Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vprašanje

Vprašanje

Če tipu pride dvakrat zapored pomeni, da mu prvič ni pasalo in da je še moral drugič ali da mu je prvič ful pasalo da se mu je še pol enkrat zluštalo?

prej druga varijanta….luštno

Odvisno, jaz bi prej rekla da si ga tolk zrajcala ze prvic in pol sploh ni mogu nehat;)…in te je hotu met se enkrat…v glavnem ce mu pride dvakrat zapored mu menda ja ne zato, ker mu ne pašeš, ga ne ganes….ravno obratno!

Hehe, a ti misliš da mu 1. orgazem ni pasal in potem je bil tak navdušen nad slabim orgazmom, da ga je hotel še enkrat ponovit?! Punce, malo več samozavesti, no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

seveda pa se to lahko zgodi tudi zato, ker že dolgo nista in se zadosti “nabere”… poželenja
fantje, a veste da sproducurate vsako minuto 1000 novih semenčic (mi je zadnjič ena razlagala, nisem preverjala:)) če to drži, ni čudno, da imate toliko opraviti tam spodaj:))
upam, da razumete hec…

Marko tu ne gre za premalo samozavesti, ampak izkušnje s prejšnjimi tipi so ble drugačne. Ponavadi so takoj ko jim je prišlo sam padli v posteljo in to je blo to.

Pika to pa (ker že dolg nisma) ne bo držalo, ker skoraj vsaki drugi, tretji dan (ko se pač vidima) nenormalno seksama.

veš kaj mi ni blo nikol jasn………..

Kako za vraga večina štajercev naredi slovenščino v srednji šoli……… WTF ?

Zakaj ti to ni jasno?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Respect, tebi še marsikaj ni jasno. Pa ne da ti misliš, da pišeš slovnično, lolek.

Samo tole poglej:
“veš kaj mi ni blo nikol jasn”

Podčrtam ti BLO, NIKOL in pa JASN.

Jej, jej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sori 23 let maš pa take neumne sprašuješ

Metek preberi si kaj sem Markotu napisala, pa ti bo mogoče bolj jasno, zakaj take neumne sprašujem. Sem pač prej mela take tipe, ki niso bli ne vem kaj pri seksu. Na žalost. Sem pa zdaj prišla na svoj račun :))

he he no lepo.ti kr fukaj:)

Bejba , zakaj ne vprašaš njega , on že ve …. no , prvič , drugič , tretjič ali četrtič lahko tudi petič … če je dovolj erekcije , kondicijo … čimveč krat je orgazm bolj strasten , lep , čudovit … če je večkrat , je sperme manj kot prvič v zaporedju… tko je to

Nč zamert, ampak štajerce kot prvo nenormalno zajebava naglaševanje zlogov……., khm….. pa preber še enkrat,kwa je napisala………. (seksama,nisma, sma…….)

ni treba bit žaljiv ………

kwa se pa razburjaš………
pa hvaležen bi bil da bi mi razložil kaj vse mi še ni jasno……..

Prvo sebe poglej kak pišeš, pol pa druge kritiziraj. Sicer pa kdo tu gor sploh piše slovnično pravilno?

Ja, a nisi vedela, Ljubljančani pišejo slovnično pravilno.

LOOOL

kwa, dons, nč…..respect…LEPO te prosim, ne delaj se norca iz samega sebe.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

zakaj se kregate zaradi takih bedarij? meni so narečja prav simpatična, slovničnih pravil se pa na internetu ni treba držat tako kot v šoli pri testu slovenščine.jaz sem svoje čase celo lektorirala, ampak tale medij pa ni, da bi pretiraval s knjižnostjo:))
saj tudi jaz kak post težko preberem, ampak prej, če je vse v eni spakedrani ljubljanščini, kot pa če je kaka narečna besedica vmes. sploh tale štajerski “sma” mi je tako:)))
kar se pa orgazmov tiče bejba23 – uživajta 100/uro, razlogi so zanj gotovo prijetni, pa saj to že veš, ne?

sam ne me z lublančanam zmerjat…………
KER NISM………

Matr ste občutliv……., pa sej nč nimam proti štajerščini….. samo zanima me kako vam gre to v šol……
Vem, da vsi k smo študiral v ljubljan smo nekak opustil svoje narečje, kakršno je pač blo….. sam Štajerci so pa še kr po svoje tolkl………..nč hudga……..
torej….. Zanima me, a ste tisti k ste v ljubljani opravljali kakšen izpit iz slovenščine mel kakšne težave……..

Ojla, respect! Ali imaš danes usta navzdol obrnjena? Vprašam zato, ker si nekam oster z jezičkom. Moram ti priznati, da se je na tem forumu težko skoncentrirati in pisati pravilno slovenščino. Pri forumih z res resnimi temami to ni težko, ampak tukaj, tukaj pa misli prehitevajo. Ne morem moškemu zvečer reči olikano: gospod mož, ali bi se midva mogoče lahko ljubila.
Tko zdej pa konc ure slovenščine, mojmu al pa kakšnemu drugemu pa namest tega lahko rečem: ti, jest bi se pa dons mojčkala.
Kako pa ti rečeš?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

hehehehehe……..
ne vem zakwa ste tole obrnil tko kukr da hočem da se piše slovnično pravilno……..

a kako rečem…….

ej, dej se naštimi da ga mal uvalim …………

ahahahahahahahahah

pa se naštima?
žal mi je, pri meni to ne bi zapalilo, razen če ne bi bila situacija že prej tako naravnana.ženske pač padamo na besede, verbalni center v možganih do konca navit, pa to. a ne poznaš tiste lepe pesmice: ribič, ribič me je ujel, a ni ujel me na mrežo, ujel me je le z besedo in… (vsaj mislim, da gre tako nekako:))

Pismo, dej povej, koko to zgleda, da se naštima. A se to vleže v postlo, noge narazen, ti pa z omare dol hop,a kako? Pri men je to tko, da me mora moški naštimat, predvsem z besedami, pa lubčki, jaz pa njega. Mal čudn bi blo, ti, dej se naštimej, grem nate.Pol pa a ti stoji a ne, jaz grem nate. Ker tko, na suh pa tole ne gre glih prov dobr. Razen če si to mislil tko, pejd se stuširat, pa jaz se grem tud, pol se pa prid mojčkat

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

hahahahahaha

sem tak ultra tip da je skoz mokra………
pa stoji mi tud skoz kadar je ona zravn k je ona tko huda……..

hehehehe
a kako se naštima ?
kukr ji ukažem……..

hehehehehe

New Report

Close