Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek v stanovanju vonj po travi – pa ne po pokošeni

v stanovanju vonj po travi – pa ne po pokošeni

ampak po marihuani, da ne bo kakšne pomote 🙂

živimo v stolpnici, naš sosed pod nami pa vstrajno na oknu spalnice kadi travo, včasih čike. tudi če imam okna zaprta, se vse not voha. kar me samo po sebi ne bi motilo, problem je ta, da je vonj v spalnici včasih prav močen, z nama po spi tudi dojenček, star 5 mesecev. kakšno noč, ko celo prespi, si mislim, da je mogoče kar malo “zadet”.
mož je nekaj noči nazaj hotel “zaliti rože” na oknu (ki jih nimamo), pa nisem pustila, živimo namreč v takem predelu, kjer lahko “fašeš”, že če koga narobe pogledaš.pa še s to sosedo že itak nismo v nevem kako dobrih odnosih. namreč vedno, ko kdo vrta v bloku, kliče k nam, naj nehamo ipd. in naj otroku prepovemo hoditi, ker jo moti… zdaj sicer ne kliče več, ker ji je mož rekel, naj neha klicarit, ker bomo poklicali policijo. kadita pa njena hčerka in sin.
pri nas sva oba nekadilca, travo sva kadila v študentskih letih, tako da ne gre za moralno vprašanje.
a lahko sploh kaj naredim?

Enega prižgi.

Kaj pravi policija?????

Ali pa res na okno postavi korito (vanj lahko poseješ peteršilj ali karkoli….) in ga zalivaj, ko bo zasmrdelo :))))

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Ne vem, na nitko obesi kos surovega mesa in spusti do sosedovega okna. Zdajle, ko je vroče, bo hitro smrdelo. če se bodo pritožili, jim reci, da si na forumu prebrala ta nasvet. “Namreč mrhovina nevtralizira vonj po travi.” če drugega ne, vsaj okna ne bodo odpirali. Čisto nič bolj pametnega se ne spomnim, razen da se preselite. Na srečo dim od trave ne smrdi tako grozno, kot cigaretni dim.

Žal mi je, ampak pravega nasveta nimam. Vem, da je problem zelo hud, saj poznam ljudi, ki so alergični na cigaretni dim in doživljajo prav enake probleme. Pa pri alergični nikakor ne mislim samo to, da jim pač vonj po cigaretnem dimu ni všeč, temveč da jih začne dušiti, da se jim vnamejo sinusi, začnejo kašljati…..
Morda bi bilo zalivanje rož res uspešno, posebno, če se ti “po nesreči” prevrne cele posoda vode, ampak če postopek ponavljaš, ti morda sosedje lahko spravijo koga za vrat.
Žal so v takšnem primeru pravice tistih, ki želijo živeti v zraku brez primesi dima, krepko kršene s pravicami tistih, ki si najprej zakadijo zdravje, potem pa so še ubogi, ko zbolijo.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Vonj po travci je pa res neki tok fajnga! Pa še zastonj imaš užitke. Ti pa tud nč ne misliš. Pa še mir imaš ponoči, ko ti froc spi. Edin na seks pa vpliva- lahko te mine….tko da okno spalnice pa le zapiraj….

Pogovori se s kadilcema, na miren način seveda. Če ne bo zaleglo še vedno lahko pokličeš policijo, kolikor vem trava še ni legalizirana.
Nej kadijo če hočejo, da pa mora to vohat dojenček – jaz bi znorela.

Ej, meni pa je vonj po travi prav bljak in bi znorela, da bi mi nekdo pod oknom kadil. Verjetno imate bolj slaba okna, da pride vonj vseeno noter??
Tisto o rožicah in smrdljivem mesu pa bi jaz skoraj upoštevala, glede na to, da imate pod vami očitno primitivce. Mogoče se da kaj smrdljivega podtaknit na bolj neviden način? Ampak, če dobro pomislim … potem bo smrdelo tudi k vam?!

Mater si zoprna. Prav iščeš stvari, da se potem lahko kregaš. Ma sej če ne bi kadil trave, bi pa našla kaj drugega kar bi te motilo kajne?

Ma ne ti meni, kolk smrdi iz sosedovega stanovanja skozi eno okno ven in po zunanjem zraku skoz drugo zaprto okno not. hehe. A to, kolk nevarni so plini recimo iz dimnikov, pa iz avtomobilskih izpuhov se pa še nisi spomnila? Ti povem da mnogo bolj kot od trave. Seveda, sosed je blizu, z njim se ti zdi fajn kregat, da si popestriš dan. Si pač ena od tistih ljudi, ki niso zdravi, če se z nekom ne prepirajo.

Najbolj, da se malo skuliraš, da jo res ne boš enkrat fasala.

Mb, a si ti sam mal nervozen al si zmeraj tko napet?

Razumem vas, da je to hudo. Tudi mi imamo enako težavo s sosedom. Očitno se cel dan počasi zakaja. Nima redne službe. Smo v vrstni hiši. Hči ima sobo v mansardi, sploh noče več v sobi spati in priateljice ji ne hodijo več na obisk. Enako ima v svoji hiši sosed 40 let star v mansardi zdaj pol leta kadilsko sobo (trava) – prej so imeli tam sušilnico. Žal preden smo delali mansardo nismo zatesnili votlih zidakov podstrešja, ker niti v sanjah nismo pomislili, da bi lahko imeli kdaj take probleme. Smo že na lep način povedali, da se ful voha, pa so nam zatrdili, da oni ne uporabljajo te sobe. Neverjetno…žal ne vem kaj narediti…katastrofa.

New Report

Close