Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Virant pritiska na Pahorja???

Virant pritiska na Pahorja???

http://www.indirekt.si/novice/slovenija/so_direktorji_direktoratov_politicni_kadri/114167

Če bo Virant edini, ki bo izvajal pritisk na ubogega Pahorja, bo le-ta z lahkoto zdržal na mestu predsednika vlade, ki ga bo menda verjetno??? dobil. Boji naj se “svojih”!

ja veš da, Virant ni prišel sam, prav gotovo ne, hmmm kam zaboga je Janša poniknil, a kaj praviš!:)))

a svojih da naj se boji, hm le zakaj nič se ne boj je mandatar prav gotovo, a te nič ne jezi, ker ga poskušajo izsiljevati, joj se te predstavljam, kako bi vriskal če bi Viranta poskušal Pahor!

tale Virant mi je bil pred časom še všeč, me pa zanima s čim ga JJ drži v šahu in ga pošilja na prve bojne črte, pa ni dolgo ko je postal član SDS, pa mu že tolk zaupa!

Nič se ne bojim, vem da bo mandatar, saj je menda zmagal na volitvah. Je pa zabimivo da vidim, slišim in berem izključno, da je “najverjetnejši mandatar Boris Pahor”. Očitno sva na tem svetu samo midva pametna.

Če o izsiljevanju poroča Indirekt pa lahko vzameš nekoliko z rezervo. virant trenutno res nima politične moči, da bi izsiljeval Pahorja. Pa tudi v njegovi naravi ni izsiljevanje.

Meni je za razliko od tebe Virant, kot politik, še vedno všeč. Članstvo v SDS in zaupanje si je pa s svojim delom prav gotovo zaslužil, ne bodi mu nevoščljiva.

čuj dečva, kaj ni Pahor pozval na pogovore Viranta?

ha ha ha, menda ne verjameš, da Virant lahko pritiska na Pahorja.
Vsak pritisk nanj bi z nadzvočno hitrostjo odbila Golobič in Kresalova, da o
Kučanu, kot sivi eminenci, ne govorim.

Hm, sem imel kar prav.

New Report

Close