Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu vest

vest

Ojla!

TA post je namenjen tistim, ki ste varali oz. varate isicer zanima me kako opravite z vestjo, ker mene preganja že več kot dve leti. Povedati partnerju NI ŠANS bi znorel ga našel in mene in …..

Tistega srečujem skoraj vsak dan in ironično sta sedaj sodelavca v isti firmi, partner pa niti sumi ne o najinem poznanstvu, tisti mu pa tudi ne namigne, ker se ga boji kot hudiča že tedaj se ga je. Torej problem rešen – ampak tukaj je še moja vest!, kaj naj naredim z njo in stem da mi sape zmanjka vsakič ko ga srečam. Izkušnje prosim, hvala
lp

KIR kje si?

nič… prav enostavno… nič

lepa izkušnja ki je minila in nasvidenje, ne vem zakaj bi si zdaj kdo belil glavo zaradi tega. bodi sproščena in konec… navsezadnje nista nardila nekega zločina, a ne??

Onadva nista naredila zločina. se pa boji, da ga bo njen partner 😉

Ja, tudi meni se tako zdi.

Najbolje bo, če še tvojemu eno kolegico podtakneš

Verjetno ima tudi tvoj kakšno skrivno znanko, za katero ti pojma nimaš, povrhu pa še slabe vesti nima. Če je pa nima je pa po mojih izkušnjah to zato, ker ni imel priložnosti. Ja, kaj čmo, tako je življenje.

Delo, delo, delo. Ali misliš, da vam bom za grajskega norčka in vas kar naprej zabaval? Bom vsakemu izstavil račun za opravljeno delo, no saj DDV-ja ne bom zaračunal!

No, vse sem že napisal na drugih postih – in jih dobil po nosu!
Glede vesti pa: En čas je vedno bilo malo moralnega mačka, sam mine. S “prijateljicami” pa imam dobre odnose.

Potem ti ga bo prišla izmerit pa davkarija zaradi akontacije 😉

P****, sm ga naj****!

Človeku se lahko vse zgodi, čeprav bi sedaj dala za sebe roko v ogenj, da nisem sposobna partnerja prevarati.

Če pa bi se znašla v situaciji, da bi me prevaral on, pa bi raje videla, da je tiho in mi sploh ne pove ničesar. Sem mnenja, da je priznanje nezvestobe samo eden od načinov, da si spereš vest in da ti je lažje pri srcu, pri tem pa trpljenje preneseš na partnerja.
Če si že naredil sr… in prevaral partnerja, imej vsaj toliko poguma, pa to preboli sam.

ja ja povedla mu že ne bom, ha ha delam kar me je volja ( nevaram več, da nebo pomote) hodim kamor me je volja družim se s tistim z katerim mi je volja in potem mu naj povem hja! pa ves zaupanje ki sem ga deležna na kocko postavim, pa saj nisem norc da vso idilo pokvarim.

Pred leti poleti sva imela krizo in sva ubistvu šla vsak po svoje, jaz se tega striktno držala in v drugem naročju pristala, on pa ne, še kar je lazil za menoj in prosil in tečnaril in še pa še, na koncu mu je uspelo me nazaj dobiti, kar mi ni žal saj se ljubiva, ampak z majhno napakico, ki spoh nevam če je varanje saj sem ga prej zapustila.

On pa takole, če že je oziroma ima kakšno prijateljico, se ne oziram nato ker dokler nevem ne boli, sem mu pa tudi nastavljela prijeteljice in nič ni zagrabil. Je šel na zmenek se spoznal z njo in ji razložil da je že zaseden in srečen ji še celo mojo sliko pokazal. Nekih drugih povodov za priplah pa tudi ni čeprav sem zelo pozorna ne ljubosumna ampak pozorna.

Vest vest to me zanima, kako ko ga srečam, stikov nimava nobenih, srečujem ga pa vsak dan, pa neupam ne pozdravit in ne nič, namvreč mi je zamiril ko sem šla nazaj k bivšemu. Strah me je kaj če moj opazi moje vedenje v njegovi prisotnosti in kaj posumi . lp

Potem pa mirno vest, pa živi dalje. je to tako težko?
Pa še narazen sta šla, torej si pravno upravičena, saj si se zdravila pomanjkanja cortanja. 🙂
Sploh ne vem, zakaj si tok otežkočaš življenje? Basta, pa gremo dalje. zdej veš, kako bo naprej. Ta občutek krivde ti nabije družba veš? Ljudje nismo monogami. Družba nam pravi, da moramo biti. Ker tako skupnost bolje drži skupaj in je stabilnejša.

ne obremenjuj se…kar je bilo, je bilo…sicer samo pametujem, ker še nisem bila v takšni situaciji…

Tako kot je on 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zate nedolzen, si tudi ti zanj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nedolzna. Koliko zdaj kaze tehtnica? Kaj pa ce v vajinem odnosu obstaja dve zgodbi in ne samo ta, ki jo ti poznas….
Anya

Morda je pa bila stvar takrat dobra in je v tebi črviček – kako bi bilo,če bi takrat…………?

____________________________________________________________ Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

je za razmislat, ampak nebom šla nikamor dalji, kaj pa če ….

Mene vest zapeče, pa spet mine, pa spet zapeče,…
Da bi povedala NO WAY!
Sicer pa sem to naredila zase in ne zarad tega da bi blo doma slabo.

:-)))

uf, jaz pa bi lahko reku takorekoč NIKOLI

potem je nezrel, če te ne pozdravi, ker si ga zapustila…

res pa je, da ne vemo, na kako finto je padu, če je morda on pustu svojo dečvo zaradi tebe, ti si ga mela pa bolj za avanturo…

premalo vemo; je pa pri teh stvareh dobro bit odkrit in vnaprej povedat kaj od koga pričakuješ , da ni potem nekih zamer.

to je res

mi je všeč to razmišljanje… dejansko gre zato, da si opereš vest ali prekineš strah, kaj pa če enkrat le zve, partner pa zato trpi

aha… za nikogar ne daj roke v ogenj

New Report

Close