg jezik, v resnici sem pa čisto pridna punčka.

JA???? Zakaj?

…..neizmerno uživava v divjem ritmu…..divje se nabijaš na k*urca, …hočeš še…..grabiš me za lase…..čutim,….da ti prihaja….naenkrat te divje strese…vsa zasopihana me pogledaš v oči…..oba veva, kaj to pomeni….nežno te obrnem na hrbet…….

Majči, lepo je, da se vsaj tukaj lahko malo zasanjamo….realnost je čisto druga, vendar, če pomislim, kaj je včeraj doživela -JAZika, potem…..nikoli ne veš,….kje, kdaj….

Ja, verjamem, da si čisto pridna punčka, dokler….ne privre iz tebe vsa tista strast,…..hrepenenje po nečem….morda tudi novem…..

…če se spomnim zgodbe, in če bi prišlo tako daleč,…..do klopce…..kako bi pa ti reagirala, če zdajle pomisliš…:)..vem, da je realno težko oceniti….

Ja, verjamem, da si čisto pridna punčka, dokler….ne privre iz tebe vsa tista strast,…..hrepenenje po nečem….morda tudi novem…..

Tole je vse čisto res, ampak bi morala človeka vsaj malo poznati ali pa ga vsaj že kdaj prej videti.

Malo sem že pozabila kako je zgodba šla, ampak dvomim, da bi sploh prišla do klopce. Če bi se že vse predtem v resnici zgodilo, mislim, da bi, se moja zgodba za tist dan končala bolj v tem smislu, da bi skupaj popila kavico, on bi mi dal tel.št. in bi odšla. Nekaj časa bi me mogoče še matralo, da bi ga poklicala, potem pa bi me minilo in bi se posvetila otroku in možu. Za kaj več, bi bilo potrebno mnogo več od hudo dobrega avta, modrih učk, CK hlač in lepih vonjav. Predvsem bi moralo doma hudo hudo škripati, pa še takrat….????….
No, kakorkoli, v resnici sem veliko bolj zadržana in previdna kot tukaj, ko (preveč!!) otresam in provociram.

Zato,ker sem med srečkoti tudi jaz,ki mi uspe tebe vzburiti:-)

Oh no, o tem bi se pa dalo diskutirati! :))) Redki so tisti srečneži tukaj!

Ja saj prav veliko jih res ni nasplošno ,mislim moških:-)

Jap!

hahahahahaha, saj veš da bi te rad videl v vsej tvoji lepoti! To pa je lahko le brez tekstila… Če si še tako lepo in izbrano oblečena, bi mi bila ŠE BOLJ všeč čisto gola, s tatoojem na trebuščku če se še prav spomnim

Srce greva pod nov post zgoraj:Pisarna 2 .

…noro dragi…paše…predstavljala sem si, da mi bo lepo, ampak tole je božansko…telo še vedno malo trese od užitka…tvoj korenjak se še vedno razkazuje v vsej svoji velikosti…hočem še…ležim na hrbtu…ti ob meni…glavo imaš naslonjeno na roko in me gledaš…druga roka potuje po mojem ne samo od sonca razgretem telesu…skloniš se k meni in me poljubiš…potegnem te nase…razširim noge in jih dvignem proti vse močnejšemu opoldanskemu soncu…hočem te…ku*rac mi do konca zarineš v še bolj mokro, vendar ožjo muco…zapredem od užitka…primeš me za boke…še višje dvignem noge in jih naslonim na tvoja ramena…nabijaš me…ne zdržim več…začnem te glasno spodbujati z opolzkimi besedami…po*fukaj me…daj si duška…tvoja sem…čisto tvoja…vzemi si vse kar hočeš…pripelji me v onstranstvo…popolnoma sem zadeta, zadeta od ekstaze užitka, ki mi ga nudiš…

:))) na hrbtu najdražji. V vzpodbudo izbrancem, ki imajo možnost spoznati mojo muco. Ko me boš videl golo, boš spoznal tudi pomen tatooja.

In kaj je na tatooju?

V vzpodbudo izbrancem, ki imajo možnost spoznati mojo muco.
Je še zeloooo daleč do tega, da bi spoznal njegov pomen.

Na tatooju je kak simbol alternative ali kaka figura,ki ponazarja življensko energijo.Sem blizu?

Ne.

New Report

Close