Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ WTF! Večina negovalk v domu se noče cepit

WTF! Večina negovalk v domu se noče cepit

Rezkiraš da ostaneš brez kvalificiranih delavcev. Pa crkne firma pa delodajalec, pa še država, ker ne bo davkov.
[/quote]

so what???
bomo šli pa vsi v EU, NATO, OZN, … bogato plaane službe ☺
tisti blesavi pa za prostovolce v Afriko …

Ha,ha, kar sanjaj, da na zavodu stojijo v vrsti za delo v DSO-jih! Ravno obratno je! Kolegica je 2 leti nazaj delala NPK – že med usposabljanjem je imela 3 ponudbe, ostali tudi. V vrsti čakajo! No, zdržala je eno leto, takoj ko je dobila nekaj drugega je pobegnila. Baje živimo v kapitalizmu in velja pravilo ponudba – povpraševanje. Zakaj to ne deluje na tem področju?

Ljudi ne moreš prisiliti v to, kaj ti je človek trčeni. To je enako zločinsko kot posilstvo.
VSAK ima pravico reči NE. in NE pomeni NE.

Ne gre za povzročanje avtizma, ne gre za cepljenja otrok proti oslovskemu kašlju, normalno, da boš cepil otroka, saj cepivo deluje v 99,9 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Tole glede kovida je pa druga pesem. Če pustimo ob strani to, da je vprašanje, ali je bilo dovolj testirano itd., se še vedno pojavlja vprašanje, ali sploh deluje proti vsem sevom kovida. Tako kot cepivo proti gripi ne deluje proti vsem sevom influence, je zelo velika verjetnost, da niti tole cepivo ne deluje proti vsem sevom kovida. Zakaj torej ni cepiva proti prehladu? Če bi bilo učinkovito kot je cepivo proti ošpicam in oslovskemu kašlju, bi se jaz šla cepit vsako leto. Ker mi gre biti prehlajena na živce. Ampak cepiva proti koronavirosom ni, ker je toliko sevov prehlada, da enostavno ne morejo narediti učinkovitega cepiva proti prehladu. Človek se cepi, potem pa itak faše nek drug sev od trenutno 50tih, ki razsajajo. Velika verjetnost, da bo pri kovidu isto.
[/quote]

no ravno tole cepivo je pa zelo slabo učinkovito, daaaleč od 99,9 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}..

Heheh, vi se kar cepite. Še dobro, da se družim s tistimi, ki se ne mislijo cepit.
Bomo pa zboleli. Kaj vas briga?
Če bi res bilo tako hudo bi me že pobralo. Poleti določen čas nismo nosili maske. Pa ni nihče zbolel.
Pa sam nehite mi o poletnih okužbah na Hrvaškem in kako je nekdo 25.12. zbolel, ker je šel poleti na Hrvaško na dopust. Hahaha

jp

odpret vse. cepcjo nej se cepci nas pa pustijo žvet

na zavodu jih je dovolj?? ahahaha a ti mislis da se kdo prijavlja na razpise?? pa pri nas dajo najprej pogodbo za 3 mesece potem pa takoj za stalno, pa do tja v zadnjem letu nihce ni prisel, so vsi prej samo pustili! ne folgamo niti nadomescat tostih starih delavcev ki so dali odpoved in sli drugam kaj sele koga zaposlit na novo!! tako da stopi na zemljo ker nam NIHCE NE MORE NIC!! ja?!?! ahahahah je rekla na zavodu jih je dovolj, to mora da je neka javno sektorska glupa peechka ki v zivljenju ni stopila v kak DSO kaj sele obcutila v kaksni krizi za osebje so vsi v zadnjih par LETIH!! aja in ne, NE BOM se cepila :))) in kaj mi mores?? niccc!!

Moja soseda je strežnica v DSO. Njeno razmišljanje je tako, manj kot jih je manj imam dela z njimi. Pravi da se tudi ne bo šla cepit je pa bila že okužena.
Toliko o tem koliko je nekaterim do stanovalcev.

