Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vračilo denarja ortodont Hrvaška

Vračilo denarja ortodont Hrvaška

Je tukaj kdo, ki je šel z otrokom na Hrvaško k ortodontu po fiksni aparat in je dobil od naše zavarovalnice že kaj povrnjeno. Koliko ste dobili? Da vidim, če se mi splača sploh :S

50 eur me stane prevoz (gorivo + cestnina + parking) na en termin – kolikorat ste morali obiskat ortodonta od začetka do konca zdravljenja?

Hvala!

 

Dobil vse nazaj, tri jurje pa še nekaj. Bili smo kakšnih desetkrat. Zavarovalnica povrne le do zneska, ki ne presega zdravljenja v Sloveniji.

Seveda potni stroški, pa parkirnina ni všteta.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 22.04.2024 ob 12:08

Dobil vse nazaj, tri jurje pa še nekaj. Bili smo kakšnih desetkrat. Zavarovalnica povrne le do zneska, ki ne presega zdravljenja v Sloveniji.

Seveda potni stroški, pa parkirnina ni všteta.

Ah, dej no?! Debili fašisti so ti kar povrnili vse stroške?

Si se jim vsaj opravičil, če že ne zahvalil?

*[za robi9]

Povračila, ne nasedajte na to, meni so izstavili  dol račun za 750 kun, kar je bilo preračunano v €, naši so vzeli kot osnovo vrednost v € z valuto v kunah, torej 100 in neka kun, ne €, pa še tisto so mi na koncu zavrnili kot neupravičeno !

Ko pa gredo razni turki, kučkani in podobni na operacije v švico pa plačajo vse in še več !

Celoten znesek terapije bo 3400.

Imam račun in potrdilo o plačilu.

 

V Sloveniji je najnižji predračun bil 4600.

Če računaš še prevoz smo tu nekje….

Razlika je samo, če dobiš kaj povrjeno od zavarovalnice.

 

Skoz je govora, kako se dobi nazaj od slovenske zavarovalnice – a nikjer nikogar, ki bi denajsko ta denar videl…

Mi sploh ne plačujemo. Doplačali smo samo aparat – 250 € snemnega in 600€ fiksni aparat s keramičnimi zvezdicami. Ostalo ordinacija dobi direktno od zavoda (posredednik je Doktor 1A). Do Zagreba imamo enako kot do Ljubljane, parking je zastonj. Za termin se brez težav dogovorimo v popoldanskem času, tako da se od doma odpravimo po službi. Nikoli se ne čaka (ko si naročen si tudi obravnavan). S storitvami in rezultati do tega trenutka smo zelo zadovoljni. Da ne govorim o tem, da smo imeli prvo obravnavo manj kot en mesec po izdaji napotnice.

A ima spodaj in zgoraj? Nasa ima sedaj nocnega 1 leto – headaligner – sedaj dobi spodaj zgoraj zvezdice. 2800 smo placali. Upam da vsaj nekaj dobimo povrnjeno. Hodimo v zg.

Mi smo placali 3200, dobili nazaj 2400.

New Report

Close