Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek vic desetletja

vic desetletja

hehehe, državne banke, v katerih nadzornih svetih sedijo vladni predstavniki, omogočila posojila takoimenovanim tajkunom. JJ se spomni samo enega primera (pivovarne Laško), ki naj bi dobila tako sporno posojilo in še to bajda mimo nadzornega sveta,( kar pa je nemogoče, ker vsak višji kredit mora skozi nadzorni svet). Hahahah, banka Slovenuja pa je sedaj povedala vse, posojila so dobili vsi za menedžerske odkupe in to večina pri naših bankah, ki so last države in z njimi upravlja država.

v vseh prejšnjih mandatih, samo dva menedžerska odkupa, v zadnjih dveh letih 24, le kako to, kljub napovedanemu boja proti tajkunom.

posojila dana na podlagi delnic (državnih podjetji), financiramo komitentje bank, smešno ane. Znašajo pa miljardo dvestotisoč mil. € (upam da sem prav napisala), hja in vlada za to ne ve. Klinc pa taka vlada, kdo koga nateguje z temi menedžerskimi odkupi, najprej država odproda svoj delež, potem pa še da posojilo za ta odkup, hahaha. res vic, ki pa žal niti najmanj ni smešen.

Hehehe, seveda nisi. Kot ponavadi, zavajaš. Poskusi raje s ciframi, morda ti bo uspelo.

ninej nadzornik ne daje posojil, on samo nadzira poslovanje!!!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

1 milijarda = 1.000.000.000,00
1 milijon = 1.000.000,00
dvesto tisoč (POZOR, piše se narazen) = 200.000,00

Smatram, da si želela povedati:
10^9 + 200 * 10^9 = 201 * 10^9

to je: 201 milijard evrov :).

Lahko bi mislila tudi takole:
10^9 * 200 * 10^9 = 200 * 10^18

Kar je v bistvu 3,1 * 10^20 USD in je enako 5,7 milijona * letni svetovni BDP.

Hehehe, seveda nisi. Kot ponavadi, zavajaš. Poskusi raje s ciframi, morda ti bo uspelo.[/quote]

ej tolk denarja, da še napisat ne znam, bom od kje preplonkala.

evo miljarda in dvestotisoč miljonov €, uh v cifrah bi pa res rabila cajt.

frančišek, poslušal bi včeraj pa bi vedel, da nadzorni odbori državnih bank odobrijo večje kredite, ki presegajo določene limite in brez njihovega soglasja se kreditov ne da dobit, še posebaj če je tvegano dejanje.

Ninej, res si nepismena.

Še vedno trobiš isto in isto… Daj še enkrat preberi, počasi, mogoče boš razumela številko.

Hehehe, seveda nisi. Kot ponavadi, zavajaš. Poskusi raje s ciframi, morda ti bo uspelo.[/quote]

ej tolk denarja, da še napisat ne znam, bom od kje preplonkala.

evo miljarda in dvestotisoč miljonov €, uh v cifrah bi pa res rabila cajt.

frančišek, poslušal bi včeraj pa bi vedel, da nadzorni odbori državnih bank odobrijo večje kredite, ki presegajo določene limite in brez njihovega soglasja se kreditov ne da dobit, še posebaj če je tvegano dejanje.[/quote]

mah spet sem ga usrala

miljarda in 200 miljonov € (brez tisoč), 1.200.000.000, uh zdej pa mislim da je prov.:)))

hehehe, kako ne bom, če je pa to tolk gnara da so banke z njim v enem letu podvojile vrednosti kreditov.

eh tist tisoč se mi je prikradel zraven!:)))

Ninej, ne se sekirat če ti številke delajo preglavice, tisoč gor ali dol, aneda… seveda govorimo o tisočih milijonih evrov. Saj ni važno, glavno da je slišati veliko in da na koncu stoji tvoje priljubljeno stavčno ločilo ki je: JJ.

Še jaz dodam nekaj šal:

Naj verjame, kdor more. Vam, zagovornikom desnice, se take zadeve kar prevečkrat prikradejo, da bi kdo verjel v slučajnost.

