Najdi forum

Naslovnica Forum Style.Over.Net Poroka Vse za poroko (glasba, fotograf, vabila, konfeti, obleka)

Vse za poroko (glasba, fotograf, vabila, konfeti, obleka)

Verjamem, da je bilo že veliko pogovora na to temo, ampak vseeno… Zanima me kakšen res dober bend za poroko. In sicer, igrati morajo vse (slovenske- govejo in prav tako pop/rock, itd., hrvaške, ex yu, angleške, italijanske…).
Iščem kvaliteten bend pa tudi, da nimajo navite cene v nebo (tam nekje max. do 2000 eur). Moj najljubši bend so Mambo kings, a žal za najin žep to nikakor ni (3000 eur neto?!). Če ima kdo od vas kakšno negativno izkušnjo s katerim od bendom, naj mi prosim napiše zs, da se le-tem na široko izognem.
Druga zadeva- dober pa ne preveč drag fotograf, lahko tudi snemalec. Cena: nekje do 1000 eur (2 fotografa potrebujem).
Tretja zadeva- kje kupiti in dati natisniti najcenejša vabila, pa konfeti, sedežni red, naprsni šopki…?
Četrta zadeva- obleka in čevlji za oba.. Kje se da najbolj poceni nabavit (razen v Bosni)? 🙂

20.01.2012 ????

Hei kimica86
Mi2 z mojim imava drugo leto danD.
ker so kvalitetni ponudniki že zelo hitro zasedeni sva z pripravami na poročni dan začela že letos poleti.
Zelo nama je važno da imava dobrega fotografa, snemalca in ansambel. Pri tem nama je najbolj pomembno, da so te osebe take, da se z njimi že takoj poštekamo in da se jim to da delat, ne pa da so leni, da se ga napijejo ipd. mam ful prijateljic ki se je poročilo in doživelo na poroki svašta…
Za ansambel sva izbirala med skupino ZAKA PA NE, ansamblom NAVEZA in ansamblom NOVI SPOMINI. Izbrala sva skupino ZAKA PA NE, ker smo se že na sestanku ful dobro ujeli in imajo tudi ženski volkal.
Za fotografa sva pregledala precej ponudb, na koncu sva izbrala mlado punco Niko Jesenko, ker ima ful lepe slike, je ugodna in smo se tudi že takoj dobro ujeli.
Za snemanje sva se odločila, ker tist en dan res mine prehitro in sva hotla met to dokumentirno, ampak na moderen način. ne da dobim 3 ure materiala iz poroke. hotla sva 10min video ki bo narejen z občutkom.
Pri FUNNY HAPPY WEDDINGS sva dobila celoten paket (10min video filma, 3min trailer in 3 min funny box- http://vimeo.com/89852860). najbolj všeč nama je blo da so funny happy weddings ful ugodni za kvalieteto in izdelke, katere dobiš! 🙂 pa še mlada ekipa je.
naprsne šopke bova vzela pa najverjetneje pri popolnadekoracija.si

uživaaj

Alina1986: čudovito ime imaš, tako kot moja skoraj 3 letna hči 🙂 Pa še jaz sem 86 letnik 🙂

U glavnem, noben od teh treh ansamblov ne pride v poštev, ker nimajo mix pesmi (kar sem v prvem postu že napisala).
Fotografinja pa vidim, da ima lepe fotke. A mi lahko napišeš privat njeno ceno?

Lp

20.01.2012 ????

A ima kdo izkušnje s fotografi: Jure Žagar, Damir Mrkonjić, Samo Trebižan, Inaya Portfelj, Dejan Žagar, Matej Rojina ter Denis Rožan?? Zanima me, če je kdo imel kdo katerega izmed njih in če ste bili zadovoljni. Hvala

20.01.2012 ????

Zame ni nobeden problem muzko imam na razpulago doma .
Poznam imenitnega fotografa .

Zame ni nobeden problem muzko imam na razpulago doma .
Poznam imenitnega fotografa .

Pozdravljeni
Najino poroko je septembra fotografiral poročni fotograf Denis Rožan. Moram reči da sva bila z njim in z njegovim delom zelo zadovoljna. Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili. Sam njegov pristop je zelo profesionalen. Fotografije ki jih je naredil, pa so nekaj posebnega, zelo izvirne, barvite, polne življenja nekatere pa skoraj zakšne kot bi jih gledal v treh dimenzijah. Saj vem, vsak mladoporočenec bo rekel da je njegov poročni album najboljši, ampak z izdelkom najinega fotografa sva navdušena v taki meri, da imava dogovorjeno z njim tudi že fotografiranje krsta najine princeske in tudi družinske fotografije v božočnem vzdušju 🙂
Če se bom sedaj pravilno izrazila, sva ga z možem izbrala za družinskega fotografa. Glede na to da imava z njim zelo pozotivne izkušnje, nama bo v prihodnje zelo odgovarjalo da poziramo fotografu s katerim smo lahko na TI in mu lahko tudi zakompliciramo glede naših želj 🙂
Ima tudi zelo lepo spletno stran, ki jo lahko pogledate na povezavi fotografiranje porok
Cenovno moram reči da je kar v zlati sredini, skratka ni nama bilo žal in ga tudi vnaprej res zelo priporočama
LP Tanja

Midva sva imela skupino Zvita Felta. Res priporočam! Njihova cena letos je bila 800 eur. Igrali so vse – pop, narodno, balkan in nama zelo pomembno rock 🙂 in kar mi je bilo najpomembnejše – niso bili fovš!
Imela pa sva že uveljavljeno poročno fotografinjo (ne ravno poceni), ker sem seveda želela imeti dobre fotografije, vendar glej ga zlomka – kot že nekaj parov sva tudi midva imela smolo z dežjem. Ampak to cel dan, tako da tako lepe fotografije kot jih ona prikazuje na splet, midva žal nisva dobila. Zato sem morda malce razočarana. Tako da visoka cena še ni razlog za kvaliteto / na žalost sem to ugotovila na lastni koži.

