Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek VLADA JJ SE JE ZAHVALILA JAMBREKU

VLADA JJ SE JE ZAHVALILA JAMBREKU

http://24ur.com/novice/slovenija/vladina-zahvala-jambreku.html

Upam, da bo nova vlada to razveljavila. Tako kot je še sedaj aktualna vlada JJ pred 4 leti razveljavila vsa kadrovanja odhajajoče vlade LDS.

dvomim, enkrat je potrebno presekati ta isti vzorec, upam da bo uspelo tej vladi, razen če res ni prišlo do raznih nepravilnosti.

Privat fakultete se bodo združile in ustanovile univerzo. Kaj je tukaj spornega? Šolanje je samoplačniško, če imaš denar si ga plači drugače greš na državno univerzo, ki je rdeča da bolj ne more biti, to je verjetno vredu.

Zakaj se nista oglasili ob težavah primorske fakultete in priznanju diplom študentom? Verjetno zato, ker so odgovorni na šoli pravoverni člani levih strank, bivši ministri.

Dvoličnost ki je stalnost vajinega pisanja.

To šolanje je financirano iz proračuna (mislim, da 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), zato je zavajujoče navajanje, da je samoplačniško, če bi bilo, bi študentje plačali polno ceno.

boss,

Nepoznavanje konkretnih zadev oziroma zavajanje je pa stalnost tvojega pisanja.

Odgovor ti je zgoraj napisal Morag.

Če to velja kar pišeš je enak sistem kot na že obstoječih univerzah, tam je torej vredu. Moti vas človek univerza pa ne.

boss,

Nepoznavanje konkretnih zadev oziroma zavajanje je pa stalnost tvojega pisanja.

Odgovor ti je zgoraj napisal Morag.[/quote]

Na moje vprašanje pa mi kljub temu nisi odgovorila. In kaj te sploh pri tem moti? Mogoče konkurenca obstoječi univerzi? človek?

Tako je, naj se vzpostavi konkurenca. Tiste, ki pa ne bodo zmogle, naj propadejo. MEni se ne zdi nič hudega. Državno sofinanciranje gor ali dol. Za vse morajo biti enaka pravila, potem pa naj se “tepejo” med sabo …

Še tole sem ti pozabil napisati. Gre za formalno združevanje fakultet ne pa ustanavljanje novih. Je pa res , da bo s tem dobila na veljavi njihova diploma. S tem ko vlada sofinansira programe ima preko svojih organov možnost vplivanja nanje.

Sicer je pa takole: študenti bodo odločili ali bodo te fakultete obstale aLI ne. Sem čekirala letošnji vpis (že nekaj časa nazaj), pa ni ravno kakšnega navala. Na eno od teh novih fakultet je bil prijavljen samo 1 študent. Zakaj že?

Trg in konkurenca, kvaliteta programov, dostopnost študija in še marsikaj bo naredilo selekcijo med ponudniki. In ker ministrstvo plačuje po številu vpisanih in glede na zgornjo informacijo o številu vpisanih je zelo vprašljiv obstoj šole.

To je tipičen primer lažnivega poročanja, na katerega padajo tisti s pomanjklivim IQ. Kako pa nekomu omogočiš ustanovitev zasebne univerze?

Sploh pa sta fdv in filozofska tipični zasebni fakulteti tajkunske opcije. Tudi novinarji, ki so ta prispevek naredili in lansirali so s teh fakultet. Tu se vidi njihova kultura.

Tudi Janša je s FDV-ja, ki se je prej imenoval FSPN…ham, kaj pa zdaj? Sicer pa pišeš bedarije in nekaj o čemer očitno nimaš pojma.

Levičar, kaj bi drugega lahko prišlo s takega faksa…

Tudi Janša je s FDV-ja, ki se je prej imenoval FSPN…ham, kaj pa zdaj? Sicer pa pišeš bedarije in nekaj o čemer očitno nimaš pojma.[/quote]

Janša je te stare zablode in predsodke iz svinčenih časov presegel, večina s tega faksa pa tega ne more. Lahko ti navedem primer dr.Bogataja iz filozofske, ko je lanski Božič pisal na teletekstu RTV, da praznik izvira iz rimskega praznovanja boga Saturna. To ti je ena izmed bedarij, ki jih še učijo na tej fakulteti. To je vse v službi opcije, za katero stoji ateizem. Vera pa na bi bila ločena od države.

Tudi Janša je s FDV-ja, ki se je prej imenoval FSPN…ham, kaj pa zdaj? Sicer pa pišeš bedarije in nekaj o čemer očitno nimaš pojma.[/quote]

Janša je te stare zablode in predsodke iz svinčenih časov presegel, večina s tega faksa pa tega ne more. Lahko ti navedem primer dr.Bogataja iz filozofske, ko je lanski Božič pisal na teletekstu RTV, da praznik izvira iz rimskega praznovanja boga Saturna. To ti je ena izmed bedarij, ki jih še učijo na tej fakulteti. To je vse v službi opcije, za katero stoji ateizem. Vera pa na bi bila ločena od države.[/quote]

Ja,ja, seveda. Saj je pokazal to zadnja 4 leta. Je pa faca, ker mu vedno uspe najti krivca za svoja dejanja.

Ksantipa, kot vedno, je JJ kriv za to, da pokaže na napake. Za nekoga je to pač znak, da je on sam vsega kriv, za drugega pa to, da je v družbi toliko napak, da jih je treba poimenovati in najti krivca.
Še vedno pa očitno velja, da je treba ubiti prinašalca slabe novice. Ne pa krivca zanjo, ker se ta pač dere, da on pa že ni kriv.

za koga pa to velja, kdo je prinašalec in kdo se dere???

Tako izgleda, da pri nas tisti, ki opozarja na napake, izpade krivec zanje (češ da vidi samo slabo, da krivi druge…). Torej je prinašalec slabe vesti.
Tisti, ki je napako naredil (ali afero ali sranje ali…) pa lepo nazaj, udari in navali, kriv ali ne, torej se lepo dere in izpade nedolžen. Krivec pa … tisti, ki je za napako povedal.

aha, a zato sem jaz vedno za vse kriva, no sedaj mi je pa res malo bolj jasno, hvala!:)))

Komu je kaj namenjeno:
Cit. “Ksantipa, kot vedno, je JJ kriv za to, da pokaže na napake. Za nekoga je to pač znak, da je on sam vsega kriv, za drugega pa to, da je v družbi toliko napak, da jih je treba poimenovati in najti krivca.
Še vedno pa očitno velja, da je treba ubiti prinašalca slabe novice. Ne pa krivca zanjo, ker se ta pač dere, da on pa že ni kriv.”

Torej nikjer nobene besede o tvoji krivdi.

Govorim o napakah, ki jih je naredil, ne o tistih na katere je opozarjal.

Koliko jih je naredil, bo težko ugotoviti. Sedaj je pač kriv tudi za polarni sij. Če pa pozorno berem medije, se prav lepo vidi, da je ponovno druga opcija, ker spet udrihajo in udrihajo, stari kadri iz najbolj zveste politične fakultete. Tako da kakšne objektive sodbe še dolgo ne bo, samo tiste, ki bodo spadale med uradne.

Faklulteta, kjer je edina omejitev za vpis globina sprednjega levega tošla, lahko konkurira samo fakulteti, kjer je edina omejitev za vpis globina zadnjega desnega tošla. Fakulteta, ki prodaja diplome, ne more konkurirati fakultetam, kjer je za diplomo treba tudi kaj znati.

New Report

Close