Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Vse bolj se zdi da so Kitajci načrtno spustili virus

Vse bolj se zdi da so Kitajci načrtno spustili virus

Kot dobra krinka najprej okužijo svoje. Itak so vedeli da bodo zaradi režimskega sistema zadevo dokaj hitro obvladali. In so tudi jo.

Nato ni bilo potrebno več dosti načrtovanja ker je globalizacija opravila svoje. Zahodni svet pa se itak ni sposoben branit pred takimi boleznimi ker je zaradi spranega in poženščenega političnega sistema prepovedano iti proti svojim državljanom.

Dobro so nas Kitajci “nadmudrili”. Motiv: Kitajska gospodarska rast se je ustavljala. Nekaj je bilo potrebno ukrenit da se vseeno uresniči nadvlado.

Lahko, da bo to novi način vojskovanja.
Možno je, da je bila to laboratorijska nesreča in je “tamali” zalutal, tako kot se to v življenju tudi zgodi.
Sumljivo mi je tisto opozorilo, ki ga je en njihov zdravnik že decembra omenjal in je kasneje sam umrl.
Zavedali so se te virusne nevarnosti in njihovi ukrepi so res grozni. Lahko, da blefirajo in so nekje bolj bolj kot tam na izvoru, kjer bi morali biti.
Ta hotena prevlada narodov z raznimi orožji je res nesmiselna.

Itak,da so. Saj imajo v Wuhanu laboratorij kjer so razvili to biološko orožje. Mogoč niso pričakovali, da se bo tako razširilo, verjetno so se hoteli mal starejše populacije znebit.
Ali pa so Američani to naredili, da Kitajska postane manj gospodarsko uspešna kot Amerika in, da vidi katere države so najbolj in katere najmanj pripravljene na še močnejša biološka orožja.

Ali pa je bil samo en norc, ki je bil “miserable” sam nad seboj, pa je spustil tale virus ven. ni nujno torej kot teroristično dejanje, iz lastnega obupa. Pač je imel dostop do virusa, to je edina smola.
Saj un pilot, ki je stresel dol namenoma letalo Germanwings leta 2015 je bil tudi v moteni osebni situaciji…. pa je stresel dol sebe, pa še cel poln avjon.

New Report

Close