Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek varnostnik zaposlitev

varnostnik zaposlitev

Boljse biti varnostnik v kaksnem trgovskem centru kot pa ziveti v kabini kamiona.

Je ja pa pejd delat pa stat 12 ur pa boš vidu…..

220 ur na mesec plus kaksna tekma 1250 e

Ok izberi posteno firmo

Sem poznal enega na videz iz mladostniških let. Zajeban pretepač, glavni frajer. Sedaj pa z bicepsom služi 1000 eur za 220 ur dela, sirotinja.

jaz receptor v dobro poznani firmi skrbimo za red disciplino stranke odpremo , je odgovorno delo ,tako da na mesec za 192 ur povprecno 1150€ neto se giblje placa, potem se ostalo prevoz malica….

Kje si zaposlen ker osebno nimam take plače na Dunaju delam pa tut vse vikende in praznike Po 12 urc v G4S?!

Povej Pa se vrnem že jutri v Sloveniji za isto plačo Kot na Dunaju. Ljubo doma…

prof

Odlično v vseh pogledih, gospa, prav imate, ko bi vsaj vsi to prebrali.

Kakšna pa je trenutna situacija z zaposljivostjo varnostnikov? Sicer nisem nikoli delal kot varnostnik, sem pa na zavodu že par mesecev, zato iščem nekaj kar bi delal, ker znotraj svoje izobrazbe nisem zaposljiv (sem visoko izobražena oseba, ampak težko zaposljiva).  Sicer ne vem, kakšne možnosti bi imel za zaposlitev, nisem nek mišičnjak ali silak, mogoče malo nadpovprečno močan v primerjavi s povprečnim moškim mojih let. Bi se bilo možno prekvalificirati in zaposliti?

Pri Galekomu ti obljubijo en objekt, pa se tega že prvi mesec ne držijo. Skos so neke bolniške in boš mogu nadomeščati. Pri tem še posebej izkoriščajo nove varnostnike. Tisti z daljšim stažem se jim ne pustijo. Nič jim ne verjemi kar ti obljubijo. Samo lažejo in izkoriščajo. Če se boš zmenil za boljšo plačo naj to dajo pisno, sicer se obriši pod nosom za dogovorjeno plačo. To ti povem iz osebnih izkušenj. Zmeraj se potem zagovarjajo, vse delamo po pogodbi. Nekaj je tudi takih ki dobivajo denar za nadure na roke… V glavnem nič jim ne verjemi. Na daleč se jim izogni. Če pa boš začel delati pri njih se ne drži pol za glavo, ker si boš sam kriv. Podn od podna. Bolš ti je iti delati v Sintal, čeprav jaz osebno tudi tja nebi šel, ampak  vsaj lažejo ti ne na tak način….

Najbolj iskani in plačani so varnostniki z narejenim izpitom za nošenje orožja, ker so varnostniki pri prevozu denarja in delajo kot osebni varnostniki.

preveri Nova panorama

Zanima me ali je kdo zaposlen pri 911 varnosti ter koĺiko znaša neto plača

Sve je to boranija, bez mesa. Kad pogledaš uniformu, u dilemi si, jel pred tobom stoji vatrogasac, ili fudbaler? Pametnom sasvim dovoljno!

Varnostnik je praktično legalno zaposleni socialec, seveda po zaslugi delodajalcev, zbornice za zasebno varovanje, in sindikalistov.Pametnemu popolnoma dovolj!

Slabo mi je, ko berem te komentarje in vidim, kako slabo in grdo je predstavljen nas poklic. Vsi smo se opekli, nikjer ni lahko, to je res specifika poklica, ampak se obstajajo firme, kjer posameznik ni samo stevilka, povem iz prve roke.

Ce koga zanima, LJ z okolico, ne pisem tega iz pisarne, ampak s terena, kjer vidim, da potrebujemo dodatne roke.

ZS

Seveda da placajo ,firma v kateri gres ti olaca tecaj ko se zaposlis ti trgajo mesecno.

Brat dela na ue kot receptor, ce je potrebno tudi kot varnostnik. 1050eur neto. Delovnik normalen od pon-pet. Pol ure hodi prej da odklene in izklopi alarm. Ima dobrih 40 ur na teden. Plus malica in prevozni stroski, imajo se dodatek 180eur na vsake 3 mesece, ce so bili skos prisotni na delu (brez bolniskih) Prej je delal na protectu po 12ur dnevno za mizerijo. Se ne vrne vec. Delal je v prevozu (Ima licenco) in tudi ni dosegel minimalca. Zdaj pa je zadovoljen. Se lep oblazinjen stol ki se raztegne je dobil. Odnese vmes pisma na posto, bere novice, igra igrice, telefonira in usmerja stranke…

Zelo je odvisno od firme in kraja dela.

