Vec orgazmov!
jaz se ne bi glih zanesla na odgovore forumašov in forumašic
ker to so vse supermeni in superženske kar se sexa tiče
mislim da je sexualno življenje vseh teh mačotov z velikimi qrci in neverjetno potenco in vseh teh razuzdank, ki neprestano doživljajo multiple orgazme, v resnici precej bolj klavrno
verjetno je tudi kakšna izjema, ki dejansko piše resnico, ampak izjema!
ljudje večinoma zelo napihujejo stvari, zato da izpadejo boljši od tistih, ki imajo nek problem in si s tem napihujejo ego, češ ti uboga para, poglej mene kakšen car sem in kako visoko nad tabo sem
in vse tole pretiravanje o sexu je samo dokaz, da to da si anonimen sploh nima nobene veze glede resnice in laži
ja… čisto možno… ampak z leti ta sposobnost upada…
Pri meni je tako, da z ženo seks ni glih uh in ah in posledično tudi orgazem ni zelo globok (pa čeprav je lahko dober) torej tak iz celega telesa, ki te pol malo omrtvi… Tako da se večkrat zgodi, da mi takoj po seksu (par minut kasneje) paše, če me še enkrat oralno ali z roko (ji ni do tega, da bi še enkrat zares).
No, kadar je seks bolj zahteven, pa sem ponavadi tudi bolj izčrpan in malo dlje traja, da gospoda prepričam, naj se spet zbudi… Itak je pa največ odvisno od psihe, stresa…
tok je…pr vseh teh komentarjih menim,da je “venuss”se najbolj odkrit napisala; res si sicer izjeme,vendar pa če po seb gledam,je tako:s fantom sva skupaj že več kot tri leta,imava čudovito spolno življunje,vedn kaj novga,nikol dolgčasa al pa neke rutine,zanimive dolge predigre,velik užitka,obema je vedn fajn,pa kljub temu,da njem vedn pride,men pa nikol,pa vendar tega nobeden od naju ne pogresa,da bi men prišlo,pa tud js se s tem nikol ne obremenjujem-menim,da je važn užitek,pa učinek in ne orgazem oz.multiorgazmi .
ni res,pr nama je se vedn tko kot je blo na začetku,mogoče še celo boljše-nisi očitn zastopla,mojga nič ne moti,če mi ne pride,pa tud js sploh tega ne pogrešam-tok je prava resnica je daleč od tega kar večina piše-mam kolegic par,k so na podobnem kot js-velik ženskam sploh v življenju nikol ne pride-pa kaj,glih tok uživajo.