Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsem želim…

Vsem želim…

ampak čisto vsem najlepše velikonočne praznike! Veliko lepega v teh dneh..Dobre potice,okusne šunke,najlepše pirhe,fejst hud hren-da bodo solzice tekle,mmmjamsi pa najboljšo prato…pa še vse kar paše zraven..resnično,praznujte lepo…

Malce me je zabasal čas,kot vedno..En kup skrbi okoli zdravja,potem že služba,zdejle pa hitim in pripavljam vse potrebno za popoldanski žegenj.

Muca je vstala že ob peti uri,kmalu za njo je priracal še tamali telebajsek..In ni mi preostalo drugega,kot da skupaj začneva pripravljati potico.Najprej testo..heheh..sva mešala in mešala pa dodajala..pol je šlo po tleh,pol po hlačah..ampak je retalo.Testo zdej lepo vzhaja,tudi orehov nadev sva uspešno s skupnimi močmi zamešala in pripravila…Muco je imelo da bi na čase naglas en mal zavpila,pa se je se sproti ugriznila za jezik in z nasmehom nadaljevala delo….Saj veste mali trmici je težko vzeti komando mikserja v svoj roke..pa s kuhalnico probati mešati v sledi in ne mimo..heh Takšno in drugačno burno dogajanje se je danes odvijalo v moji kuhinji…Čaka pa nas še barvanje pirhov,pa izdelava velikonočnih aranžmajev ..in končno priprava košaric in ajd požegnat vse te dobrote…
Hvalabogu,da se meso samo kuha…..in prata če mal pomežiknem sama peče..heheh Ampak kaj češ….pestro bo vse skupaj, vsaj po zastavljjenem jutru že tako kaže….
Upam,da boste podobno uživali tudi vi v svojih domovih….Le nebo je nekej žalostno,le zakaj joka..e to mi ni jasno!:((((
še enkrat vsem,lepo se imejte v teh dneh,veliko lepega in predvsem mirnega MIRNEGA srčnega pričakovanja….Naj bo Velika noč za vse najlepša…….***

P.s. V mislih si prikličem podoba vsakega obraza,ki ga dobro poznam in še topleje mi je pri srčku..Imejte se lepo!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Lepa hvala za tale post , lepe misli in želje..
zajček vrača enako lepo nazaj…če ne še lepše..
je pa dejstvo nekaj anede , prazniki…ti veš kaj mislim…lahko bi bili lepši..
Oki..ja nebo joka…
ampak muca…to je pač tako………..

muca, tebi in tvojim telebajskom želim prov isto… veliko vsega lepega v teh dneh!!!!

ku kuc !!, cam mal čekiram, če so vse koke na broju in petelinčki
Hojla vsem !!

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

muca res lepo da si tako zgodaj vstala in začela pripravljat vse te dobrote,res vsa čast tebi in tvojemu malemu telebajsku ki ti je stal ob strani oz.ti je pomagal pripravit vse to.Ja tudi tebi vsele in zelo prijazne praznike.

p.s. pa počas pojejte vse dobrote,bo več užitka

lep velikonočni pozdrav

/

Hej , hej zajček zajčkasti ,
pridi , pridi …..

Jodljuuuuuuhhhuuuuuuuuuuuuu !!!

… , ker prazniki so povsod , ne le tam , kjer ni tako, kot bi naj bilo … !

Ma jaz tud vam želim Veselega Zajčka,pa da se ne boste prenažrli vseh dobrot,pol pa bote jamrali…Ne,uživajte v krogu družine!!!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

New Report

Close