Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vodni park Bohinj – prehrana

Vodni park Bohinj – prehrana

Zanima me kako je pri celodnevnem obisku parka, ali je dovoljen vnos hrane in kakšna je njihova ponudba , cena in izbira.

In če bo vreme lepo, kaj nam priporočate za ogled v okolici parka.

Lep vikend, maja

Razen toasta in plastičnih pic ponudbe v VP samem ni, vnos hrane – logiš!- ni dovoljen. Solidna gostilna je čez cesto.

Mi gremo vedno v vodni park za 3 ure, imamo čez glavo dovolj. Vnos hrane ni dovoljen, vem da imajo ene pizze kaj veliko izbire pa nimajo. Jaž bi šla za 3 ure in kam drugam na kosilo.
Za ogled v Boh. Bistrici pa povej kaj več, ali želite bolj sprehod (Ajdovski gradec, Dobrava…). V Bistrici je še Muzej Tomaža Godca (usnjarstvo in ne vem kaj še – nisem bila že 100 let), v Stari Fužini Planšarski muzej, V vasi Studor stara Oplenova hiša.
LP A.

Ker gremo z vlakom, pridejo v poštev bližnje lokacije, za sprehod ali pa znamenitosti.
A potem niti sendvič v garderobi ne pride v poštev ?

maja

Ko sem bila tam nazadnje so imeli na izbiro 3 menuje, poleg pic in sendvičev.

Ker pride z vlakom vam za sprehod predlagam da greste skozi Bistrico v smeri proti Zoisovem gradu. V tej smeri je tudi muzej. Nasproti Zoisovega gradu (gostilna pizzeria) je stara znamenita Zoisova ura (Pred leti lepo obnovljena sedaj se spet vse zarašča). Pri Zoisovem gradu čez most in potem levo proti Dobravi. Tam je makadamska pot, navadno se tam pasejo tudi konji.
Drugi može sprehod je na Rebro, kjer je pokopališče iz 1 svetovne vojne. Greste od Vodnega pakra proti smučišču in pred mostom (Na desni strani so dolge nizke hiše, ki jim domačini pravimo barake) mimo teh barak v breg. In po 10 min pridete do pokopališča.
Na ajdovski gradec pa je malo daljši sprehod pot malo težje opislijva.
Lahko pa se sprehodite skozi Bistrico da kampa Danica, ki leži ob Savi, malo mečete kamnčke v Savo, tam je tudi nekaj otroških igral.
Lep dan v našem koncu in LP.
A.

Hvala ti , zdaj moramo samo še pesti za sonce držat.

Mi gremo tudi za 3 ure, potem pa v Zoisov grad na kosilo.

Jasna

New Report

Close