V podpis sem dobila predporočno pogodbo
Pogodba mora vedno ščititi obojestranske interese in v tvojem primeru tega ni. Tudi ti moraš zaščititi rezultate svojih žuljev. To, da ti bodoči mož prikriva določene zadeve, v tem primeru predporočno pogodbo in da je računal, da jo boš takoj podpisala, ga ne kaže v dobri luči. To delajo arogantni ljudje, ki hočejo izkoristiti stisko človeka in to je značilnost bogatašev, ki se imajo za nekaj več. Iz tega je tudi razviden podcenjujoč odnos do tebe. Da se ne bo nazadnje izkazalo, da je on gnilo jajce in se bo obesil na tebe in te izkoriščal. Tudi to, da se zdaj ujameta, je lahko samo načrt prebrisanega človeka, ki ve, da je dobra vaba.
sicer je izmišljeno ampak ok, 21.05.2021 ob 22:57
Kot prvo če sta oba z podobnimi dohodki in ni razlika recimo en jurja drugi pa 50 jurjev na mesec je tole brez veze. Deli se itak samo tisto kar se skupaj v zakonu ustvari. Kar že imata se itak ne.
Jaz sicer sem za predporočne. Se mi ne zdijo nič napačnega. Samo v sloveniji mislim da je dokaj neuporabna. Bi jo podpisala brez problema če bi imela partnerja ki bi želel to.
Bi me pa resno motilo da se imam namen poročit z enim pepčkom ki mu mamica ureja stvari z bodočo ženo. Patetično do amena. Sem prestara za te fore. Kaj si boš z tem pepčkom v življenju pomagala? Vse njegove boje bo mamica borila očitno. Si se pripravljena ta trojček igrat celo življenje? Zame je zakon za dva, ne pa za tri.
Poleg tega bi jaz ovrednotila tudi koliko kdo prispeva k gospodinjstvu. In določila da bo moral enakovredno prispevati s svojiom delom. in skrbjo za družino. Ne da bo on služil in kasiral, ti boš pa sama pedenala njega, otroke in gospodinjstvo in posledično od tvoje profesionalne kariere ne bo nič.
Na koncu boš odšla s kufrom in otroci, on bo imel pa poln bančni račun.
NOGO
Ja, pa da ne omenjam načina, kako se je predloig predporočne pogodbe zgodil.
Pezdek brez hrbtenice. O tem bi se moral najprej pogovoriti ON s teboj. Ne pa da mu mama rihta…
Bodi previdna
Na tvoji strani, 19.05.2021 ob 16:03
Jaz bi mu rekla, da podpišem takoj, če podpiše tudi on, da v primeru, da me prevara dobim polovico premoženja, če je sploh kaj naj napisano oziroma bi se izmislila nek znesek, ki bi prevaro lahko odtehtal.
ZAkaj ste toliko požrešni ljudje..Če jo prevara pol premoženja..čigavega???
Daj nehajte..S tem ki ga imam jsz takoj podpišem da ni mojega nič pri njem kar je tudi res.Vse je z lastnimi rokami ustvaril..ima dva odrasla otroka ki jim to pripada.Jat ce bi finančno kaulagala pri njemu bi pač račune shranila da mi ne bi kaj očiltal.Da pa nekomu nekaj vzamem kar ni mojega pa mi na pamet ne pade.
Sama požrešnost je današnje ljudi..katastrofa res.
Torej s woklepas deda, ki.nic nima. Ce ti je mama prinesla v podpis, potem je on navadni razvajenec, ki ni ustvaril nic.
Se pravi, da imas ti vec kot on in sploh ne vem, kaj mislis s tem za stanovanje – “lahko ga oddajava”.
Ne! On ga ne more. Tvoje je. Drzi se svojega, on pa tak nima nic. Naj tudi on podpise tebi, ker ocitno je navaden prisklednik, ki.zivi na racun starsev, zdaj pa bo se na tvoj racun.
Ne tako, 21.05.2021 ob 20:31
S predporočno pogodbo načeloma ni nič narobe, ampak ne podpisuje se je tako, da ti tašča pomoli kos papirja pod nos in ti podpišeš. Niti slučajno. Če že, se to naredi profesionalno, v notarskem zapisu, predlog pa naj preučil odvetnik. Ne delaj tega na način, samo da bo mir v hiši. Reči, da ja, ni problema, ampak da boste to naredili tako kot se spodobi.
Tako je.
Če nimate namenov mu nič vzeti tudi, če se ločita, potem ne vem zakaj nebi podpisali.
Sam podpiram predporočne pogodbe. Tudi, če bi bilo obratno in bi vi zahtevali predporočno pogodbo bi vas podprl. In tudi sam bi jo podpisal, če bi dobil eno res bogato,..
Če bi bil jaz na mestu staršev od vašega fanta, bi svojemu sinu jasno povedal da ne dobi nič, če ne bo predporočne pogodbe.
Čisti računi, dobri prijatelji!
Lea123, 16.08.2024 ob 14:38
ZAkaj ste toliko požrešni ljudje..Če jo prevara pol premoženja..čigavega???
Daj nehajte..S tem ki ga imam jsz takoj podpišem da ni mojega nič pri njem kar je tudi res.Vse je z lastnimi rokami ustvaril..ima dva odrasla otroka ki jim to pripada.Jat ce bi finančno kaulagala pri njemu bi pač račune shranila da mi ne bi kaj očiltal.Da pa nekomu nekaj vzamem kar ni mojega pa mi na pamet ne pade.
Sama požrešnost je današnje ljudi..katastrofa res.
Ne moreš primerjat svoje zveze dveh znucanih starcev, ki imata že oba ločitev in otroke na hrbtu, s poroko dveh mladih ljudi, ki bosta ustvarjala vse skupaj. Saj ne prihaja s culico, tudi sama je uspešna, njegova družina pa jo obravnava, kot da se je prilepila izključno na njihov denar.