Vaš rojstni list in namišljena oseba
Parent corporation:
1.
Matična družba
Podjetje, ki je znano tudi kot nadrejena družba , ki ima v lasti več kot 50 odstotkov delnic z glasovalno pravico svojega hčerinskega podjetja.
2.
matična družba
(ii) delnice hčerinske družbe v lasti posameznika (v smislu pododdelka (d)(2)), ki je glavni delničar ali uradnik matične družbe. Za namene te klavzule izraz “glavni delničar” družbe pomeni posameznika, ki ima v lasti (v smislu pododdelka (d)(2)) 5 odstotkov ali več skupne skupne glasovalne moči vseh razredov delnic, upravičenih do glasov ali 5 odstotkov ali več skupne vrednosti delnic vseh razredov delnic v takšni družbi, ali trust, ki je glavni delničar (v smislu klavzule (ii)) nadrejene družbe, s strani uradnika nadrejene družbe ali s katero koli kombinacijo obojega. (B) Skupina pod nadzorom bratov in sester Za namene pododdelka (a)(2), če ima 5 ali manj oseb, ki so posamezniki, posestva ali skladi (v tem pododstavku imenovani »skupni lastniki«), last (v smislu pododdelek (d)(2)), 50 odstotkov ali več skupne glasovalne moči vseh razredov delnic z glasovalno pravico ali 50 odstotkov ali več skupne vrednosti delnic vseh razredov delnic v družbi, naslednje delnice take družbe se obravnavajo kot izključene delnice— (i) delnice take družbe v lasti sklada zaposlenih, opisanega v razdelku 401(a), ki je oproščen davka v skladu z oddelkom 501(a), če je takšno zaupanje v korist zaposlenih v taki družbi, (ii) delnice v taki družbi v lasti (v smislu pododdelka (d)(2)) zaposlenega v družbi, če za take delnice veljajo pogoji, ki v korist katerega koli od takšnih skupnih lastnikov (ali takšne korporacije) in ki bistveno omejujejo ali omejujejo pravico zaposlenega (ali če ima zaposleni tvorno lastništvo takšnih delnic, pravico neposrednega lastnika), da razpolaga s takimi delnicami. Če pogoj, ki omejuje ali omejuje pravico zaposlenega (ali pravico neposrednega lastnika), da razpolaga s takšnimi delnicami, velja tudi za delnice, ki jih ima kateri koli skupni lastnik v skladu z dobrovernim dogovorom o vzajemnem nakupu delnic, se tak pogoj ne obravnava. kot taka, ki delavcu omejuje pravico do razpolaganja s takimi zalogami
3.
Kaj je matična družba? (Parent corporation)
Opredelitev matične družbe je subjekt, ki obvladuje podjetje, v katerega vlaga, in ima neposredno ali posredno moč odločanja glede na voljo druge osebe ali oseb, pri čemer je obvladujoča družba matična družba.
Tako mora imeti obvladujoča družba v lasti od 51 % do 99 % delnic z glasovalno pravico običajne hčerinske družbe, pa tudi večinsko lastništvo hčerinskih družb.
Prav tako ima kontrolni delež v hčerinski družbi, kar pomeni, da ima ali nadzoruje več kot polovico njenih delnic.
O Slovencih in zaprtih očeh:
( https://forum.over.net/forum/tema/slovenciki-nocejo-odpreti-oci-23022408/ )
Polkovnik Edward Mandell House napoveduje nastanek STRAWMANA (SLAMNATEGA MOŽA-PRAVNA FIKCIJA-PRAVNA ENTITETA) v ZDA
To je prvi pravi odkriti dokaz, da je bil naš trenutni socialni, finančni in pravni sistem namerno zasnovan tako, da zasužnji človeštvo:
Na zasebnem srečanju z Woodrowom Wilsonom (predsednik ZDA 1913 – 1921) je polkovnik Edward Mandell House napovedal načrte banksterjev za zasužnjevanje ameriškega ljudstva. Izjavil je:
»Zelo kmalu se bo od vsakega Američana zahtevalo, da registrira svojo biološko lastnino (to ste vi in vaši otroci) v nacionalnem sistemu, zasnovanem za spremljanje ljudi in ki bo deloval po starodavnem sistemu zastave. S takšno metodologijo lahko ljudi prisilimo, da se podredijo našemu načrtu, kar bo vplivalo na našo varnost kot povračilo za našo fiat papirnato valuto.