In zakaj bi se moralo zdaj osebje cepit, če so oskrbovanci rizični? Naj se cepijo oni.

vsak naj sam o sebi odloči

Bravo, negovalke v domovih. Bravo! Vi že veste. Drž’te se! Drž’te se!

[img]https://scontent.flju1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/131535405_1536470386740555_8637494955734676571_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OVmBf6_wIcMAX8g23nV&_nc_ht=scontent.flju1-1.fna&oh=4bbb06c4d0c9f0343c3c441a3e2aed64&oe=600A9F11[/img]

Avtor teme je že sam nakazal nekaj možnosti, jaz samo dodajam.
Kot solana negovalka sem preko zavoda iskala službo tudi v teh smeri, dokler nisem ugotovila, da bodo negovalk v DSOjih v prvi cepilni liniji. Nemudoma sem umaknila to delovno podrocje in niti pod razno ne grem delat v kak DSO. Pa sploh nisem edina taka. Kar nekaj svojih kolegic poznam, ki so šle delat karkoli drugega ali pa raje nič, samo da se temu izognejo. TKo da ne, na zavodu Ne čakamo na zamenjavo. Saj nismo nore. Lahko si pa starše domov peljete in sami skrbite zanje. Navsezadnje so VASI starši.

Pa to mi ni jasno, zakaj se nočejo cepit, če pa mafijska politika in lažnivi mediji vsakodnevno narod terorizirajo z groznim virusom, ki pobija ljudi kot kuga.
Če bi ta virus res bil kot kuga, se nihče ne bi upiral cepljenju.

Hahahaha si me pa nasmejal ali nasmejala. Na zavodu jih caka ogromno? Le kdo si zeli pa iti delat v dom za mininalno placo, delovni praznikiin vikendi. Umazano delo, tezko psihicno in fizicno. Redko kdaj dobijo koga za delo negovalke. Moja sestricna dela na kadrovski v domu. Dajo razpis ven. Ampak redko kaksna se prijavi.
Normalno tumpac da se nocijo cepit. Pomisli s svojimi kislimi mozgani. Kako je mozno da v parih mesecih najdejo cepivo? Leta in leta iscejo, delajo cepiva. Za covid pa v parih mesecih.
Nekje je pisalo da bo uplivalo na plodnost pri zenskah. Nekje celo nevarnost demence. Se sploh ti zavedas da nihce ne ve kaksne stranske ucinke ima to cepivo. Ce bo imel hude kdo bo odgovarjal za posledice!!!!!!!!

kaj tebi pomaga, ce sem jaz cepljena? Meni ja, ti pa se lahko se vedno okuzis. Relacija????

S čem se okužiš, z testom ki je narjet le za analizo dnk? Za nič druzga ni uporaben.
Kot prvo in osnovno, test je od začetka naštiman v Sloveniji na 40 ciklov.
Če bi testirali s tem neuporabnim testom za to kaj se dela, nebi sploh bilo okuženih (ker ih itak ni), nebi niti bilo epidemije.
VSe se temelji na prevari, če ste slepi, tu sem da vam odprem oči.
https://twitter.com/GregorKos/status/1337812661736792068/photo/1

Svetovna zdravstvena organizacija je 14. decembra objavila napotke, v katerih opozarja, da bodo visoki pragovi ciklov na testih PCR povzročili napačne pozitivne rezultate .

Čeprav so te informacije natančne, so na voljo tudi mesece, zato se moramo vprašati: zakaj jih zdaj poročajo? Ali je videti, da cepivo deluje?

