Vprašanje
Hehe, a ti misliš da mu 1. orgazem ni pasal in potem je bil tak navdušen nad slabim orgazmom, da ga je hotel še enkrat ponovit?! Punce, malo več samozavesti, no.
Respect, tebi še marsikaj ni jasno. Pa ne da ti misliš, da pišeš slovnično, lolek.
Samo tole poglej:
“veš kaj mi ni blo nikol jasn”
Podčrtam ti BLO, NIKOL in pa JASN.
Jej, jej.
zakaj se kregate zaradi takih bedarij? meni so narečja prav simpatična, slovničnih pravil se pa na internetu ni treba držat tako kot v šoli pri testu slovenščine.jaz sem svoje čase celo lektorirala, ampak tale medij pa ni, da bi pretiraval s knjižnostjo:))
saj tudi jaz kak post težko preberem, ampak prej, če je vse v eni spakedrani ljubljanščini, kot pa če je kaka narečna besedica vmes. sploh tale štajerski “sma” mi je tako:)))
kar se pa orgazmov tiče bejba23 – uživajta 100/uro, razlogi so zanj gotovo prijetni, pa saj to že veš, ne?
sam ne me z lublančanam zmerjat…………
KER NISM………
Matr ste občutliv……., pa sej nč nimam proti štajerščini….. samo zanima me kako vam gre to v šol……
Vem, da vsi k smo študiral v ljubljan smo nekak opustil svoje narečje, kakršno je pač blo….. sam Štajerci so pa še kr po svoje tolkl………..nč hudga……..
torej….. Zanima me, a ste tisti k ste v ljubljani opravljali kakšen izpit iz slovenščine mel kakšne težave……..
Ojla, respect! Ali imaš danes usta navzdol obrnjena? Vprašam zato, ker si nekam oster z jezičkom. Moram ti priznati, da se je na tem forumu težko skoncentrirati in pisati pravilno slovenščino. Pri forumih z res resnimi temami to ni težko, ampak tukaj, tukaj pa misli prehitevajo. Ne morem moškemu zvečer reči olikano: gospod mož, ali bi se midva mogoče lahko ljubila.
Tko zdej pa konc ure slovenščine, mojmu al pa kakšnemu drugemu pa namest tega lahko rečem: ti, jest bi se pa dons mojčkala.
Kako pa ti rečeš?
pa se naštima?
žal mi je, pri meni to ne bi zapalilo, razen če ne bi bila situacija že prej tako naravnana.ženske pač padamo na besede, verbalni center v možganih do konca navit, pa to. a ne poznaš tiste lepe pesmice: ribič, ribič me je ujel, a ni ujel me na mrežo, ujel me je le z besedo in… (vsaj mislim, da gre tako nekako:))
Pismo, dej povej, koko to zgleda, da se naštima. A se to vleže v postlo, noge narazen, ti pa z omare dol hop,a kako? Pri men je to tko, da me mora moški naštimat, predvsem z besedami, pa lubčki, jaz pa njega. Mal čudn bi blo, ti, dej se naštimej, grem nate.Pol pa a ti stoji a ne, jaz grem nate. Ker tko, na suh pa tole ne gre glih prov dobr. Razen če si to mislil tko, pejd se stuširat, pa jaz se grem tud, pol se pa prid mojčkat