»Vsak Američan se bo prisiljen prijaviti ali trpeti, da bo lahko delal in služil za preživetje. Predstavljale bodo naše premičnine (lastnina) in za vedno bomo imeli v lasti varnostni interes na podlagi delovanja pravnega trgovca v okviru sheme zavarovanih transakcij. Američani bodo, če nam bodo nevede ali nehote izročili tovorne liste (rojstni list), postali bankrotirani in plačilno nesposobni, zavarovani s svojimi obljubami.
»Odvzeli jim bodo pravice in jim dali komercialno vrednost, namenjeno nam ustvarjanju dobička, in ne bodo nič pametnejši, saj noben človek od milijona nikoli ne bi mogel ugotoviti naših načrtov in, če bi slučajno eden ali dva to ugotovila ven, imamo v našem arzenalu verjetno zanikanje. Navsezadnje je to edini logičen način za financiranje vlade s plavajočimi zastavnimi pravicami in dolgovi zavezancem v obliki ugodnosti in privilegijev.
“To nam bo neizogibno prineslo ogromne dobičke, ki presegajo naša najbolj divja pričakovanja, in pustilo vsakega Američana prispevati k tej goljufiji, ki jo bomo imenovali “socialno zavarovanje.” Ne da bi se tega zavedal, bo vsak Američan nevede postal naš služabnik, pa čeprav nejevoljno. Ljudje bodo postali nemočni in brez kakršnega koli upanja za svojo odrešitev in zaposlili bomo visoko pisarno (predsedstvo) naše navidezne korporacije (ZDA), da podtaknemo to zaroto proti Ameriki.”
– Hiša polkovnika Edwarda Mandella.
——————————————————————————————————————————
Ponavljamo del članka, ki ga je objavil EuroMed Denmark , da bi prikazal odnos med mednarodnimi banksterji in zasužnjevanjem narodov po vsem svetu njihovemu centralnemu bančnemu sistemu. Pri tem so ustvarili slamnika , ki se ga sploh nismo zavedali. Strawmana lahko vedno prepoznate, ko imate opravka z bankami, vladami in drugimi “uradniki”, ki mislijo, da so naši lastniki: vaše ime vedno natisnejo s VELIKIMI ČRKAMI.
BLEF USTAVA
Ljudstvo ima oblast se spremeni v BLEF:
Sčasoma so politične stranke uzurpirale našo vlogo, da bi same izbirale svoje predstavnike.
Namesto ljudstva politične stranke izberejo predstavnike, za katere želijo, da jih volimo. Nimamo vpliva na to, kdo bo izbran. Predstavijo nam samo listo kandidatov katere naj bi volili.
BLEF USTAVA se ponaša s tem, da trdi,postavlja trditve in zaključke, o mnogočem.
Njene trditve in postavke se na prvi pogled zdijo smiselne, korektne, moralne in verodostojne.
V njenem koru celotne postavitve nje pa se kaže, kako gnila je in varljiva.
Ne zaradi trditev in postavk,ki jih ima ampak njena gniloba in jasno blefiranje se pokažeta skozi to, da pa vendar ni samostojna niti vzdržna ampak so mnoge trditve in postavke POGOJENE z raznimi zakoni, ki pa se lahko ves čas spreminjajo.
To pomeni, da nekaj kar BLEF USTAVA trdi, kako mora biti ali je, posledično lahko zakoni, pod zakonski akti itd, postavijo na glavo ali celo razveljavijo, spremenijo, oddaljijo, ne potrdijo, zanikajo, odvzamejo itd.
