Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V službi me zdaj kličejo wc račka….

V službi me zdaj kličejo wc račka….

Tvoj mož že ve? Misliš, da ne bo izvedel? Kaj pa potem?

Avtorica, hvala, sem se spet nasmejala.
Pa oprosti, ker na tvoj račun, vem, da ti je grozno.

Uff, pogosta zadeva, zgleda! Zadnjič v temi je ena vprašala, če je bil žur na Primorskem, ker da je bila (tudi) tam ena podobna scena. Tako da, avtorica, nisi osamljena! Saj vem da ti to ne pomaga. Tebi pomaga le ingnoriranje pripomb, nasmeh na obrazu in čaaaasss!

A mislite, da bi nekdo, ki si ne upa v službo zaradi tega, potem to pisaril po forumu.
vzdevek je pa res dober, tema je pa smešna dokler se dogaja drugim

Da je to provokacija. Kdo bi pa, prosim vas, pisal o podrobnostih na stranišču in take bedarije na sploh?? Bila pa je zabava ;).

Ma saj je jasno, no.:))))

To me mal spominja na Clintona, ki ni inhaliral.

To me mal spominja na Clintona, ki ni inhaliral.[/quote]

Pa Monica Lewinsky mu ga je tudi potegnila brez inhalacije :))

Če bi naj bilo vse to res, potem, draga moja, niti slučajno ni tvoj največji problem, če te kdo kliče wc račka. Malo je verjetno kokoši, ki bi to napisale tu gor, pa zraven vse podrobnosti za koliko trenutkov in potiskov so ga ali ga niso imele notri (in po možnosti še brezmadežno spočele:-). Da bi vsaj napisala, da te je tako carsko nabrisal, da ti ni čisto nič žal, le da ti je malo nerodno….

Tista tajnica je bila samska. Vidiš razliko? Tadva norca sta pa oba poročena.

Še boljši vzdevek zate bi bil: WC goska.

kaj pa vem, zakaj se nisi raje z direktorjem dol dala

Moje mnenje pa je, da gleda preveč telenovel. Ja, to se res dogaja, samo njej se ni, je bila preveč pijana, pa se ji je v glavi zavrtel ta film, kolk bi bilo fino, da bi se ji to zgodilo. Ker če bi si ji res, ne bi pisarila po forumih, verjemite.

Ključavnica, ki jo odpre vsak ključ, je slaba ključavnica.
Ključ, ki odpre vsako ključavnico, je dober ključ.
Got the point? :))[/quote]

tole si bom pa drznila “ukrasti” ..krasna prispodoba!!!

ha,ha..ja čist res 🙂 🙂

Ma glej življenje je taki čudež.Zgodilo se ti je nekaj o čemer dosti ljudi fantazira. Še na smrtni postelji se boš tega spomnila in se boš nasmejala-vnuki ti pa ne bodo verjeli.

ti pa zihr to veš 🙂

Zame si pa neuravnovešena oseba, k rabiš pozornost in jo vzbujaš s takimi zgodbicami, u resnic imaš pa samo prebujno domišlijo, mi pa butlni k smo tvoje občinstvo…ne verjamem ti pa zato, kr imaš ob slabi vesti prveč komičnih uložkov, k pisariš o svoji “nesreči” :)))

mačka ti se sam smej
jst pa vem da ga potegneš k industriski sesalc
klobasa je pa zmeri trda k je treba

imam sodelavko, ki je poročena in ima tri otroke, on je koruznik, brez otrok, cela firma ve da se dol dajeta in to med službenim časom, pa se noben ne zgraža nad tem, bolj jih žuli, da to delata med službo.

Če ni fovšije, je za vse zadost!

Tepka, sem ti že svetovala: lepo reči, da s sodelavcem pač na žurih vlečeta belo, pa bo mir.

Je pa res, da potem lahko pride do fvšije, vaju bodo začel žicat, da še njim naštimata kakšno lajno… potem boš pa res morala kupovat droge in s sodelavci še pogosteje hodit u sekret.

To je sigurno državna firma, da se vse to dogaja med službo-saj se itak tam dela zelo malo ali nič ( ne povsod) ;pa še nobene morale ni več

če pa tole ni ena sama laž in provociranje…mislm, sem šla mal brat vse skupaj…da se vam ljubi…ena vrže kost monovkam, in glodajo…če je bilo tole res, bi taka baba prej šla v sekret in vodo potegnila za sabo in je ne bi bilo več, kot pa šla pisat kakšno pizdarijo je naredila…tole ni pisala ta, ki je res to naredila, verjetno prej kaka njena škodoželjna sodelavka iz te firme, ki je čakala pred vrati wcja…grem stavit, da je tako…

če je pa tole res šla pisat potem ta, ki je v wcju seskala, JA, seksala si, torej en laži, da nisi…notri si ga imela, je to seks al ne??…pa kaj naj rečem, ženska božja, nimaš možganov niti za eno kuro, kaj šele kaj drugega… najprej se napiješ,d a ne veš kje se te drži rit, potem si tolk nemuna da greš seksat na sekret, zakaj nista kar tam na mizi pred vsemi, isti klinac ti je to…pol pa še tule piše kaj se ji dogaja…

no, pa povejte, če ni vse skupaj ornk neumno in zrelo za psihiatra al pa nekoga, ki le provocira! Skoraj ne morem verjet, da je kaka ženska tako neumna no…

se strinjam s tabo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, avtorica je v vsakem primeru tepka.

Ključavnica, ki jo odpre vsak ključ, je slaba ključavnica.
Ključ, ki odpre vsako ključavnico, je dober ključ.
Got the point? :))[/quote]

tole si bom pa drznila “ukrasti” ..krasna prispodoba!!!

Kaj je tle krasnega? Primerjanje ljudi in naše delovanje z delovanjem ključavnice? Primitivizem tako kot delati razlike pri takih in podobnih dejanjih (na wcjih) med moškimi in ženskami. Stvar preteklosti in skrajno konzervativno gledanje, ki k sreči počasi izumira.

New Report

Close