Vcasih se mi moz res gabi
Fuj, 23.11.2022 ob 18:50
Naj povem da sva stara 37 in 34 let pri teh letih bi zase lahko kaj naredil,da o osnovi higiene ne govorim. Ko pride iz sluzbe in ce mu smrdijo noge sw nw gre niti takoj stusirat meni se to tako gabi,ne zavoha cisto nic jaz zavoham takoj smrdljive copate v sobi,ko ga naderem rece da bo spal v drugi sobi namesto da se gre umit. Res ne vem kje je dobil tako zeno ki ji nikoli nihce v zivljenju ni rekel da bi smrdela kvecjem da vedno disim in sem lepo negovana,sama se umijem vsako jutro po intimnih predelih in vsak vecer stusiram cela z lasiscem vred..disim skratka s telesnimi izlocki da bi imeli neprijeten vonj pa nimam tezav. Res mi je grozno da se clovek ne trudi po toliko letih zakona kot se je na zacetku enostavno gabi se mi
Avtorica, bodi vesela, da imaš moža!! Mnoge ga nimajo in bi ga bile vesele, čeprav smrdljivega. Bodi srečna, da nisi samska!
Spomnim se teme, ko so nekatere pisale, da se tuširajo samo vsake tri dni. Nekatere tudi to, da se umivajo brez mila.In tako naprej. Ja, v 21. stoletju smo, se strinjam, ampak tudi v 21. stoletju imaš take in drugačne ljudi. Imaš se pravico odločiti, da s takim človekom ne boš živela (jaz bi se tudi), spremenila ga pa verjetno ne boš.
Sanja496, 23.11.2022 ob 22:23
Če boš tako pizdila skozi nanj, valda da si jih ne bo umil…najti moras prijazen ali pa šaljiv pristop, da si jih umije..
Caki, odraslemu moskemu mora na “prijazen in saljiv” nacin rect naj gre pod tus??? Najboljs da ga pelje za rokico v kopalnico in ga kr ona stusira pa oblece v kopalni plascek pa copatke se pol. Svasta. Ajde, normalno da kdaj smrdimo ljudje, sploh po sluzbi itd., tud normalno recmo, da mas kdaj tezek dan pa se ti ne da takoj, jbg se zgodi. Ampak glede na objavo predpostavljam, da je to reden problem, da je vonj dovolj intenziven, da je motec avtorici in da sam ne pomisli da bi se sel mogoce stusirat. Skratka, mislim da mu ni dolzna igrat mamice.
čaki kaj?? kako? ahhahah zdaj pa me poslušaj. ker to opaža tudi drugod pri drugih. pa to je bila pri nas doma tudi navada taka, ko sme jaz bil mali. sam sem jaz to navado kmali spremenil. mi se tuširamo, zjutraj, po šoli, po nekem treningu in pred spanjem. vsaj 4x na dan. pred sexom največkrat, če se nisme lih, ker sme prišel iz sluzbe recimo zvečer. mi prvo kaj naredimo je da gremo pod tuš. to je prvo. ti se 2x na dan tuširaš samo? torej zjtrja se umeiješ neki? in po lcel dan nič in zvečer se cela stuširaš? to je sedaj čisto in negovano? sam vprašam. mislim, jaz ne vme kaj folk dela. zdaj se mi je tko zagabilo vse skup ej. poslušaj kako jaz delam če je vikend . evo. zjutraj tuš, če gremo kam ven na sprehod dolgi, sep o njem stuširamo, pol popoldan po nekem športu gremo spet pod tuš in pred spanjem, preden greva fukat, spet tuš. jaz ne vem, kako bi drugače.
xxl182, 06.12.2023 ob 07:58
čaki kaj?? kako? ahhahah zdaj pa me poslušaj. ker to opaža tudi drugod pri drugih. pa to je bila pri nas doma tudi navada taka, ko sme jaz bil mali. sam sem jaz to navado kmali spremenil. mi se tuširamo, zjutraj, po šoli, po nekem treningu in pred spanjem. vsaj 4x na dan. pred sexom največkrat, če se nisme lih, ker sme prišel iz sluzbe recimo zvečer. mi prvo kaj naredimo je da gremo pod tuš. to je prvo. ti se 2x na dan tuširaš samo? torej zjtrja se umeiješ neki? in po lcel dan nič in zvečer se cela stuširaš? to je sedaj čisto in negovano? sam vprašam. mislim, jaz ne vme kaj folk dela. zdaj se mi je tko zagabilo vse skup ej. poslušaj kako jaz delam če je vikend . evo. zjutraj tuš, če gremo kam ven na sprehod dolgi, sep o njem stuširamo, pol popoldan po nekem športu gremo spet pod tuš in pred spanjem, preden greva fukat, spet tuš. jaz ne vem, kako bi drugače.
Džises, od kdaj je merilo za higieno tuširanje 4x na dan? Pa folk, vam se je čisto utrgalo. V moji mladosti je bilo kopanje 1x tedensko, potem je prišel čas, ko se je tuširalo 1x dnevno, nekako se je pritihotapilo še 2x dnevno… in zdaj ste že na 4x dnevno? Čez kakšno leto ne boste počeli nič drugega več kot se tuširali vsakih 5 minut? Če to ni pretiravanje, pa res ne vem, no. In potem se sprašujemo, zakaj je toliko ljudi v stresu? Nič čudnega, saj morajo neprestano se ubadat poleg vsega drugega še s tem koliko minut se niso že stuširali? Včasih se je vse to štelo pod OKM, danes je očitno temelj higiene pretiravanje?