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Najbolj iskani, 27.05.2024 ob 10:24

Najbolj iskani in plačani so varnostniki z narejenim izpitom za nošenje orožja, ker so varnostniki pri prevozu denarja in delajo kot osebni varnostniki.

Ni izpit za nošenje orožja. Izpit je za rokovanje z orožjem, na podlagi katerega se dobi dovoljenje za nošnjo varnostnega orožja.

Pa kot “osebni” varnostnik verjetno misliš telesnega stražarja, za katerega ni dovolj samo NPK za varnostnika ampak rabiš še dodaten NPK. Poleg tega tu ne moreš več biti brez vozniškega izpita in srednje šole.

Pow392, 05.06.2024 ob 11:29

Slabo mi je, ko berem te komentarje in vidim, kako slabo in grdo je predstavljen nas poklic. Vsi smo se opekli, nikjer ni lahko, to je res specifika poklica, ampak se obstajajo firme, kjer posameznik ni samo stevilka, povem iz prve roke.

Ce koga zanima, LJ z okolico, ne pisem tega iz pisarne, ampak s terena, kjer vidim, da potrebujemo dodatne roke.

ZS

Kako naj ti pošlje sporočilo na ZS če nisi registrirano??

Kolega vzel ponudbo za 1400 na mesec, ki vključuje prevoz ter malico. Nima nikogar, samo nočne šiša. Jaz se mu pridružim počasi.

Anonimno 2276, 24.07.2024 ob 12:25

Kolega vzel ponudbo za 1400 na mesec, ki vključuje prevoz ter malico. Nima nikogar, samo nočne šiša. Jaz se mu pridružim počasi.

Sramotno nizko za prevoz. Jaz in tudi vsi ostali smo imeli lani neto fiksno 1280eur  in 130eur za malico plus prevozni stroški. Nobene nočne. Sem se vozil skoraj 80km v eno smer in prišel mesečno na čez 1800eur.

Ekipa za nočne je imela vseh šest osnovo 1450eur plus malica in prevozni.

vsake 3 mesece tudi dodatek-bonus 200eur. če nismo koristili nič bolniških.

Drugo pa regres minimalen 1253eur, božičnica 200eur in darilni paket suhomesnatih izdelkov od zelenih dolin.

Izpogajajte se za boljšo plačo.

Da še dodam, varnostnik brez orožja, pravimo jim trgovinarji-imajo plačo pri nas 820eur, fiksno ne glede na ure. Dela se podaljšanega rusa. 14, 14, dva dni prosto, 14, 14 itd.

Teli ga njebejo če pride do bolniških, morajo nadomeščat po 14 ur tudi po cel teden skupaj. Sem delal od začetka kot varnostnik v nc. Nikoli več. Imel sem po 320ur na mesec.

nn207:

Tu na štajerskem je čisto drugače:

max 170 ur na mesec. dela se 4 dni po 12 ur, pika. Ostalo si doma.

Kdor dela po 320 ur, pride inšpekcija.

Prvič slišim za trgovinarje. Sma pa z kolegom bila zelo zelo pohvaljena. Celo tako daleč je šlo, da sma dobila zastonj energijske, sladoled in še ostalih kup stvari.

Ljubljančani niso mogli verjeti, kako vse preprosto je pri nas (preveri se nalog, oseba, avto. Adijo). Dobeno kompliciranje, sranje, ipd….

Anonimno 2276, 24.07.2024 ob 14:14

nn207:

Tu na štajerskem je čisto drugače:

max 170 ur na mesec. dela se 4 dni po 12 ur, pika. Ostalo si doma.

Kdor dela po 320 ur, pride inšpekcija.

Prvič slišim za trgovinarje. Sma pa z kolegom bila zelo zelo pohvaljena. Celo tako daleč je šlo, da sma dobila zastonj energijske, sladoled in še ostalih kup stvari.

Ljubljančani niso mogli verjeti, kako vse preprosto je pri nas (preveri se nalog, oseba, avto. Adijo). Dobeno kompliciranje, sranje, ipd….

Si tudi pri Protektu?

New Report

Close