Ja, ninej, vidiš vsi Janšisti so se zagnali in komentirali številno napako (po moje storjeno namerno), nobeden pa ni komentiral bistva “vica”. To je pri njih, kadar gre za njihovega vodjo, stalnica.

Res je to najhujši vic, kar sem jih slišala v zadnjem času. V času vladavine J. Janše 24 menadžerskih odkupov, torej po Janševem se je rodilo 24 tajkunov. Štiri leta so mirno nastajali in se pod vladavino Janše bohotili, nihče jim ni storil nič žalega.

Sedaj pa, tik pred volitvami se je JJ spomnil, da je potrebno vse tajkune polovit, zapret… Pa se mu je zalomilo. Kako pojasnit rojstvo 24 tajkunov.Pa kako sedaj kot tajkune zapret svoje prijatelje…

Seveda se bo že česa spomnil. Če ne bo šlo drugače, pa bomo državljani krivi, kot je Bajuk označil svoja dva člana stranke, ki sta pokradla in zafurala Palomo. Da sta v prvi vrsti odgovorna kot državljana RS. Šele potem kot vodilna menagerja, ki jih je nastavila Nsi.

Pa to so vici, na vic in vic na vrh Triglava,kjer je Janezek danes napovedal pogled v leto 2012 in zmago na volitvah, nežno pobožal Urško po laseh …. in skoraj je na glas zajokal.

Pa kaj če hočemo mi Slovenčki, kaj bi še sploh radi. Vse nam je dal naš Janezek,blaginjo, tako da smo štruce kruha metali v kante in …………

Pa to so vici, da človek od smeha lahko cr***

hahahahahahahahahahhhhaaaaaaaa

vrabček

popolnoma pričakovano, me ne moti, ker sem od Janševcev pričakovala še kaj več, so pač našli napako s katero hočejo prekriti resnico (to se zgodi vsakič, ko ostanejo brez pravih argumentov in besed), tipično za njih in njihovega voditelja. Tako kot on znajo samo pljuvati po vseh in vsem, kar drugače razmišlja, če nisi z nami si proti nam, a največji grob si kopljejo sami. Nimajo niti toliko osebnosti več, da bi bili zmožni samo podvomiti v slabo in napačno vodenje države, pa naj bo namerno ali nenamerno. Na takšne se ne morem jezit, lahko se jim samo nasmejem in jih malo sem ter tja podžgem.

hvala bogu, da zaupam Slovencem in njihovo trezno presojo, ki jo bodo znali uporabiti na volitvah. Zardi teh, se tudi oglašam na tem forumu, ker vem da jih veliko le bere in malo oglaša.

tistim nekaj procentom, ki pa strogo podpirajo prav vse odločitve JJ in njegove vlade, pa ni pomoči, so preveč pod vplivom njihovega voditelja in še tako velika napaka za njih ne obstaja, no ja veliko jih je že odpadlo nekaj pa jih ne bo nikoli, žal.

kako umazano kanpanjo se bodo šli, pa lahko vidiš na linkih ki jih je pripopal Skopušnik, zavedajo se namreč, da brez laži in obrekovanj ne bo šlo. Vendar pozabljajo na pregovor, ki še kako drži: “Kdor dugem jamo koplje, sam noter pade!”

Jaz nisem Janšist, levičar pa prav tako ne :))).

Si pa pravi vaški provokator.

Valda, ti pa si amaterski psiholog specializaran za postavljanje diagnoz preko interneta.

Kakšen pa je to amaterski SPECIALIZIRAN psiholog? Po moje, če je nekdo amater, ne more biti specializiran. Ali eno ali drugo.

JA, očitno sodiš po sebi. IZ tega kar si napisal, sklepam, da nisi ne KROP ne VODA.

Ti vrabček s pa tiha voda, ki bregove dere….to je pa še hujš….forum21

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Pa sem bila prepričana, da je forum21 nekaj najhujšega, kar te lahko doleti. Pa da je ne vrabček hujši od foruma, si sploh misliti ne morem.

Sedaj pa ne vem, ali sem lahako ponosna ali ne. Premagati cel forum 21 ni vrabčji kašelj. O hvala ti, hvala frančišek.

New Report

Close