Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Vprašanje za cepljene proti cov…

Vprašanje za cepljene proti cov…

Sedaj je minilo že kar nekaj časa od tega, kar ste se cepili.

Glede na svojo okolico, kjer se pojavlja vedno več ljudi, ki imajo sedaj po cepljenju zdr. težave, ki jih prej niso imeli smatram, da je tudi med vami, kar nekaj takšnih in se pri nekaterih od vas že pojavljajo težave. Nekateri ste jih imeli že po prvem odmerku, nekateri pa po drugem.

Sprašujem pa vas to, če ste med tistimi,ki imajo kar konkretne zdravstvene težave in jih brez, da vam to kdo prizna sami povezujete s cepivom, ki ste ga prejeli, kako to, da pa se nekateri še vedno odločate, da greste ponovno na cepljenje ali pa ste se morda premislili in vam je sedaj dovolj in se cepiti več ne mislite?

Se pa opravičujem, ker vas sprašujem po vaših lastnih “zadevah”, kar sicer ni moja stvar. Hvala

To sem tudi jaz razmišljal, vendar tudi sodelavci, ki so preboleli covid skoraj nevede imajo sedaj polno težav. Od bakterijskih plučnic do prehladov. Rekorder je sedaj, če bi štel skupaj 2- 3 mesece bolan to samo letos.

Odgovor na objavo uporabnika
Kamal, 23.10.2021 ob 17:06

To sem tudi jaz razmišljal, vendar tudi sodelavci, ki so preboleli covid skoraj nevede imajo sedaj polno težav. Od bakterijskih plučnic do prehladov. Rekorder je sedaj, če bi štel skupaj 2- 3 mesece bolan to samo letos.

Tisti, ki ima polno težav bi težko dejali zanj, da jih ima nevede, sploh če se dotikajo njegovega zdravja.

Pljučnice so bile prisotne še pred plandemijo. Zmotno ter lažno groteskno bi bilo dejati, da pred corona plandemijo ste pa poznali samo zdrave ljudi ali sodelavce.

Vse gre k vragu,konc je, uživajte dokler lahko.

Dvakrat cepljen, pa nimam nobenih tezav.  Tudi proti gripi sem cepljen,  razmisljam ze o tretjem, pozivitvenem cepljenju proti kovidu.

Prehlad tu im tam tako kot je včasih bilo.

Imam posledice, ja, alergična sem ratala na trapasta vprašanja in odkrivanja tople vode z vprašanji in trditvami o cepljenju, pa kako gre Izraelu ipd,… Da ne pozabim, tudi na dejstva o prebolelosti, ker to je pa itak najbolj fajn, si zaščiten do konca življenja,… A (skoraj) nihče se ne vpraša kako sam virus vpliva na delovanje imunskega sistema.

New Report

Close