Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek VOLILCI

VOLILCI

VOLITVE-VOLILCI

Vas danes ponovno malo opomnem, čeprav ne vem koliko vam to kaj pomaga. Škoditi pa vseeno ne bi smelo.

 

Tisti, ki hodite na volitve in oddajate glasove, kdo vam, bo VLADAL pomeni, da se kot prvo ne zavedate, kaj vladavina sploh je kot drugo pa se obnašate, kot da ste NORCI in s tem, ko to storite, da greste in volite dejansko tudi ste NOREC, BEDAK.

 

Ni, da vam pišem, da bi vas žalil. Kajti v mnogočem sem bil norec v življenju in mogoče sem še vedno v čem le da ne vem.

 

Vsekakor pa vem to kar vam razlagam o volitvah.

 

———————

 

S tem, ko oddajate vladavino drugemu, kar pomeni, da oblast nad samim seboj predajate samovoljno nekomu drugemu ima svoje posledice. Te posledice so, da niste več vi sami sebi avtoriteta, šef, oblast, vladar, recite temu kakorkoli hočete ,AMPAK vam je nekdo drug.

 

In,ko to storite se ne ČUDITI , če pa vam ta nekdo drug potem zelo spreminja življenje ali ga hoče ne glede na to ali vam ustreza kar je odločil ali ne. Namreč sami ste odločili, da bo on ODLOČAL namesto vas.

 

Da nekdo drug odloča namesto vas pa pomeni več stvari in ena od teh je, da nisi svoj Gospod ob enem pa si NESPOSOBEN odločati zase. Ker si nesposoben odločati zase pa je v mnogih pogledih, dognanjih, študijah, racionalnih pogledih itd. iz tega SKLEPATI, da posledično sploh ne bi smel ali da ni dobro, da se pa sam sprehajaš in hodiš po svetu brez nadzora in skrbnika.

 

Pametni bodo razumeli sklepam, norci pa nikoli niso.

 

———————-

 

Torej povzetek, zaključek bi lahko bil, da se tisti, ki hodite na volitve v bistvu sploh ne bi smeli brez nadzornika ob sebi prosto gibati na prostosti. Namreč ste lahko zelo škodujoči tako zase, kot za okolico in njene prebivalce.

 

Lep dan še naprej

 

New Report

Close