Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek varnostnik zaposlitev

varnostnik zaposlitev

Povej konkretno za katero podjetje gre, da se ve

Protect je oktobra naredil veliko čistko, ko je naročnika prevzela druga firma.

Do zadnjih 3 dni pred koncem pogodb za določen čas je vodstvo delavcem prikrivalo resnico,  da podaljšanja službe ne bo.

Prav tako so delavcem  preprečili koristiti letni dopust zaradi izrednih razmer zaradi domnevno ” velikega števila daljših bolniških “.

Torej preprečevanje dopusta, v katerem bi bilo delavcem možno iskati in najti službo pravočasno drugje, da vsaj ne bi bilo prekinitve  dela in prijave na ZRSZ.

Če ima kdo kaj pameti naj ne hodi v varnostno službo ker so plače  600€,božičnice ni,regres če je je minimalen,delaš cele dneve,od petka do Svetka,praznike,nedelje,nočne….,jebe te vsak ki ima 5 minut časa,odnosi pa  da ne govorimo,mobing,žalitve,zanemarjenja,pljuvajo po delavcih kot da so smeti,še živina je lepše pretirana kot delavci od svojih vodij,velja za varnostno firmo v Celju ki  trenutno varuje bolnišnico Celje in šolski center

Bravo tako je kot si napisal,saj bo prišel čas ko bodo dobili tudi direktorji in operativni vodje po pički. Tudi ti drek kozjanski in pa smrad savinjski

Odgovor na objavo uporabnika
Neumni monzlji, 28.08.2018 ob 11:48

Varnostnik ne dobi kavsat nikjer. Ga imajo vsi za luzerja.

MA budale majko mila, kdoj tle luzr.. Ti k to pises🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jaz sem delal in delam kot varnostnik 6 let.

Delal sem na prevozu gotovine. Delovnik 36ur tedensko.

Osnova 1280eur za 144ur mesecno. Delovnik popoldan pon-pet. Malica 90eur, prev.stroski 320eur.

Placa za interventa je osnova 1400eur in dodatek na posredovanje

(Nocno delo 12+12 in 2 dni prosto itd.)

Placa za obhodnika je osnova ista kot na prevozu, 1280eur. (Nocno delo v vecini 12+12 in 2 dni prosto, odklepanja vrat, pregled  objektov,…)

Trenutno delam fizicno varovanje(12ur) na objektu in samo ponoci.

Osnova 950eur, dodatek za nocno delo 180eur. Vikendi in prazniki so placani dvojno. Ker rad delam vse nedelje mi to nanese 120eur dodatka. Malica je 130eur (zaradi 12ur delovnika) in prev.stroski 320eur.

Na mesec imam povprecno 170 nocnih ur in dobim 1680-1720eur mesecno vse skupaj s prevoznimi in malico. Glede na to da sedim na toplem, imam kuhinjo, tv, racunalnik in jbl partybox sluzbe ne bi menjal za nic.

Lp

SINTAL plača usposabljanje tak da kar korajžno pokliči.

En navadni varnostnik, 24.02.2025 ob 21:53

Jaz sem delal in delam kot varnostnik 6 let.

Delal sem na prevozu gotovine. Delovnik 36ur tedensko.

Osnova 1280eur za 144ur mesecno. Delovnik popoldan pon-pet. Malica 90eur, prev.stroski 320eur.

Placa za interventa je osnova 1400eur in dodatek na posredovanje

(Nocno delo 12+12 in 2 dni prosto itd.)

Placa za obhodnika je osnova ista kot na prevozu, 1280eur. (Nocno delo v vecini 12+12 in 2 dni prosto, odklepanja vrat, pregled  objektov,…)

Trenutno delam fizicno varovanje(12ur) na objektu in samo ponoci.

Osnova 950eur, dodatek za nocno delo 180eur. Vikendi in prazniki so placani dvojno. Ker rad delam vse nedelje mi to nanese 120eur dodatka. Malica je 130eur (zaradi 12ur delovnika) in prev.stroski 320eur.

Na mesec imam povprecno 170 nocnih ur in dobim 1680-1720eur mesecno vse skupaj s prevoznimi in malico. Glede na to da sedim na toplem, imam kuhinjo, tv, racunalnik in jbl partybox sluzbe ne bi menjal za nic.

Lp

Povej še katera firma naj bi to bila. Ker poznam varkote iz Aktive in Sintala, brez orenk izplačila nadur ni niti približno 1700€.

Samo stran od galekom.izkoriscajo

Povej še, 09.05.2025 ob 15:38

Povej še katera firma naj bi to bila. Ker poznam varkote iz Aktive in Sintala, brez orenk izplačila nadur ni niti približno 1700€.

170 nocnih ur pomeni, da dela 250+ ur na mesec, malice in prevoza ima 450€.

Ni taka bajna placa, ce upostevas nadure in stroske.

Že samo dejstvo, da je lahko varnostnik vsakdo brez izobrazbe (tisti tečaj vsak naredi), pomeni, da to ni nič kaj prida.

To je delo za južnjake.

180e neto nočnega dodatka, na 950 e bruto osnove. To so  pravljice. Pametnemu popolnoma dovolj!

New Report

Close