Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Verniki, ko boste zdaj molili svojega Boga, ali vas ne bo malček glodalo?

Verniki, ko boste zdaj molili svojega Boga, ali vas ne bo malček glodalo?

Koronavirus po vsem svetu … Bogeca pa nikjer.
Kaj zdaj?
A se vam nič čudno ne zdi, da nikjer na svetu ne posegajo po “religioznih ukrepih”? Recimo, ko je treba izganjati homoseksualnost, je polno enega zaklinjanja Bogu in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gotovosti, da bo bog sprijence udaril z ognjem in žveplom.
Hm, zdaj pa koronavirusa kar noče in noče z ničimer udarit. Še pošlatat ne.
Pa včasih se je komu kaka Devica Marija prikazala ali pa malo pomigala na kakšnem kamnitem podstavku, evo, zdaj pa nikjer nič.
Kako to interpretirate? Da ne Boga ne Device Marije ne Jezuščka kar na lepem nikjer ni. In nihče jih ne kliče na pomoč. Vsi bi radi samo maske in razkužila! Pa še teh ni dovolj.

Bogec je in to po celem svetu. Kaj se zdaj budalo delaš, saj ni prvič, da se je odločil narediti čistko med ljudmi. Tolk ste ga pljuvali, pa vas je pljunil nazaj. Saj veš, oko za oko, zob za zob…..

Bog bo zaščitil Zemljo pred parazitom z imenom človek.

Kmetu na vasi tudi ne bo preveč škodil, saj ima lepo vreme, lastno hrano in je na samem.

Škodil bo meščanom, ki so izgubili kompas, ki jih briga za Zemljo in jim je mar samo za tistih par € ali $, ki bodo sedaj vsi izpuhteli v nič.

Ni v karanteni. Deluje kot vedno. Le materialistično zasleplljeni tega ne čutijo.
Napovedano je čiščenje. Apokalipsa, ki pomeni razodetje, spoznanje, uvid. To se ujema z napovedmi o širitvi zavesti matere Zemlje in vsega, kar je na njej. Kdor se je odločil ostati v tridimenzionalnem svetu, bo pač ostal. Vse drugo gre pravičnosti in poštenju naproti. Zato namesto da paničarimo, producirajmo vibracije zaupanja, ljubezni in harmonije. To je naša edina naloga v času prehoda.

Kaksne neumnosti ti sprasujes. Koncno bo Bog naredil red.

Živeli kot priporoča Bog,se to sploh ne bi zgodilo.

Za vse je kriv človek,ne pa BOG.Žalostno,da še niste prokužili

Mene kar naprej kaj gloda :))

Saj so prokuzili, zato se pa zdej valjajo v hrani.

Ja, ker ne sledi priporočilom… kot jih uči vera.

Kako pa veš, če so med izbranci, ki naj bi šli v 5D? Kaj bo z ostalimi – na kakšen način bodo ostali v 3D. Kako pa človek sam čuti ta prehod – kakšni simptomi? Koliko časa bo to trajalo?

Blagodejen zapis. Verjamem.
Ni vse kar tako, to se je zgodilo prav v času prehoda v pomlad.
Na Kitajskem pa v času njihovega Novega leta.
Zaupam.

Kako pa veš, če so med izbranci, ki naj bi šli v 5D? Kaj bo z ostalimi – na kakšen način bodo ostali v 3D. Kako pa človek sam čuti ta prehod – kakšni simptomi? Koliko časa bo to trajalo?
[/quote]
Ni izbrancev. Večina bo spregledala, v 3D ostajajo le nedozoreli, ker zanje še ni čas bujenja. Je cel kup 3D planetov, bodo imeli kam iti.
Korenite spremembe doživljanja realnosti se dogajajo zaradi dematerialnizacije starih energij. Tako se nam bo pred očmi sesipalo vse, v kar smo verjeli. Podobno kot bi v temni prostor posijalo sonce, ali kot bi se končno zdanilo, vidimo stvari v pravi luči, relacijo vzrok – posledica zagledamo kot na dlani, odpre se nam dohod do pravega znanja iz sfere modrosti… Obstaja program gesara, ki prinaša konec revščine na svetu, novo monetarno politiko z denarjem na zlati podlagi, novo tehnologijo (ki je že zdavnaj izumljena)… in kar je najvažnejše, prihajajoča zlata doba prinese humane odnose!
Zemlja zapušča šumanovo resonanco. Zdaj vibrira okrog 140 – 150 in več Hz. To vpliva na počutje ljudi, moten je ritem spanja, omotica, krvni tlak skače gor-dol…
Ne vem, v kolikem času bi morali zamenjati sedanje nizkovibracijske energije za visokovibracijske. Vem samo to, da zelo kmalu. Saj razpad sistemov je že tu, kar je tudi prav, ker mora oditi vse nepošteno in krivično, da naredi prostor za pošteno in pravično delovanje.

Nisem verna, verjamem pa v energijo. Vernike, zdravilce in vse druge vabim v sredo na facebook. Že drugič. To ni neka izmišljotina. Gre za zdravljenje s kolektivno zavestjo. Ljudje si pozdravijo 4 stadij raka, zakaj ne bi ustavili širjenje koronavirusa. Če v postopek ne verjamete, najprej preštudirajte, preden se odlolčite, da je to neumnost.

Vzelo vam bo slabe pol ure. Malo uvoda in 10 minut fokusa, da pošljete namero iz svojega srca po vsej Sloveniji in svetu. Pa, če boste delali pravilno in se boste povezali z ljudmi po vsem svetu, boste sami imeli od tega tudi koristi, zdravljenje s skalarno energijo. Morda se vam bodo začele dogajati spremembe v življenju… Kdo ve…
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=131&t=11207878

Breda

New Report

Close