Preskusi Sars-Cov-2 “zlatega standarda” temeljijo na verižni reakciji s polimerazo (PCR). PCR deluje tako, da vzame nukleotide – drobne drobce DNA ali RNA – in jih replicira, dokler ne postanejo nekaj dovolj velikega za prepoznavanje. Razmnoževanje poteka v ciklih, pri čemer vsak cikel podvoji količino genskega materiala. Število ciklov, potrebnih za izdelavo nečesa, kar je mogoče prepoznati, je znano kot „prag cikla“ ali „vrednost CT“. Višja kot je vrednost CT, manj verjetno je, da boste zaznali kaj pomembnega.

vir-https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

Če ne verjamete časopisu
vir WHO-https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Vrsta izdelka: Tehnologije za testiranje nukleinske kisline (NAT), ki uporabljajo verižno reakcijo polimeraze v realnem času (RT-PCR) za odkrivanje SARS-CoV-2

Identifikator WHO: 2020/5, različica 1

Namen tega obvestila : Zagotoviti, da se uporabniki nekaterih tehnologij za testiranje nukleinskih kislin (NAT) seznanijo z nekaterimi vidiki navodil za uporabo (IFU) za vse izdelke.

Opis težave : WHO je prejela povratne informacije uporabnikov o povečanem tveganju za lažne rezultate SARS-CoV-2 pri testiranju vzorcev z uporabo reagentov RT-PCR na odprtih sistemih.

Kot pri vsakem diagnostičnem postopku je treba opozoriti na pozitivne in negativne napovedne vrednosti zdravila v določeni populaciji testiranja. Ko se stopnja pozitivnosti za SARS-CoV-2 zmanjša, se zmanjša tudi pozitivna napovedna vrednost. To pomeni, da se verjetnost, da je oseba, ki ima pozitiven rezultat (odkritje SARS-CoV-2), resnično okužena s SARS-CoV-2, zmanjša z zmanjšanjem stopnje pozitivnosti, ne glede na specifičnost testa. Zato ponudnike zdravstvenih storitev spodbujamo, da upoštevajo rezultate testiranja skupaj s kliničnimi znaki in simptomi, potrjenim statusom stikov itd.

Uporabniki reagentov RT-PCR naj natančno preberejo IFU, da ugotovijo, ali je potrebna ročna prilagoditev praga pozitivnosti PCR, da se upošteva kakršen koli hrup v ozadju, ki bi lahko povzročil, da se vzorec z visoko vrednostjo praga cikla (Ct) razlaga kot pozitiven rezultat. Načelo zasnove RT-PCR pomeni, da bo za odkrivanje virusa za bolnike z visoko stopnjo krožečega virusa (virusno obremenitev) potrebno razmeroma malo ciklov, zato bo vrednost Ct nizka. Nasprotno, ko vzorci vrnejo visoko vrednost Ct, to pomeni, da je bilo za odkrivanje virusa potrebnih veliko ciklov. V nekaterih okoliščinah je težko ugotoviti razliko med hrupom v ozadju in dejansko prisotnostjo ciljnega virusa. Tako bo IFU navedel, kako razlagati vzorce na ali blizu meje pozitivnosti PCR. V nekaterih primerih,

Proizvajalci redno pregledujejo zasnovo svojega izdelka, vključno z označevanjem in IFU na podlagi povratnih informacij strank. V zgodnjih fazah pandemije COVID-19 so in vitro diagnostiko (IVD) hitro razvili, potrdili in preverili ter nato uvedli. Zato ni nepričakovano, da bodo IVD po njihovi uvedbi morda morali izboljšati na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Uporabniki naj preverijo različico IFU z vsako pošiljko, ki jo prejmejo, da ugotovijo, ali so bile IFU spremenjene.

Trotl. Če so pa tako že bile vse okužene. Zakaj bi se torej cepile?
Od kod pa misliš, da se je okužilo toliko starostnikov in jih tudi umrlo? Ker so jih okužili tisti, ki skrbijo za njih.
In zakaj bi se naj še cepile?
Aja. Pa prvo bojo cepili starejše.
Še enkrat. Zakaj se bi naj cepile?

