Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vdržnost v spolnosti

Vdržnost v spolnosti

Imam problem,pa ga seveda sam ne znam rešiti. Zato sem se obrnil na te strani, da ga mogoče rešimo skupaj. Žena je v tretjem mesecu nosečnosti, kar se oba močno veseliva. Problem je v spolnosti, saj jo žena v tem trenutku ne potrebuje. Zaradi tega ji nič ne oporekam, saj vem da ima sama s seboj obilo dela (utrujenost, slabost,…). Problem je v meni, saj moški v zgodnjih tridesetih letih le to še kako potrebuje (nujno 2x na teden).Tako sem približno že en mesec brez spolnosti. Samozadovoljevanje ne pride v poštev zaradi stroge krščanske vzgoje.Zaradi vzdržnosti postajam razdražen in včasih nerazpoložen.Pomislil sem ali obstajajo kakšne snovi, ki zavirajo ali preprečujejo željo po spolnosti. V bivši JLA naj bi bil to menda brom -nepreverjeno. Hvala za čimprejšnji odgovor.

Matija :-)))

si me pa prav nasmejal, čeprav zate tole ni nič smešno. Lepo in prav pa je,d a si prišel sem, da poiskusimo skupaj rešiti tvoj problem, tako da bo vse prav.

Naj ti povem, da je res tako kot praviš. Moški ne občuti te spremembe v sebi, na telesu, kot ženska, ki bo rodila ali pa je rodila. Zato nas tudi krščanska vzgoja uči, da moramo sprejeti zakon z vsem kar paše zraven. Tudi z vzdržnostjo, če ne gre drugače. Kajti s tem bomo najbolj pokazali naklonjenost svoji ženi.
veš tudi razdraženost mora biti del vzdržnosti, kar pomeni, da zaradi pomanjkanje sexa ne bi smel biti siten in to sitnobo prenašati še na ženo. Ravno to sedaj ona ne potrebuje.

Seveda pa se boš moral o tej temi pogovoriti tudi s svojo ženo.

Naj pa ti povem, da ni nič nujno, še posebno ne sex 2 x na teden. Ampak mora biti takrat in tako ko si oba najbolj želita in si znata izkazati ljubezen. No to izkazovanje pa je lahko tudi na različne načine. S pozornostjo, z nesitnobo, z nerazdraženstjo, z masažo, s pospravljanjem, pomivanjem namesto nje in tako naprej.

V zakon pride tako dobro kot slabo, žal pa te ne razumem zakaj bi posegal po raznoraznih dodatkih, da bi te želja minila, saj je to nekaj najbolj naravnega in edina reč, ki lahko pomaga je razumevanje situacije in edina, ki lahko pomaga je glava. vse ostalo je umetno. vidiš to je življenje in vsak dan je nekaj novega in drugačnega, življenja se ne naučimo v enem dnevu, ampak ga spoznamo šele zadnji dan.

če si se že zgovoril na vero, se bom še jaz. Ali vera dovoljuje dodatke? Pogovori se in sprejmita en kompromis. V življenju se je potrebno prilagajati.

veliko sreče vama žeim in predvsem obojestranskega razumevanja.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

A samo 2xna teden?

…tramvaj….to je čisto normalno….morda je tisti, ki je to napisal nekje med tridesetim in štiridesetim letom, takrat pa moški seksajo….:

..če jih primerjamo s časopisom….

med 20. in 30. letom………dnevnik

med 30. in 40. letom……….tednik

med 40. in 50. letom……….mesečnik

po 50 . letu……………….posebna izdaja..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Speedy, zdaj imam še en razlog, da zamenjam moža mesečnika za dnevnika.

Ej Speedy. Glede na to koliko tiskarskega črnila ostane moji na njeni, te primerjave ne držijo.

Kje je tle kak problem, če en mesec ne sexaš? Jst sm vzdržna že leta :)) Nisem pa pomislila, da sem zaradi tega tko zlo razdražena 🙂

če se ji boš vedno tako prilagajal, bosta na koncu oba kratko potegnila. Če bi me nekdo vsak dan vprašal, če mi je do sexa, bi vsak dan iskreno rekla ne, ni se mi. Kdor pa ne bi vprašal, ali pa tudi če bi, pa se ne bi sprijaznil s tem odgovorom, pa bi lahko z nežnim začetkom in dooolgo predigro vsak dan sexal z mano, v obojestransko veselje. Tudi med nosečnostjo.
Ti jo kar čimbolj razbremeni, pogovori se, kako se počuti, potem ji na primer rečeš, da ji boš zmasiral hrbet, ker ji bo pomagalo, potem ji .. no, da ne bom vsega povedala.

Ej, čakata me še dva naporna meseca. Buča, ne vem koliko si stara, pri 60-ih bo verjetno tudi mene minilo, če pa ne, se vidimo na tej strani.

krščani,da ne mastrubirajo?ti si zastarel krščan,misliš,da moraš iti k spovedi?Jaz sm tudi krsčan,ne varam,spoštujem partnerico…Ti veliki krščan sploh spoštuješ kaj svojo ženo?Ne glede na vse to pa apstinenca ni težka,samo pomisli na zapornike,vojake,župmike…Kar se tiče vvojske in zap.že desetletja ne dobijo ničesar,saj verjetno nisi bil niti vvojski.
Bog išče v notranjosti,ne pa v takih dejanjih kot jih ti izražaš.Tudi po porodu ne bo nič,če nič noče tvoja zdaj.Sploh ne poznaš osnove partnerskih odnosov…Tudi zemlja je bila ravna za cerkev,dans pa ne.
Dosti pravil je od boga,kot npr zapovedi…to kar pa ti sprašuješ pa je iz srednjeveških človeških glav.Pazi,da ne dobiš še kosmate dlani,to je menda tudi od cerkve,kaj ne?Samo od Boga sigurno ni!!!Le kaj so ti starši naredili.ti nesrečna duša ti. Pa brez zamere,samo take stvari me razkurijo.
Posveti se raje ženi,več pozornosti.pa ti bo dala,premisli malo…

Bravo elvis

lp,, BojanaU

Če je vera kriva da se ne moreš sam zadovoljiti, njej ne paše seksati naj te pa ona zadovolji (brez seksa seveda).
Vse se da samo znajti se je treba!!!!!!!

Elvis, ne vem zakaj sem te toko razkuril. Sam imam v mislih podobno zadevo kot je aspirin,če te boli glava ga vzameš, če ne, ga ne. Peprosto. Nisem tak ,če me udariš po levem nastavim še desnega. Ko boš vzel prvo zdravilo se spomni na tvoj odgovor, po tvojem naj me kar boli glava. Zakaj pa, če imam aspirin. Mnogo zdravil ima za stranski učinek zmanjšano spolno slo.
V odgovor tudi ostalim, delo v gospodinjstvu imava razdeljeno že od začetka najinega skupnega življenja. Porabila sva tudi že nekaj masažnih olj. Tudi kosmatih rok ne bom dobil, saj sem šel skozi normalno puberteto in mi tudi samozadovoljevanje ni tuje.Tudi v vojski sem bil, še prej pa v internatu in to v “kriznih letih”kar se tiče samozadovoljevana. Tako sem nekaj vzdržnosti že preiskusil. Enostavno, uživam v spolnosti z ženo, nočem pa jo v nekaj siliti. Ko bo vsa zadeva mimo,bo vse tako kot mora biti, saj tudi ona uživa v spolnosti.

New Report

Close