Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek VHS in DVD PREDVAJALNIK, strižnik za lase – KAJ KUPITI

VHS in DVD PREDVAJALNIK, strižnik za lase – KAJ KUPITI

iŠČEM PREDVAJALNIK, KI OMOGOČA OBOJE- PREDVAJANJE dvd jev in VHS kaset, cena za en Philipsov model v Big Bangu je 39.900, se splača??

A ja, pa mojo moško vojsko – štiri najljubše fante, bi kar doma strigla, pa ne vem, kateri strižnik se splača kupiti?? Je tudi od Philipsa ogrog 5000 sit, strižna enota naj ne bi potrebovala vzdrževanja ? kaj to sploh pomeni??
H

Mi imamo Philipsovega že kakšne 7 let in dela super, le da je že takrat bil nekje okrog 9.000 sit.
Predlagam, da kupiš malo boljšega in ga boš res lahko imela nekaj časa.

Glede striženja las: Jaz sem pred kakimi petimi leti kupila enega od Severin -a, ki je bil ravno v akciji (vMercatorju je bil 2990, je cena še gori). Vsa ta leta z njim strižem vsaj enkrat mesečno (partnerja, očeta, sina ali brata) pa še vedno dela. Je bil že stokrat poplačan!!

Zakaj pa ne kupiš raje DVD snemalnik, ki je za 50.000 SIT (HeartLawer) PRO VISION, snemaš na dvd, GLEDAŠ, PA ŠE POSLUŠAŠ STANDARDNE cd LAHKO….

Tiste, ki strižete moške doma. Jaz imam tudi t.i. “mašinco”, pa mi nekako ne uspe. Vedno preveč zastrižem, se pravi nekako ne znam enakomerno strič. Imam nastavke, pa nekako ne gre. Ni enakomerno tako kot pri frizerju. A ne znam ali nimam prave mašince (mam eno iz Metroja, ne vem firme)?

Hvala za pojasnila in lep pozdrav.

mi imamo JVC VHS/DVD/MP3 pa še cel kup drugih funkcij v enem … res se splača .. je mal dražji .. mi smo za njega lani dali cca. 60.000 danes podobne prodajajo v BOF-u za isto ceno …

tvoja cena je očitno OK … se pa pozanimaj kaj vse ti še nudi … če pa rabiš res samo DVD/VHS je pa itak OK:

B.

Jaz vedno začnem z večjim nastavkom – 12 mm. Nato preidem na manjše – zadaj, okoli ušes.
Še nikoli niso imeli pripomb.

Mogoče se bojijo komentirati? Da naslednjič ne bi ostali brez uhlja!!!

New Report

Close