Najdi forum

vajeti

Za otroka bi rada kupila. To so taksne naramnice, ki pridejo silno prav, ko otrok shodi in še ni dovolj stabilen. Uporabne pa so vse do 3h, 4h let za razne nevarne poti (npr. v planinah).
Sami jih uporabljamo (znamke Chicco, stare 10 let), sedaj bi jih pa radi podarili prijateljem, ki so navduseni nad njimi.

a jih je katera morda kje videla?

lpNatasa

a je to tisti štrik, na katerega navežeš otroka kot psa? hm…

Ja, pa absolutno okol vratu ga morš privezat, a veš.

Dobiš jih tudi v Mothercare in zadeva je res marsikje uporabna.

Sem kupila, pa ni bilo šans da ga gor navežem:)

T

ja mj, to je tisti strik, na katerega otroka navezes, da ti recimo ob cesti ne skoci na cesto, da prisparas vse tiste padce, ki jih sicer ne bi, ker ti roke noce vec dat, ker hoce hoditi sam itd.

Zakaj pa mislis, da bi bili psi vec vredni kot otroci 🙂 Psa dajmo na vrvico, da ne stece na cesto pod avto, otrok pa le naj, ali kako 🙂

Sicer pa sprasevala sem, kje se jih da kupiti, in ne ce mi jih priporocas 🙂

Nova Tanja, od kod si, a prodas?

lpNatasa

Nam so odlično služile. Imeli smo take, da smo jih “oblekli” čez prsni koš, samo vodilo se je pripelo na dveh mestih na hrbtu. V bistvu jih nismo toliko uporabljali za pomoč pri hoji, ker je shodil hitro in zelo sigurno, so nam pa prav prišle pozimi, ko se zaradi kupa oblačil težko da roko in pa v obdobju tam okoli 15-tih mes, ko je hotel sam hodit in za nič pod soncem roke ni dal. Striktno je dobil ob glavni cesti vajeti, ker promet ni hec. Pa v gneči ali kaki trgovini, da o letališču sploh ne govorim.

Jaz sem jih takrat kupila v DM.
Kot vajeti jih sicer nisem nikdar uporabljala, je bilo pa zelo koristno za otroka kam “privezat” – npr. v voziček, da je bil bolj gibljiv kot s pettočkovnim zapenjanjem, pa še vedno na varnem, pa v trgovinah, kadar je moral z mano, da mi ni čmoknil iz nakupovalnega vozička.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

buhti hvala, res jih imajo na zalogi v Mothercare-u

lpN

Iz Ljubljane sem…

Chiccove sem videla v Baby centru.

So toa tiste vajeti, s katerimi otroci tudi smučajo???

New Report

Close