V službi me zdaj kličejo wc račka….
Če bi naj bilo vse to res, potem, draga moja, niti slučajno ni tvoj največji problem, če te kdo kliče wc račka. Malo je verjetno kokoši, ki bi to napisale tu gor, pa zraven vse podrobnosti za koliko trenutkov in potiskov so ga ali ga niso imele notri (in po možnosti še brezmadežno spočele:-). Da bi vsaj napisala, da te je tako carsko nabrisal, da ti ni čisto nič žal, le da ti je malo nerodno….
če pa tole ni ena sama laž in provociranje…mislm, sem šla mal brat vse skupaj…da se vam ljubi…ena vrže kost monovkam, in glodajo…če je bilo tole res, bi taka baba prej šla v sekret in vodo potegnila za sabo in je ne bi bilo več, kot pa šla pisat kakšno pizdarijo je naredila…tole ni pisala ta, ki je res to naredila, verjetno prej kaka njena škodoželjna sodelavka iz te firme, ki je čakala pred vrati wcja…grem stavit, da je tako…
če je pa tole res šla pisat potem ta, ki je v wcju seskala, JA, seksala si, torej en laži, da nisi…notri si ga imela, je to seks al ne??…pa kaj naj rečem, ženska božja, nimaš možganov niti za eno kuro, kaj šele kaj drugega… najprej se napiješ,d a ne veš kje se te drži rit, potem si tolk nemuna da greš seksat na sekret, zakaj nista kar tam na mizi pred vsemi, isti klinac ti je to…pol pa še tule piše kaj se ji dogaja…
no, pa povejte, če ni vse skupaj ornk neumno in zrelo za psihiatra al pa nekoga, ki le provocira! Skoraj ne morem verjet, da je kaka ženska tako neumna no…
Ključavnica, ki jo odpre vsak ključ, je slaba ključavnica.
Ključ, ki odpre vsako ključavnico, je dober ključ.
Got the point? :))[/quote]
tole si bom pa drznila “ukrasti” ..krasna prispodoba!!!
Kaj je tle krasnega? Primerjanje ljudi in naše delovanje z delovanjem ključavnice? Primitivizem tako kot delati razlike pri takih in podobnih dejanjih (na wcjih) med moškimi in ženskami. Stvar preteklosti in skrajno konzervativno gledanje, ki k sreči počasi izumira.