Midva sva imela Damirja Mrkonjiča. Sva bila zelo zadovoljna, fotografije so bile res lepe, sploh glede na to, da sva imela tako nesrečo z vremenom…Cel dan je deževalo:( …Ampak smo vseeno zažurali kot je treba in sva imela vseeno lepo poroko. 🙂

Lep pozdrav!

Midva sva imela lani jesensko poroko. Za najino fotografinjo sva izbrala Inaya Portfelj in moram reči da sva bila izjemno zadovoljna! Že ogled njenih fotografij naju je pritegnil, sva se dogovorila za sestanek – poslušala in upoštevala je vse najine želje, skupaj smo si šli ogledat lokacijo poroke, naredili par predporočnih fotografij. Res je bilo super sodelovati z Ines. Na sami poroki je imela super pristop, znala pa naju je tudi nasmejati, da sva se sprostila pri samem fotografiranju (kar mislim da je izjemno pomembno saj se to zelo pozna pri samih fotografijah). Midva sva dala velik poudarek na fotografiranje, ker sem si jaz želela imeti res super in kvalitetne fotografije – in točno to sva tudi dobila. Glede na kvaliteten izdelek se nama tudi cena ni zdela previsoka (mislim, da je boljše ‘prišparati’ kakšen evro kje drugje, kot pa pri slikah, ki so poleg prstanov in spominov edino, kar ti ostane do konca življenja). Prav zaradi moje izjemno pozitivne izkušnje jo z največjim veseljem priporočam za fotografiranje poroke ali kakšnega drugega dogodka. Pravzaprav ko pomislim, si sploh ne znam predstavljati najine poroke brez Ines 🙂

Lp,

Jana

PS: če pa koga slučajno zanima pa si lahko njene fotografije pogleda na njeni spletni strani http://www.inaya.si

Si pa mal smešna. Iščeš bend ko igra vse angleške, italijanske, pa ne vem še kaj in pol rečeš da tvoji favoriti so Mambo kings.
Tile pa res ne znajo drugega kot samo balkan špilat pa mal slovenske muske.

Pri izbiri banda za poroko je bil meni v veliko pomoč portal Planster http://www.planster.si/[/url], tu pa sem našla tudi izdelovalko vabil.

Pozdravljeni, v kolikor še nista našla glasbenikov za poroko, se priporočamo.Smo skupina Eanergy Team Band. Imamo zelo obširen repertoar glasbe, ki se vsak dan znova dodaja. Prisluhnemo vajinim željam, saj je vajin dan enkraten in nas le-te zelo zanimajo.

Naša spletna stran je http://www.energyteamband.com.

Hvala vam, lep pozdrav

Me veseli, da se priprav na poroko lotevata s tako vnemo 🙂 A na sladko sta tudi že kaj pomislila ? Piškotki in peciva niso vsa enaka.. mogoče se splača pogledat kaj domačega, butičnega. Tule je morda en tak primer http://zamuda.si/
pa še se jih najde, če je volja 🙂 Lepo praznovanje vama želim (če ni že bilo ?)

Pri načrtovanju poroke mi je bil ta portal v precejšno pomoč http://www.planster.si/[/url]

Midva sva imel na poroki zelo dobrega fotografa, ki je izpolnil vse najine želje in sicer je bil tadej pušnik mislim da je bil iz murska sobote Slikanje na poroki

vse za poroko na http://www.vsezaporoko.net/

Če mogoče potrebuješ še čevlje me lahko obiščeš na:
https://ceveljcki.si/21-zenski-cevlji

Živjo,

iščeva fotografa (po možnosti v paru). Meni osebno niso všeč albumi, ki so obsedeni z detajli (npr. prstani na sto in en način). Ti so lahko, samo ta novodobni trend mi ni ravno všeč … Iščeva fotografa, ki bi znal ujeti spontano dogajanje, čustva, življenje. In da fotografije niso temne (sploh tiste v cerkvi). Lepo prosim za nasvete.

Fotoiskalka, če še zmeraj iščeš fotografa toplo priporočam You&Me (www.youandme.si), če ti je njun stil fotografiranja seveda všeč. Super fotografa, prijazna in profesionalna. Držita se dogovorov in dobiš točno to, kar plačaš. Eden izmed njiju je prej fotografiral pri Happy Moments, zdaj pa fotografira s svojo punco pod tem imenom.

Predlagam Vaš link Organizacija porok Beli labod
Lep pozdrav
Nina F

 iščeš poročnega fotografa toplo priporočam https://www.porocnofotografiranje.si

 Super fotografa, prijazna in profesionalna

 iščeš poročnega fotografa toplo priporočam Poročni fotograf[/url]

 Super fotografa, prijazna in profesionalna

New Report

Close