Vprašanje glede spolnosti
MON ima strokovni del, kamor se ljudje z dejanskim problemom lahko obrnejo.
Postavljanje “vprašanj” v Starševskem čveku… pa pomeni ne samo nezainteresiranost za kakršnokoli rešitev (čeprav so bile podane), temveč VEDENJE, da je ta del popolnoma nemoderiran in torej služi bolj za provokacije in trolanje.
Look around.
[/quote]
Support!!!
Svoje mnenje si povedal, dopusti drugim, da ravnajo po svoje, kljub temu da se z njihovim ravnanjem ne strinjaš. Nihče nikogar ne ogroža, nihče se grdo ne obnaša, skratka ni nobenega razloga, da z debato ne bi smeli nadaljevati. OK?
[/quote]
Če je to debata (drugo poimenovanje provokacije), potem se vsekakor lahko oglasijo vsi.
Toliko bolj, ker VI ves čas odgovarjate meni – torej debatirate (prevod: provocirate).
Če bi želeli rešitev, namesto anketarske provokacije, bi našli strokovni del foruma.. Pa že v osnovi je poleg klepetalnica o SPOLNOSTI, tale je o STARŠIH!!
Če ste uspeli “najti” Starševski čvek.. torej sam Med Over Net – MON… ste sposobni najti tudi strokovni del foruma.
Plus.. kot rečeno višje.. tudi o spolnosti se da debatirati v sosednjem forumu: SEX V MESTU.
A ker so klepetalnice NERESNE, NEMODERIRANE.. ne pričakujte ravno resnih tem, ne zastavljenih vprašanj, toliko manj seveda tudi odgovorov (čeprav smo jih tu že podali).
MON ima strokovni del, kamor se ljudje z dejanskim problemom lahko obrnejo.
Postavljanje “vprašanj” v Starševskem čveku… pa pomeni ne samo nezainteresiranost za kakršnokoli rešitev (čeprav so bile podane), temveč VEDENJE, da je ta del popolnoma nemoderiran in torej služi bolj za provokacije in trolanje.
Look around.
[/quote]
lepo te prosim, strokovni del MONa, z izjemo Pušenjakovega foruma, je že zdavnaj mrtev.
obstaja nek forum s seksološkimi težavami, če veš zanj in če veš, kje ga iskat. moderator enkrat na mesec odgovori na kako vprašanje.
lepo te prosim, strokovni del MONa, z izjemo Pušenjakovega foruma, je že zdavnaj mrtev.
obstaja nek forum s seksološkimi težavami, če veš zanj in če veš, kje ga iskat. moderator enkrat na mesec odgovori na kako vprašanje.
[/quote]
Bolje 1x na mesec, kot nikoli.
Gre pa za PARTNERSKI ODNOS.. ker NIHČE NA SVETU NI TAKO NAIVNO NERAZGLEDAN, da kupi tele bučke, da SE EREKCIJA SPLAŠI, ČE VIDI PETTING.. PREDIGRO.
Lahko napišem le, da ni treba prehitro soditi (da je egoističen in nezmožen odnosa). Res ne morem reči, da ga poznam zelo dobro (ker se običajno videvava za vikende), ampak če ne bi imel več pozitivnih kot negativnih lastnosti ne bi bila nekaj let z njim.
[/quote]
Eh, saj ne gre za egoizem. To so ti babe tle napisale, ker mislijo da je moška dolžnost, da jih dve uri prej božamo in lupčkamo, da se one navlažijo.
Meni to tut dol pade. Ne, pač mene to ne vzburja. Če jo božam in s prstki dražim dve uri. Vzburja me glih toliko, kolikor bi me če bi me štrikat dve uri prej poslala.
Pogovorita se, kaj ga vzburja. Vsak od nas ima nekaj kar ga vzburja. Mogoče je eden takih, ki ga vzburja, da je grob… Mogoče je eden takih, ki ga vzburja, da si ti groba… Mogoče bi se on šel dom/sub razumerje…
Ne vem…
Midva nimava velikokrat seksa z ženo, ker ga ne potrebujeva. Imava ga mogoče dvakrat, trikrat na mesec, ampak je to drugačen seks. Verjetno bi me odpeljali na psihiatrijo, če bi tako šel seksat eno dvajsetletnico. Pa pač, to nama je všeč in to sva midva in to naju vzburja. JBG. Žena je hvala bogu doma, če ne bi mogla pa na bolniško za dva dni…
Če ste uspeli “najti” Starševski čvek.. torej sam Med Over Net – MON… ste sposobni najti tudi strokovni del foruma.
