Vse, ki ste naročene na kakšno otroško revijo
Hi, hi…….. a si ti videla, kaj je napisal moj alter ego?? ;o)) Lola ni jezna več kot minuto ali dve, ker od jeze baje rit raste…. ;o)) Tako ŽN pravi….. Ji kar verjamem! :-)))))
Pa tudi, če bi bila divja nate, to še ne pomeni, da ti ne ponudim pomoči, če jo lahko!
Uživaj!
Aja???? Se držim, da ne padem s stola…….. ;o))))))))) He, he….. Eliumči, ne vem, zakaj ne gre ob tem dejstvu še komu drugemu na smeh………. ;o))))))))))))))
Želim sonce tudi tebi!
Ja hvala za pomoč. Sej tudi sama pravim, da je škoda živcev za take stvari. Bolje je, da smo vsi zadovoljni in srečni.
Ravno danes smo dobili poračun za elektriko – pa bo šlo spet 30.000 sit. No deljeno z dva je le 15.000 sit – pa sem spet profitirala, ane Lola??
hehe
“joke” ne samo je res veš, da si delimo stroške na 2 dela. Tako pač imamo in smo vsi zadovoljni. No tale poračun nam ni ravno všeč, ampak kljub temu se imamo radi.
lepo se imejta in uživejta, midva z mojim sončkom greva spet na sprehod…
lp Mojca
jaz sem pogledala v revijo mama in moj malček. v reviji mama je to:
PRODAM ZELO OHRANJEN KOMBINIRAN VOZIČEK ABC DESIGN, VOŽNJA V OBE SMERI, ŠPORTNA KOLESA, UGODNO. TEL:031/648-128
PRODAM VOZIČEK ABC TRIKOLESNIK Z VSO DODATNO OPREMO, RABLJEN CCA 6 MESECEV. TEL:031/269-068 ALI 03/490-6071
v reviji moj malček:
PRODAM OHRANJEN VOZIČEK 3 KOLESNIK ABC DESIGN NOVUS 3 Z ZAVORO, BEŽ MODER, Z ZIMSKO VREČO, SENČNIKOM IN POKRIVALOM ZA DEŽ, ZA 25.000 SIT. 041/731-437
priporočam ti, da pogledaš malo na ringaraja.net in na bolho (wwwbolha.com)
lp patricija