Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Včeraj na tv3 – testov verjetno ni dovolj niti za bolnišnice

Včeraj na tv3 – testov verjetno ni dovolj niti za bolnišnice

Za posrat.

Epidemiolog je včeraj na tv3 povedal da so navodila taka da najprej vsak poklice svojega zdravnika – da se tam začne zanka – oni imajo navodila da nas napotijo v domačo karanteno, če smo zoprni potem imajo navodila da rečejo da mora odvzem testa odobriti epidemiolog … pol se pa začne …. in vas ne testirajo!

Zato pa so uni trije v KP šli kar direktno v ZD … saj so vedeli da jih sicer ne bodo testirali!

Kaj to zaeno glupo TV gledaš? Danes povsod lepo piše, da dobava testov normalno poteka.

Če imam jaz naročeno in potrjeno dobavo 5 kom na teden lahko tudi rečem, da normalno poteka. Če pa jih bom hotela imet 8 pa bo NoGo.

Jasno je, da se niso nič pripravili na epidemijo. Še za mešanje zraka, se niso pripravili in taki papci bodo reševali epidemijo, ki je že pri nas.
Oh ja, kako se bodo kmalu eni streznili in sestopili v realnost.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Sej se ve, kako se pri nas kaj dobi. Nič ne se dobi, nikoli, razen tisto, kar izsiliš. A še niste opazili taktike v tej državi?

Za navadnega človek NIKOLI NIČ NI, NIKOLI NIČ, NIČ, NIČ OD NIČ… Za elito jahte, glisarji, vile, podjetja, … za rajo pa NIČ.

Tko pač je, sej dojameš. Tolk je koritnikov, da nikoli nič ne more sploh priti do raje, ker VSE prej pokradejo, kradejo k srake….

Navaden folk sploh nikoli na vrsto ne pride.

Pa ne govorim za te teste in ta virusa, ampak vzorec, HLAPCEV, ki ne moreš iz njega, razen če se prodaš, pol pa vila, gliserji, vsi pa vemo, da to stane…

To je bil DR Blaž Mrevlje na tv3

A kdo ve kakšna je zanesljivost hitrih testov?

Jaz že od vsega začetka sprašujem koliko testov sploh imamo v državi, koliko so jih naročili… Tega podatka ni nikjer. Je pa jasno, da z njimi šparajo. Tudi z njihovo ceno je nekaj hudo natobe. Kam se spet steka denar?
Lahko pa ste prepričani, da ko bomo tako daleč, kot so v ita, da se bodo zdravniki morali odločati koga je manj škoda, ker ne bo dovolj respiracijskih aparatov, da če se boš prav pisal… Ah, kaj mislite, če bi bila naenkrat v krizni fazi mama dveh otrok in Kučan ali Zemljarič… Koga bodo prednostno ohranjali pri življenju?

Ne skrbi ti za stare top predstavnike udbe in prejšnjega režima. Oni so že na varnem in ne bodo dobili korona virusa.
Si opazil-a da se taki v zadnjem času nič ne oglašajo, nič ne izjavljajo, nič jih ne intervjujajo, nihč roza tiska onjih?

New Report

Close