Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek vhodna vrata

vhodna vrata

Potrebujemo nova vhodna vrata. Nismo pa tako “uštimani”, da bi prej en mesec primerjali raznorazne ponudnike prek inteterneta.
Radi bi šli v trgovino (vem, kot po štruco kruha), pogledali vrata, ki jih imajo na izbiro in potem pač ene kupili. Verjetno bodo pa lesena.
Zdaj pa ne vem, kje oz. v katerih trgovinah sploh prodajajo tako vrata?
Upam, da se ne zgražate preveč nad “mojim načinom” kupovanja vhodnih vrat ampak mi resnično poveste v katere trgovine naj grem pogledat.

Pa ti vseeno svetujem, da brskaš po internetu, izbereš nekaj ponudnikov pri katerih ti je všeč dizajn in cena, potem greš pogledat vrata še v živo …Da ne boš letala po vseh možnih štacunah. Kaj pa vem …Okvirne cene zveš pa po telefonu.

Sama sem si printala tiste, ki so se mi zdeli zanimivi, telefonirala in pouprašala po cenah in jih pisala na konretne izpiske.

saj vem, da bi bilo boljše tako. Samo jaz se takoooo težko spravim na telefon poizvedovati take stvari. Saj pravim, najrajši grem v trgovino pogledam in kupim. Zato pa sprašujem v kateri trgovini bi imeli vrata, da ne bi potem letala cel dan po trgovinah. Se mi zdi, da tega v Lesnini nimajo, kaj pa Merkur, bi jih imel?

Jah, potem pa kar v Obi, Bauhaus, Baumax, Slovenijales … tam jih majo, samo so bolj “Bog pomagi” pa še sami jih boste moral montirat, Vhodna vrata pa je vseeno fino, da niso amatersko narejena … Jaz ne bi tako, pa sem precej na knap z denarjem …

Ne morem verjet, da lahko visiš na monu, štacun pa ne znaš poiskat

tlele je za vzorc!

o hvala za komplimente:)))

in linke, seveda

O mamamia keri predlogi. Če keš ni problem, ne rabiš nikar drugam hodit razen h Pirnarju-Gameljne in Inotherm-Ribnica-LJ.

Ena usrana malo boljša lesena vrata stanejo glih tolk kot ena cenejša varianta od teh dveh proizvajalcev. Kvaliteta pa ni primerljiva…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Midva sva zbirala ponudbe za vhodna vrata v bloku: bela, z 6 zatiči, kukalo, plastična. Vse ponudbe so bile skoraj enake -/+ 20 eurov. Na koncu sva se odločila za MIK Celje. Na koncu sva dala par eurov več kot 700 eurov.

ja ampak vi boste menal vrata cez 3 leta govorim z iskušenj. zamenjal smo jih pa z pirnarjevimi in so supr. sploh ni primerljibv plasika/aluminij

Tole se pa bere kot španska žajfnica. Ena bi vhodna vrata za v stanovanje kupila najraje kar v lesnini ali merkurju. Ali bauhausu. Saj ni važno kakšna so in koliko stanejo. Samo da so vrata. JA POL SI JIH PA ŠE SAMA NAREDI ali pa pojdi pogledat na kakšen kup, ko odvažajo kosovne odpadke. Zate bo dobro. A veš kaj so vhodna vrata? Vhod v TVOJE stanovanje. Pred njimi so DRUGI, za njimi si pa TI. In ne more ti biti vseeno. Ali pač. In potem je tu drugi, ki pravi da so PVC vrata tisto pravo. 700 € in smo zmagali. Pa kaj vraga ne greš kupiti tiste plastike h kmu, ki je še cenejši. Zdaj PVC švasajo že v vsaki šupi in se pobijajo za čimnižjo ceno. Vrata se pa krivijo kot žvečilka. Si kdaj zapirala PVC vrata? Nisi? Poskusi, pa ti ne bo nič jasno. Aluminij? Ja, to so pa že Vrata. Cena? UUUPS PVC krat tri. Če pa verjameš geslu “Vaš prst je vaš ključ” in si omisliš Inothermova ali Pirnarjeva s čitalnikom prstnih odtisov, si že blizu 3.000 €. Vendar imaš vrata za dooooooolgo časa. Vseeno klikni na http://www.vilabravum.si, http://www.pirnar.si, http://www.inotherm.si mogoče se ti kaj posveti.

Hja, povsem razumem. Vseeno cene vhodnih vrat hitro skočijo 1000 – 2000 EUR, zato predlagam najprej tole branje: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/vrata/vhodna-vrata-cena-prednosti-slabosti-zunanjih-vhodnih-vrat/ (cene vhodnih vrat, prednosti, slabosti, …)

New Report

Close