Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu včeraj, danes, jutri

včeraj, danes, jutri

Na forumu prehrana na to temo poteka debata o tem kaj so ženske skuhale za kosilo ali večerjo. Pa sem prišla na zanimivo idejo, kaj, če bi si še mi dopisovali, kako smo seksali, fukali, se ljubili…položaji, zapeljevanje, rajcanje…samo za ideje….
A je to preveč osebno!?
Kdo bo prvi?

kvadratka, veš da tvoja ideja sploh ni slaba! žal pa jaz ne morem začet, kako sem seksala za večerjo in za kosilo, ker pravzaprav že od nedelje nisem 🙁 je pač naneslo, da od nedelje še nisva skuhala nič pohotnega. sem pa sama poskrbela zase kar pridno 🙂 kako pa gre tebi?

Sadna, a nam lahko zaupaš, kako si pridno poskrbela zase? A sam zase? Me res zanima. Opiši kako in kaj…
:))
LP, Pretty

Pr men tud trenutno laufa bl solo..tko da ni nc kej tazga za napisat. 😉

A lahko pristavim še svoj “piskerček”? Dajmo povedat še kaj o svojih fantazijah, pa najbolj norem sexu ki ste ga doživeli, pa če imate kakšno noro erotično preilo ali kakšen pripomoček. Dajmo še o tem kakšno reč.

No, bom jaz začela. Po skoraj mesecu suše smo se včeraj končno spravili k stvari. Zadeva je bila žal precej hitro končana, ker sva bila očitno oba zelo sestradana. Začelo se je na kavču s poljubljanjem, nato so roke spolzele nižje. Bil je že zelo pripravljen. Moje roke pa mi je položil med noge in me opazoval kako to počnem sama. Nato jo je še dodatno vnel z jezikom. Naskočil me je kleče. Nato sva pa končala na tleh. Kot rečeno ni trajalo dolgo. Ampak bilo je vroče.
Ah, paše takole obujat spomine.
Pa ne me zdaj popljuvat, prosim. Čakam naslednjega pogumneža.

eh, zakaj bi te popljuvale, draga kvadratka, sej si mela buren sex:)

meni najbolj paše, kadar se mj za dobro jutro z jezičkom in ustnicami loti moje princeske 🙂 adijo pamet. ne traja dolgo, da me zatrese. potem pa poskrbiva še za oba skupaj. najbolj mi paše položaj, da sem na trebuhu in samo rahlo dvignem boke od tal, on pa me zagrabi zanje in naslada se začne. tako me resnično obnori. potem pa primakne še svoje prste na mojega gumbka, ali pa za to dodatno poskrbim še sama. torej on zadaj, jaz z rahlo privzdignjenimi boki in prsti na gumbku. vam povem, da se mi res začne mešat. v tem položaju so orgazmi najbolj intenzivni in neskončno dolgi . včasih me je strah, da bom doživela black out :))))

pripomočki? tu in tam se poigrava z vibratorjem, tudi krogljice so zanimive, drugače pa prisegam na vse, kar nama je že ob rojstvu dano 🙂

ej pretty, a veš, da mi je kljub anonimnosti, kar malo nerodno o tem pisat. veliko lažje pišem o tem, kaj počneva z dragim skupaj, kot o tem, kaj si počnem sama:)) in nič premaknjenega, hihihi no, kakšna pripročna zadevica gre v luknjico, če ni drugega prsti na gumbka, potem pa ujamem pravo hitrost in prav močen pritisk. seveda s tem ko mravljinci in sladek občutek v medenici naraščajo, tudi pritisk in hitrost naraščata 🙂 če imam pa na voljo svoj vibro, pa seveda ponucam tudi to. včasih paše tudi curek tuša… eh, veliko je tega. pa ti?

Hihi, mogoče je ideja celo dobra! Seks brez idej je monotonija. Sploh v mestu 😉

Bom še jaz včerajšnjega. Prej kakih 5 dni nisva in je bilo malo na(pre)hitro. Oblečena je bila v kratko pižamo, ravno toliko, da ji je pokrila ritko. Prišla se je muckat in, ko sem ugovotil, da spodaj nima nič, sem tudi vedel kaj bi rada. Pižama nama je šla na 123 dol, jaz imam vedno težave s hlačami tako, da včasih ostanejo kar gor, no tokrat so šle dol. Mene v glavnem “prižge”, ko se uležem nanjo in začutim pod sabo njene velike joške in vonjam njen vrat pod lasmi. Hotel sem se malo igrati pa mi ni pustila (upam da tole ne bere, madona…). hitro ga je prijela in direkt notri. Potem pa sva bila kakih 10, 15 minut prava zajca. Pa nekaj grdih besed vmes je bilo. Proti koncu sem moral spet razmišljat o službenih stvareh, drugače bi jo prehitel :-). No, zato nama je prišlo istočasno. Seveda bi jaz zjutraj spet, pa ponavadi časa ni med tednom. Bo pa danes, hihi, edino danes bom verjetno moral biti iniciator jaz 😉

jutranji so zakooooooon. go go go :))

