Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vnukinja je na dopustu, možu je rekla, da je bedak

Vnukinja je na dopustu, možu je rekla, da je bedak

Prejšnji teden je k nama za 1 teden prišla na počitnice vnukinja (6 let). Možu, torej dedku pa je rekla: “Ati je rekel, da si en bedak.” Seveda njej čisto nič ne zameriva, otroci nimajo še toliko pameti, zameriva pa zetu, ki ji je očitno to rekel. Ko sva to omenila najini hčeri, pa se je samo muzala. Res katastrofa, pa toliko sva jima pomagala.

ojoj zelo grozno! a me zajebavas? odrasti

Ne razumem, zakaj praviš, da otroci še nimajo toliko pameti. Da bi presodili, kaj smejo povedati naprej? Da bi šestletnica prikrivala izjave svojega očeta? Zato, da ne bosta dedek in babica nečesa zamerila?

Je pa precej pomembno, s kakšnim tonom je to povedala dedku. Lahko samo v luči, da se ima možnost “postaviti se sam zase”. Tako, kot poveš prijateljici, kaj govorijo o njej. In šele skozi izkušnje vidiš, da ji včasih narediš več dobrega, če ji z izjavami nesramnih ljudi prizaneseš.

Nadaljevanje?
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11214126

Da se vam da…

Od tega nekdo živi, saj se s takimi temami preprosto hrani. Bi bilo za razumeti, da nima svojega življenja.

Nas dveletnik tastu pravi pojdi domov, to je moja hisa. V hisi, ki je od tasta in tasce. Pa se nihce ne ukvarja s tem kaj je rekel in zakaj je to rekel in da se to ne govori. Enim se res da. Zdaj bosta pa oba z mozekom mulo kuhala nad zetom. Ne bodi presenecena, ko bo otrok rekel, da je ati rekel, da si tudi ti bedak. 🙂

New Report

Close