Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek vrtna igrala

vrtna igrala

Pozdravljene!
tele teme še nisem zasledila na forumu.

Ali imate vrtna igrala na domačem vrtu? Seveda tisti, ki imate vrtove doma. npr take kot jih imajo vrtci, pa parki?
včasih, ko se vozim po Slo, jih kar nekaj vidim.

MI ga imamo, naredil ga nam je en mizar in smo ful zadovoljni z njimi. Imamo pa dva stolpa, pa most vmes, gugalnico, tobogan in štrik, po katerem se lahko pleza.

lp p

A lahko pridemo na obisk?

Imamo, naredili sami (zamisle dobili po igralih videnih na internetu), igralo vključuje gugalnico, 2x plezalo, tobogan in plezalno vrv. Vsi ga zelo pohvalijo, kako je lep, pa sploh ni bilo veliko dela, samo volja je potrebna, ostale gre samo po sebi.

Katja,
lahko!
iz kje ste?

Imamo, tobogan in gugalnico.
Mnogokrat že nadležno zaradi otrok iz vasi , ki so kot naši.

Zdravo,

Mi pa ravno pripravljamo brune za leseno gugalnico. Pa ne vem kaj bi še imeli oz. nimam mizarja, ki bi mi to naredil? Ali lahko koga priporočite?

Lp

teja

a lahko priporočate mizarja, ki vam je tole naredil – lahko tudi na mail.

Tudi mi imamo vse “home made”.

Hišico na visokem, balkon z njega dol gre tobogan.

Zraven hišice je velik peskovnik s pokrovom.

Potem imamo še eno veliko gugalnico ( 2 gugalnici + vrv za gunganje ) in pa tisto malo gugalnico, ko dva sedita gor in se guncata gor in dol.

Aja, pa dve fedrci imamo, račko in konjička.

Imamo k sreči velik vrt, tako da je še vedno dovolj prostora za nogomet!

Da pa se pohvalim, vse to je naredil moj dragi. Pa ni mizar, samo čez zimo mu je dolgčas, potem pa v garaži načrtuje in izdeluje vsemogoče stvari!

lp

ooooo, priden. kje pa nabavi stvari npr. tista federca. naš mali ful uživa na njih in morda bi moj možek tudi našel čas čez zimo, da do pomladi sestavi kaj.

Hja, federco smo iskal na železnici, ker je mož mislil, da od tovornjaka ne bo dost močna.

Pa smo jo na koncu dobil od ravno tovornjaka, mal jo je raztegnil pa je blo.

Figure je pa naredil iz lesa, jst sem pobarvala pa je blo. Je pa nismo zabetonirali v tla, ampak jo je privil na mal bol masivno desko, tako da smo jo lahko premikal po vrtu.

Ja, ma kr ideje. Za letošnjo zimo načrtuje, da bo iz hiške naredil most in še eno hiško oz. grad…. Bomo videli.

Aja, porabi pa ves les in deske, ki jih kje dobi. Kupil je samo brune za gugalnico, drugo pa vse pobere prijateljem, ki lesa ne rabijo več!

Veliko idej vam želim!

lp

Kok vas je pa to stalo?

Tast in mož sta naredila igralo – tobogan in gugalnica, pa en tak mini plezalni del. Se kar precej naigra na tem. Sicer pa okoli hiše še s traktorjem in biciklom, pa razni bagerji, avtomobili v kombinaciji s peskom.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close