Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Vaš rojstni list in namišljena oseba 2

Vaš rojstni list in namišljena oseba 2

Vaš rojstni list in namišljena oseba – Slamnati mož:

SLOVENSKI PODNAPISI

https://www.youtube.com/watch?v=knDwnNqpoY8 )

 

( https://forum.over.net/forum/tema/vas-rojstni-list-in-namisljena-oseba-23010485/ )

OBVESTILO:

Kar se tiče obveznic na roj. liste je uradno pojasnilo, da se gre za prevaro.

Nekaj slovencev, ki so razlagali o rojstnih listih in pravni fikciji osebe je namreč trdilo, da na rojstni list pripada tudi obveznica-obveznice neke vrednosti. Prav tako v videu na začetku strani se to omenja. Ker sem človek, ki raje preverja preden bi kaj verjel sem to tudi storil. Obvestilo malenkost smrdi, saj navsezadnje pa sem preveril tudi to, da je država korporacija, kar pa drži v obvestilu pa je to tako megleno omenjeno, in če je nekaj prevara ne pomeni, da je vse. Tako se tudi slamnatega moža -Strawman) ne zanika ampak se zanika, da bi bila na rojstni list pripisana kaka finančna vrednost.

———————————

Uradno pojasnilo:

Zgodba

Ta zgodba je različica starejše prevare z lažnimi vpoglednimi menicami/menicami, črpanimi na podlagi državne prevare.

Skupna zgodba, ki jo ponuja ta prevara, pravi: Ko so Združene države leta 1933 opustile zlati standard, je zvezna vlada nekako bankrotirala. S pomočjo centralne banke Federal Reserve je vlada postala korporacija (včasih imenovana »vladna franšiza«) in pretvorila telesa svojih državljanov v kapitalsko vrednost, domnevno tako, da je na odprtem trgu trgovala z rojstnimi listi ameriških državljanov in vsakega državljana premoženje podjetja (včasih imenovano “Strawman”), katerega vrednost nadzoruje vlada.

Goljufije se razlikujejo po metodah, s katerimi državljani pridobijo nadzor nad svojim domnevnim premoženjem, kot so:

vložitev finančnega izkaza UCC-1,

aktiviranje računa TreasuryDirect (TDA), oz

ustvarjanje obveznic z uporabo Savings Bond Calculator.

Ti spletni dnevniki in videoposnetki obljubljajo, da bo vaša obveznica iz rojstnega lista lahko izbrisala ves vaš dolg ali vam pomagala zbrati denar/vrednostne papirje. Nekatera spletna mesta ponujajo celo prodajo videoposnetkov, spletnih seminarjev in usposabljanja o tem, kako to storiti. Nihče ni imel koristi od Ministrstva za finance z uporabo teh taktik. Toda prevaranti nameravajo iz te zgodbe zaslužiti s prodajo svojih lažnih izdelkov.

Resničnost

Rojstni list ali številka socialnega zavarovanja/EIN nimata nobene denarne vrednosti, račune TreasuryDirect pa mora financirati lastnik (z odtegljaji iz plače ali z nakupom neposredno z lastnikovega osebnega bančnega računa), da imajo kakršno koli vrednost.

Varčevalni kalkulator obveznic je le orodje za izračun vrednosti obveznice na podlagi datuma izdaje in vnesenega apoena. Te informacije so lahko datum izdaje in denominacija prave obveznice ali pa le naključna izbira datuma in apoena. Kalkulator samo preveri, ali sta datum izdaje in vnesena denominacija veljavna kombinacija – ne bo preveril, ali obveznica obstaja. Kalkulator ne bo preveril veljavnosti serijske številke ali potrdil lastništva obveznic.

Opozarjamo vas, da je poskus goljufanja vlade z zahtevanjem pravic do lažnih vrednostnih papirjev kršitev zvezne zakonodaje in Ministrstvo za pravosodje lahko in je preganjalo ta kazniva dejanja. V več primerih je prišlo do zveznih kazenskih obsodb. Prevaranti, ki objavljajo spletne dnevnike in videoposnetke, vas poskušajo prevarati, da kupite njihov ponarejen izdelek. Ne postanite žrtev njihovih shem.

https://www.treasurydirect.gov/laws-and-regulations/fraud/birth-certificate-bonds/ )

New Report

Close