Za razumevanje takšnega blefa bi podal BLEF primer, kjer vam nekdo trdi, da je jablana na travniku vaša prav tako pa jabolko na njej, da si ga lahko vzamete. Vse to vam zapiše na papir in vam se to zdi zelo dobro.
Vendar pa na papir poda tudi, da se tisto, kar je zapisano na papirju lahko ureja in odreja z drugimi papirji in zapiski na njih.
Na drugih papirjih pa bi pisalo, da morate skočiti 1000 metrov v zrak in ob tem narediti 200 salt ter se ujeti ob padanju nazaj na zemljo na vrh jablane s svojimi trapalnicami, če želite koristiti pravico do tega, da lahko posežete po jabolku na jablani, ki vam je priznana v BLEF USTAVI.
ZBUDITE SE
Videoposnetek primera ,kjer Živi človek ne sprejme trgovinskega zakona nad njim,da bi si ga ta lastil ali mu sodil.
Sodnica pobegne iz sodne sobe, živ moški pa svobodno odide.
( https://www.bitchute.com/video/otKJqtkclcFd/ )
—————————————————————————–
Javno obvestilo javnosti, tako živim, kot mrtvim entitetam:
Moja živa kri, ki je v meni in jaz sem ona,je priča gnusobam sveta, ki si prilaščajo žive ljudi, da bi jim sodili in jih kaznovali.
Republika Slovenija niti njeni pisani , statutarni zakoni, pomorsko pravo,pravne fikcije in pravne entitete nimate avtoritete nad menoj,kot živim in kot mrtvim niti nad bilo katerim mojim živim ali mrtvim potomcem ali prednikom. Prepovedujem vam bilo kakršno sojenje nad menoj in mojimi potomci, predniki in njihovimi potomci ter njihovimi predniki in tako naprej, vse do konca sveta in novega začetka in ponovno enako.
To je javno izročilo in javna pisana izpoved,ki sem jo napisal in oddal v javno čtivo in javno zavedanje jaz živi človek, živo bitje iz mesa in krvi in sem po svojem očetu in svoji materi na zemlji.
Ne branje, nepoznavanje, nevednost o tem javnem obvestilo ne spremeni dejstva tega obvestila in njegovega sporočila ter izjave.
:darko :čater , živi mož,živi človek,brez prejudica,vse pravice pridržane.
Javno obvestilo javnosti, tako živim, kot mrtvim entitetam:
Moja živa kri, ki je v meni in jaz sem ona,je priča gnusobam sveta, ki si prilaščajo žive ljudi, da bi jim sodili in jih kaznovali.
Republika Slovenija,REPUBLIKA SLOVENIJA,VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE, niti njeni pisani , statutarni zakoni, pomorsko pravo,pravne fikcije in pravne entitete nimate avtoritete nad menoj,kot živim in kot mrtvim niti nad bilo katerim mojim živim ali mrtvim potomcem ali prednikom. Prepovedujem vam bilo kakršno sojenje nad menoj in mojimi potomci, predniki in njihovimi potomci ter njihovimi predniki in tako naprej, vse do konca sveta in novega začetka in ponovno enako.
To je javno izročilo in javna pisana izpoved,ki sem jo napisal in oddal v javno čtivo in javno zavedanje jaz živi človek, živo bitje iz mesa in krvi in sem po svojem očetu in svoji materi na zemlji.
Ne branje, nepoznavanje, nevednost o tem javnem obvestilo ne spremeni dejstva tega obvestila in njegovega sporočila ter izjave.
:darko :čater , živi mož,živi človek,brez prejudica,vse pravice pridržane.
Tih bod, 27.11.2022 ob 20:01
robi9, 27.11.2022 ob 19:59
Človek lahko tudi v naravi trpi ali zboli in si ne želi živeti, pa čeprav nima nobene veze s človeškim pravom ali namišljenim pravilom igre.
Ti si debilno fašistično, darwin pa lebdeče brezzobo telo v prostoru brez oken.
jao, spet ti multinik – a se še nisi najedel vsega slabega kar si naredil na tem forumu različnim ljudem…jaoj, kako te bodo trgali, ko boš izpustil dušo, ti še veš ne.