Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek vprašanje moderatorju

vprašanje moderatorju

Primož!

Zakaj na forumu ginekologija ni več opcije, ki bi dovoljevala, da bi odgovor dobil le na svoj e-mail?? Včasih je bila tam kljukica, če si hotel, da pošlje samo tebi odgovor!!!???

sončnica

ta podatek ne bo popolnoma točen, okence za pošiljanje odgovorov na e-mail, je samo na nemoderiranih forumih. Pa še to se odgovor napiše na sistem in ti ga v vednost pošlje po elektronski pošti, če želiš, da bi prejela odgovor na e-mail, boš morala to posebej povedati. Tako namreč dela dr.Rejec, kjer ga uporabniki prosijo, če ne objavi vprašanja ampak samo odgovor, ker v vprašanju napišejo preveč osebenih podatkov.

Če boš brala ta odgovor boš videla v levem spodnjem kotu okenček, če boš brala moderirane forume, tega ne bo.

Upam,d a nisi preveč razočarana

primož

Primož, hvala! Sem bila čisto prepričana, da sem to videla tudi na moderiranih forumih. Če pa ti praviš, da tega ni nikoli bilo, pa mora držat.

Hvala za odgovor!!!

lp sončnica

Mene pa zanima sledeče: že dvakrat sem odprla novo temo in postavila vprašanje, pa ga nikjer še nisem zasledila (nazadnje včeraj, 17.4.). Enkrat sem celo odgovorila na neko temo, pa tudi niste objavili mojega odgovora. Kaj se dogaja?

LP, Tinca

na katerem forumu, Tinca?

Na forumu “Družinska medicina” sem postavila vprašanje doktorju Kersniku, vendar sem ravnokar ugotovila oz. prebrala, kako sploh potekajo ti forumi, tako, da mi je zdaj bolj jasno. Mislim, da mora biti več podobnih vprašanj oz. vsaj vprašanja na isto temo, da se ga sploh splača objaviti. No, ja, bom pa počakala!

New Report

Close