Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Vi usi

Vi usi

Nikogar nikjer – vse je prazno. Kaj počnete, men je kar mal dolgčas.
In to naj bi bil “veseli december”? Če bo šlo tako naprej, bodo prednovoletni prazniki pogreb! Si bo treba kakšno drugačno zabavo najt…

ej čao KIR. jaz sem ti lahko primer totalnega decembrskega mrka (kot vidiš, če si sploh opazil, me že dooooolgooooo ni tule gor). to pa zato, ker nas prednovoletni čas tako zasuje z delom v službi, da res nimam časa vas niti pozdravit prit. ampak danes sem si ga vzela. takole v pavzi, ker mi bo drugače glavo razneslo. no, drug del forumašev pa je najbrž pod vplivom kakih bacilov ali virusov. jaz sem pa v skupini, ki tolče oboje – čist preveč dela in še biruse :(((

ampak vseeno en fajni pozdravček

Hehe,,,Kir…..ker boš to bral verjetno v ponedeljek zjutraj….evo..od mene eno sladko dišeče dobro jutro…))

Ta zimska jutra…. že tako težko vstanem…potem je pa edina stvar ki me še nekako zbudi tista jutranja telovadba….ko prideš ven (žal nimam garaže)…in te čaka debela plast ledu ki ga moraš postrgat…hehehe…zato je kar uredu…da malo piha ….da ni tak mraz..))))

lp

Zdravo sadna, čeprav z zamikom! Jasno da sem opazil, da te toliko časa ni blo. Sicer smo pa vsi zaposleni približno na istem in časa za razvedrilo zmanjkuje. No, morda bo drugo leto spet drugače. Če boš zraven, se veselim, saj te je lepo brat, pa še zelo direktna si, tudi v pogovoru o seksu. In to je to!

Ja, Daska¤, kar prov s mela, šele dons sm te prebral. Sicer pa čakam, da ti ne bo več treba strgat ledu, ampak se boš mučila s rem dežjem. Upam, da kmalu…

no fajn… ar se tiče direktnosti. kam bi pa prišli če bi ves čas v celofan zavijal in kot mačke okoli vrele kaše postopal. direktnost je dobra na vseh področjih življenja (včasih se sicer malo zabremzaš, ampak takrat ko veš, da je to bolj pametno. seveda tudi direktnost glede pogovoa o sexu. pišuka, če nisi direkten tudi pri tem, samo sebi v skledo pljuvaš. se mi zdi, da tisti, ki imajo ponavadi bolj mizerno spolno življenje lahko ogromen del krivde pripišejo prav pomanjkanju pogovora in izražanja želj, zahtev. ni tako? kaj ti pomagajo želje in poznavanje lastnega telesa, če tega ne znaš ali ne upaš povedati in pokazati…

KIR, en lep decembrski pozdrav. upam, da nisi preveč zasut v decembrski mrzlici. me je kr strah januarja, ko se bo vse neznansko sprostilo in se ne bom več znašla v veliko obsežnejšem prostem času.:)))

Punca, ti mi resnično bereš misli! Točno tak pogled na življenje imam tudi jaz – veliko se pogovarjat, poslušat drug drugega, pa naj gre za lepe ali malo manj lepe stvari! Pa da pri tem ne olepšuješ in stvar razložiš kot misliš.

Tudi tebi naj v decembru zagori čim več lučk, uživaj, bodi še naprej taka kot si!

Tole o pogovoru se pa strinjam s teboj! Sicer pa je itak tole debata o “sexu v mestu” 😉

Zdravo, kren! Dons smo te pa zelo zgodaj vrgli iz rjuh, le kaj hudiča ponoč počneš?!

samo še en dopolnilni stavek: predvsem, kadar gre za tiste manj lepe stvari, je treba o njih govorit, pa čeprav je to najtežje. sicer pa je redko katera pomembna odločitev in pomemben korak v življenju plod enostavne odločitve. o lepih zadevah pa je itak prijetno in lahko čvekat (razen. če imaš popačeno predstavo nekje globoko v sebi, da so packaste)

e, kok se fajn razumeva. tudi tebi veliko lučk v decembru in potem vsaj še enkrat toliko vsak naslednji mesec v novem letu!

Enako, z isto mero tisočkrat!

New Report

Close