Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek vgradne omare za mansardo

vgradne omare za mansardo

Pozdravljeni!

Za spalnico v mansardi bi potrebovala vgradno omaro (z drsnimi vrati-poševen strop). Zanima me, katerega proizvajalca mi najbolj priporočate oz. ste z njegovimi izdelki in ponudbo zadovoljni.

Hvala in lep pozdrav.

Proizvajalcev vgradnih omar je kar nekaj. V prejšnji številki Delo in dom so bili predstavljeni in tudi o tem nekaj malega napisano. Svetujem, da greš in malo pogledaš kako je zadeva narejena na licu mesta (v njihovem razstavnem prostoru). Cene so pa tako in tako odvisne od želja in potreb – ni poceni.

Hvala za nasvet, a vse to sem že storila. Ker pa je na slikah in v razstavnih prostorih vedno vse krasno in lepo bi prosila za izkušnje imetnike omar, saj se šele po kakšnem letu uporabe dejansko vidijo prednosti in pomankljivosti določenega proizvajalca.

lp

Akron: ni najceneje, so pa zelo dobro naredili omaro za precej zahteven prostor (stenske niše). Po parih letih se ni še nič pokvarilo. Ko so prišli delat, so prišli takrat, kot so obljubili, in omaro so po montaži tudi počistili.

Spomladi sem pri Akronu naročila eno omaro, ne preveč enostavno. Naredili so dobro, prišli so točno takrat, ko so rekli in sem zadovoljna. Jaz nisem niti iskala drugje, ker mi je prijateljica svetovala njih in ona je zelo, zelo izbirčna.

Raumplus je zakon, vrata veliko kvalitetnejsa kot akron!

Akron – izvedba tocno ob roku, natancni, pocistili za sabo, po letu dni in pol se nobenih tezav oziroma okvar.

Venge – rahlo neresno, ne ves, ce se jim sploh ljubi delat ali ne, vsaj pristop je bil tak.

Janja-

Tudi jaz imam z Akronom dobre izkušnje!!

New Report

Close