Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Vlada RS

Vlada RS

Zanima me, če ste tisti, ki ste volili stranke, ki so trenutno v vladi zadovoljni z njihovim načinom vodenja države? Predvsem tale zadnja zadeva z Drobničem. Je šel predaleč?

vprašanje ni provokativno! Zanimajo me odgovori njihovih volilcev!

hvala za odgovore!

LP

Ja, sem zelo zadovoljen. So pravi garači, delajo veliko in delajo v pravi smeri. Gre za prihodnost Slovenije, ki hiti k razvitejšim državam Evrope. Morda nekatere poteze izzovejo prvi hip oportunizem, vendar, če se dobro premisli so smiselne in sprejemljive. Nikoli pa ne bo tako, da bomo vsi zadovoljni.

Drobnič, kot vem je podal predlog. Veliko se bo še razpravljalo, dopolnjevalo, odvzemalo.

Ali je šel predaleč, sprašuješ. Verjetno tu misliš na plačevanje splava. Ali je šel ali ni šel, je relativno. Vsekakor je on minister, ki je plačan za svoje delo in njegovo delo je tudi predlaganje te zakonodaje. Gre za zapisan predlog, ki ga je dal v obravnavo. Saj mora nekaj napisati! Ja, kakšen minister pa bi bil, če ne bi nič napisal ali pa slabo pisal za nas davkoplačevalce, ker bi vse stroške za tak poseg naprtil na nas davkoplačevalce. Na to pa nihče ne pomisli. To pač mora nekdo plačati, se ti ne zdi. Za svoja ravnanja oz. posledice naj vendar že enkrat prevzamemo odgovornost.

To ministrstvo je eno težjih in Drobnič se zaenkrat kar dobro drži, pa nisem volilec njegove stranke.

Vse manj nas je, ki smo zadovoljni.

Si osebno nezadovoljna?

Slovenec sem, Slovenec sem, tako, je mati djala….

A tisti, ki jih niso volili pa ne smejo komentirat?

Kukrkol… če je kdo pričakoval kakšne drastične spremembe je najbrž razočaran. Ampak, glede na raznobarvnost strank, ki so v vladi in kravje kupčije, ki jih mora Janša posledično sklepat, bi blo lahko še slabš.

Kar se pa Drobniča tiče pa – cvek, pa mama nej pride v šolo. Pa niti ne tolk zarad njegovih idej, kot zarad tega, ker nima jajc, da bi jih osebno predstavil in zagovarjal. Mislm, da je zrel za odstrel, ampak tuki smo pa spet pri kravjih kupčijah…

Sem zadovoljna.
Osebno menim, da je šel g. Drobnič tokrat res predaleč. Zakaj imam občutek, da sam dobro ve, da iz te moke ne bo kruha? Kuhinja pač…Če bi odletel – pa se mi zdi, da ne bo – bi mi ga bilo žal, ker se sicer v marsičem strinjam z njim.

Trenutno delajo dober.Če pa hočmo da bodo še bolj uspešni morajo dobit vsaj še en mandat.Z drobničem pa se ne strinjam, na napačnem koncu išče rešitev, razen če je splav vržen kot kost za glodanje, da bo lažje spravil skoz drugo zadevo na tiho. Politika!!!

Čisto mimogrede: ali se ne pripravlja za drugo leto tudi ukinitev odpravnin v primeru odpustov iz tehnoloških in drugih nekrivdnih razlogov? Predlagaltelj je tudi Drobnič. Po svoje še dobro, da je zdaj aktualna tema o splavu. Za vlado, seveda.

Ne dela dovolj dobro, kljub temu je boljša od vseh prejšnjih vsaj po letu 1960. Samo da se ne bi pokvarila.

Se tudi strinjam. Vedno se lahko naredi še kaj bolje.

Najboljši pa je tvoj pomislek: “samo, da se ne bi pokvarila”

Vse na tem svetu je pokvarljivo, tudi ljudje ali pa vlade. Zato jih sedaj podpiram in jim želim še naslednji mandat. Potem se pa naj garnitura zamenja in naj pridejo novi z novimi močmi in idejami.

Tudi jaz jim privoščim še en mandat. Potem pa zamenjavo z novimi, ampak tu mislim z NOVIMI, ne z BIVŠIMI.

Korita ostanejo ista, samo prašiči se menjujejo.

Nezadovoljen. Turijo nam v ospredje kler, zato vsaj ženske izkoristite še zadnje trenutke ko lahko še odkrito pokažete popke, kolena in buhteljčke :)))

Drobnič ? Škoda izgubljati besed…

Upajmo, da bodo vsaj brez veliko besed zamenjali Drobniča, pa kaj še čakajo s tisto interpelacijo?

Večino v DZ. Kolk interpelacij pa je že blo do zdej uspešnih?

Janša bi moral sam zamenjat Drobniča. Če ga ne bo, se mu zna zgodit, da bo on tisti, ki ga bojo zamenjal.

Samo nekaj ribarijo v kalnem. EDEN drugega ščitijo.

Zgleda, da Janša tud tale forum bere… :)))

Je že predlagal Drobniču, naj odstopi.

Najboljša vlada do zdaj.

Pred nesposobnimi ministri nas varujekar predsednik vlade sam, butasta opozicija pa se itak ukvarja predvsem sama s sabo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Očitno je Janša malo prebiral po tem forumu in si je vzel k srcu. Drobniča takorekoč ni več. Kaže da je Janša sam sebi s tem rešil stolček.

New Report

Close