Plus.. kot rečeno višje.. tudi o spolnosti se da debatirati v sosednjem forumu: SEX V MESTU.
A ker so klepetalnice NERESNE, NEMODERIRANE.. ne pričakujte ravno resnih tem, ne zastavljenih vprašanj, toliko manj seveda tudi odgovorov (čeprav smo jih tu že podali).
[/quote]
PA KDO SI TI, da boš ljudem govoril, o čem se lahko pogovarjajo tu gor in o čem ne smejo?????
mislim, resno????
je vse v redu s tabo??????
v temi je bilo kup čisto primernih odgovorov. mislim, da je avtorica, če je želela kaj izvedet, definitivno lahko izvedela marsikaj
PA KDO SI TI, da boš ljudem govoril, o čem se lahko pogovarjajo tu gor in o čem ne smejo?????
mislim, resno????
v temi je bilo kup čisto primernih odgovorov. mislim, da je avtorica, če je želela kaj izvedet, definitivno lahko izvedela marsikaj
[/quote]
Bolje 1x na mesec, kot nikoli.
Gre pa za PARTNERSKI ODNOS.. ker NIHČE NA SVETU NI TAKO NAIVNO NERAZGLEDAN, da kupi tele bučke, da SE EREKCIJA SPLAŠI, ČE VIDI PETTING.. PREDIGRO.
[/quote]
Stepni volk, zakaj kar pišeš, če pišeš eno in isto?!
Pač nisem vprašala na strokovnem forumu, sem vprašala na starševskem, ki je najbolj obiskan, ker sem želela izkušenjska, praktična mnenja navadnih ljudi. Je to res takoooo narobe, da si začel na to temo pisati doktorsko dizertacijo?!
Stepni volk, zakaj pišeš stavke, s katerimi namerno vznemirjaš? Če hočeš pomagati, raje podeli z menoj kakšen nasvet (ti bom res hvaležna), če ne pa raje bolj koristno porabi svoj čas.
[/quote]
Ne ukvarjaj se s tem težakom, cel Mon ga pozna. Tip misli, da je požrl vso pamet sveta. Pa ne pogovarjaj se kaj dosti z njim, da te ne bo na koncu še obtožil nadlegovanja! Njega ženske ful množično nadlegujejo, če še ne veš…
mislim, resno????
[/quote]
Potem ne potrebujete odgovarjati in vzbujati alternativno zanimanje, za globok (ne)problem, ki so ga milenijci že pri spolni vzgoji v OŠ obdelali: “Predigra ne uničuje erekcije, ravno obratno.”
Da moškemu ni do predigre, pomeni zgolj to, kar je že Rugelj in Košiček (zapisano z moje strani višje): do praznenja.
Vse skupaj pa je v današnjih časih PROVOKACIJA. Samo v Alabami in južnih državah Biblijskega pasu lahko tele bučke kupijo: nimajo spolne vzgoje v šolah.
Naslednjič ko boš kaj pekla (pečenko, pico, pecivo) ga postavi v prazno pečico in naj ga on čez čas ko naj bi bilo pečeno ven vzame. Če mu ne bo apetitlih mu pač pojasni da neogreta pečica tako peče 🙂
Btw, noben moški, ki ima kakšna čustva do svoje partnerke ne bo zamahnil z roko in skakal ko zajec na suho po njej po tem ko mu jasno pojasni (zakaj rabi pri 50ih pojasnila sicer ne vem) da pač ni kanta za praznenje. Seks je dejavnost za dva. Če je ni zmožen, naj pač uživa v samostojnem s svojo roko če mu vsaj to še dela.
Haha…res postaja zanimivo, skoraj za kokice….pa show time 😀 . Glede ogrevanja, me kontaktiraj na: [email protected]
Vse lepo razložim 😉