Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Veliko pogrešanih oseb

Veliko pogrešanih oseb

Opažam, da je zadnje časa povečano število pogrešanih oseb. Mlajših, starejših, moških, žensk.. Nekatere najdejo, drugih nikoli. Kaj jim dogaja , da je temu tako.

Ni povecanega stevila pogresanih..to se dogaja ze od nekdaj. 90% pogresanih najdejo oz.se jih samih vrne domov..ostalih 10% pa vemo kako koncajo (samomor, nesreca, ugrabitev, iskanje novega zivljenja ipd). Mora biti pa to res grozno za svojce..mislim, da ni hujsega, kot da ne ves kje je tvoj bliznji in kaj se mu je zgodilo.

Odgovor na objavo uporabnika
Petja922, 23.04.2024 ob 06:48

Opažam, da je zadnje časa povečano število pogrešanih oseb. Mlajših, starejših, moških, žensk.. Nekatere najdejo, drugih nikoli. Kaj jim dogaja , da je temu tako.

Mislim, da jih ni nič več ali manj, kot jih je bilo včasih. Le zanje nismo vedeli, ker ni bilo nobenih objav v medijih in družbenih omrežjih. Se strinjam, da mora biti strašno, da ne veš, kaj se je zgodilo s svojcem, otrokom, partnerjem … Mene bi najbolj preganjalo vprašanje ZAKAJ. Zakaj nismo opazili nenavadnega obnašanja, stiske ali “klica na pomoč”.

Na kanalu ID je bila pred časom serija prispevkov Izginuli. Neverjetne zgodbe so se odvijale v ozadju. Nekaterih niso nikoli našli, nekatere so čez veliko let identificirali na podlagi najdenih posmrtnih ostankov in DNK tehnologijo. So pa družine, ki jih doleti takšna tragedija, uničene za vedno. Smrt, obtoževanja, samoobtoževanja in nenehna negotovost vzamejo svoj davek.

Ogromno jih povozijo tovornjakarji, ki imajo posebej za take primere s seboj kramp in lopato.

 

Zato jih nikoli več nihče ne najde.

Migranti jih prodajo za denar kot bele sužnje v tujino. Dekleta za prostitucijo, tudi mlade fante. Druge za organe.

New Report

Close