Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Viva12 – vsevednica

Viva12 – vsevednica

Kje si Viva 12? Glasovala boš za Jankovića oz. bolje kot si zapisala ti glas daješ Jankoviću torej predvidevam, da si iz Ljubljane. Hudičevo dobro pa poznaš tudi ostale občine in kandidate.!!!
Dobra si! Iz Ljubljane v Sevnico pa nato malo na Ptuj!
Kaj meniš pa za ostale občine (Grosuplje, Škofljica, Jesenice, Kranj, Koper….)
Povej še kaj “brihtnega” in nam preljubim “Slovenčkom” odpri oči.
Pa jasen dan želim!

Špelca, a imaš kompleks o svoji majhnosti, da si se poimenovala ‘Slovenčka’? No, mene ne štej zraven – sem Slovenka. Za jasnejši vid pred volitvami si kupi nove kapljice visine.

Zakompleksana – kot kaže tvoje pisanje – si ti in ne smeš z glavo skozi zid. Jaz sem samo opisala svoje videnje oz. razumevanje pisanja Vive12.
Menim pa, da boš morala do volitev (v kolikor se boš tako nervozno oglašala na vsako temo) oditi do zdravnika po apaurine, da se ti ne bo zmešalo, ker prvi znaki so že tu!!
jasen dan želim

Tudi jaz ne spremljam zgolj dogajanja v domači Ljubljani, pač pa vidim tudi čez prve hribčke. Kdor bere dnevno in tedensko časopisje, pa vmes še malo po internetu pobrska ter se s kakšnim znancem pogovori, lahko pozna razmere v več kot le eni občini.

Špelca, a si začutila kako nervozo v moje postu? Prej bi to lahko trdila zate. Plašnice snemi, da ti bo dan lepši.

Špela 999,

vprašaj, kaj te zanima, pa ti bom pojasnila.

Volitve so namreč zelo široko področje – tudi lokalne. So osrednji dogodek vsake občine, na katerem se odvija “Boj za oblast”.

Ker pa ne vem kaj je za tebe “brihtno”, ti ne morem kar tako na splošno odgovoriti, ker bi lahko izpadla “preveč brihtna”. Ti bom pa z veseljem pojasnila kaj konkretnega te zanima.
L.p.

New Report

Close