Res je! Samo čas je pa tudi “zakon”, sploh med tednom! 🙂

veš, akj je fletn, da se nalašč mau prej zbudiš in svojo ljubico zbudiš s predigro. sej ni treba, da vse skup dolg traja, je pa sladko in jutro je v rožicah 🙂

ej jaz sem pa včeraj svojga poseksala sem mu z mojim vibratorjem okoli ritke šla pa ga z njim malo rajcala, kak me je pol nategnu madona še danes me drži. Res bilo jew fino pa tud njemu je pasalo a je katera tud to že poskusla?

če ti po pravici povem, si jaz ne bi upala z dildotom okoli njegove ritke šarit. mislim, da bi prišlo do totalne anti-željene reakcije 🙂

Moj je tudi bil proti do včeraj 🙂 prej me je pa klical in rekel da se mu je zdrelo popolnoma noro in da boma danes ponovila.

No kaj sedaj ste pa bolja ali manj vsi “navdušenci nad temo” potihnili

Moj nima nič proti, če mu kdaj pa kdaj kakšen prst kam porinem….ok-z dildotom ne bi bil zadovoljen- mi je dal enkrat jasno vedet, da take BIG zadeve ne bo imel v riti (-kaj naj pol ženske rečemo :))
Če je pri meni suša, pa ni boljšega kot pod tušem močan curek direktno na ščegija…..hmmmm

bravo bejba! zdej me pa zanima, kaj si počela, da bi še jest sprobala, pa ne vem, če bi o tem razglablala na forumu, da ne bo preveč porno!!!

Jaz imam vedno pozitivno reakcijo. Res pa je, da ne paše vedno.

ja je prevec osebno;),okej jaz zamenjam nick in opisem, bo bolje, za vsak slucaj..haha…

oo..
js sm pa nazadnje mela akcijo v dvoje v nedeljo za kosilo oz. zgodnjo vecerjo..fant se je odpravljal na sluzbeno pot in sva se pred tem sla skupi stusirat..najrajsi imam ko me vzame v svoje roke in me celo namaze z milom,drgne,umiva..nato sva se pa preselila v dnevno..na kavc kjer si me je cisto pocasi vzel..kot bi si hotel za cel teden zapolnit vsak koscek mene..

drugace pa meni tut zjutraj najbolj pase..fantu pa se posebej ko ga primem v spanju,vcasih ga vzamem v usta..
drugic spet pa on mene preseneti in ko se napol spim me polozi na trebuh,skupi doziviva orgazem..nato spet zaspima..vcasih se ponoviva..

to je to..
zdaj pa se vase dogajanje..

Hribovcu tudi paše kakšna jutranja telovadba, ko pride iz nočne, pa v topli postelji Hribovka leži, vsa topla, pa na pol gola…………….
Potem pa malo crkljanja, pa malo ljubčkanja, ja včasih znorim, ko se dotaknem gumbka, pa ne morem zdržat in ji jo poližem, včasih strastno, malo bolj močno, drugič pa nežno okoli njene luknjice, počasi, vključim še kakšen prstek poleg, včasih dildota, dokler vsaj nekajkrat ne doživi orgazma, potem pa počasi v njeno ljubo pozo, na kolenčka na posteljo, jaz pa stopim za njo in ji ga počasi porinem v njeno luknjico.
Potem pa orgazem za orgazmom.
No, pa povejte kolikokrat lahko v enem večeru doživite orgazmov???
3 največ,
več kot 6 X
17 X………….

???????????

Me prav zanima, kolikokrat največ.
Da ne bo slučajno moji hribovki nerodno.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

kokr kedaj…. včeri 3x v eni uri, je blo kr napeto :-)))

ful sanjam o tem, da bi si lahko babnco narajcal kar tak med spanjem, da bi se prisesal, bi jo začel božat, pol pa akcija… ampak moja je med spanjem taka klada, da lahko pozabim na take filme :-(((

no jaz pa glih sanjam da bi en tip tkole me med spanjem..napol v sanjah..ne wes al je res al sam sanjas…(uh ne smem se zdele prevec zasanjat tle..je treba delat)

New Report

Close