Hahahaha si me pa nasmejal ali nasmejala. Na zavodu jih caka ogromno? Le kdo si zeli pa iti delat v dom za mininalno placo, delovni praznikiin vikendi. Umazano delo, tezko psihicno in fizicno. Redko kdaj dobijo koga za delo negovalke. Moja sestricna dela na kadrovski v domu. Dajo razpis ven. Ampak redko kaksna se prijavi.
Normalno tumpac da se nocijo cepit. Pomisli s svojimi kislimi mozgani. Kako je mozno da v parih mesecih najdejo cepivo? Leta in leta iscejo, delajo cepiva. Za covid pa v parih mesecih.
Nekje je pisalo da bo uplivalo na plodnost pri zenskah. Nekje celo nevarnost demence. Se sploh ti zavedas da nihce ne ve kaksne stranske ucinke ima to cepivo. Ce bo imel hude kdo bo odgovarjal za posledice!!!!!!!!
[/quote]
Hja, če bereš in razumeš tako kot pišeš se ni za čudit, da imaš vse zbrkljano. Cepivo naj bi “uplivalo” ali vplivalo na plodnost. No če bi prebral/a vse bi ugotovil/a, da je dotični ginekolog umaknil svoje mnenje, saj je šlo za napako pri prevajanju. Da o tem, da se je cepilo tako malo ljudi, da o tako podrobnih stranskih učinkih kot je neplodnost niti ne more biti zanesljivih podatkov. S takim pisanjem v tri krasne ne narediš nič pametnega. Si proti. Ok pa bodi, kdo ti brani. Ti pa predlagam, da si malo prebereš kaj o nastanku tega cepiva. Tako malo za hec, da ne boš nebuloz tu gor pisal/a.

p.s. ko napišeš vprašanje je na koncu stavka vprašaj in ne nešteto klicajev.

Hja, če bereš in razumeš tako kot pišeš se ni za čudit, da imaš vse zbrkljano. Cepivo naj bi “uplivalo” ali vplivalo na plodnost. No če bi prebral/a vse bi ugotovil/a, da je dotični ginekolog umaknil svoje mnenje, saj je šlo za napako pri prevajanju. Da o tem, da se je cepilo tako malo ljudi, da o tako podrobnih stranskih učinkih kot je neplodnost niti ne more biti zanesljivih podatkov. S takim pisanjem v tri krasne ne narediš nič pametnega. Si proti. Ok pa bodi, kdo ti brani. Ti pa predlagam, da si malo prebereš kaj o nastanku tega cepiva. Tako malo za hec, da ne boš nebuloz tu gor pisal/a.

[/quote]

Tu je starsevski cvek ne pa slovnicna stran. No, ce pises moje slovnicne napake. Naj pa se jaz tvoje. V prvem stavku pred KOT ti manjka vejica in edina ki ti manjka. Ce se gremilo ze majsta slovnice. Prvo se nauci sam/a pisati pravilno potem se delaj pametnega/no in drugim popravi slovnicne napake.
Drugic zadnji stavek ni bil namenjen vprasanju!
Cepivo, ki je narejeno v parih mesecih je nemogoce, da bi kdo vedel kaksne stranske ucinke ima. In sigurno jih ima.

[/quote]

Hahahaha?!!??
Zmanjkalo materiala,pa ti ostane samo še poprava slovničnih napak.
Luzer!
Sem sigurna, da če bi gospodična vedela, da se njen “spis” ocenjuje, ne bi napačno zaključevala stavke, pa vseeno.

Torej. Želim, da mi prilepiš merodajen ali verodostojen link o varnosti cepiva, da je raziskano potrjeno nenevaren, kjer so podpisane vse države sveta.
Želim podatek o cepljenih in odstotke vpliva.
Glede na to, da gre za prvo cepivo, ki se ga ni preizkušali na živalih, ampak ljudeh sicer zna bit malo tricky, ker bi lahko pomenilo, da so ga v resnici razvijali že nekaj let…

Ti bom povedala, zakaj se ne bom cepila. Zmantrana sem že od službe pa doma mam veliko za postorit in bom pač šla koristit bolniško, ki mi pripada. Moje kolegico so jo že in zdaj jo bom še jaz. Cepiti se pa ne bom šla ker me v to ne bo nihče prisilil. Virus je pač virus, kot je prišel bo tudi šel.

[/quote]
Blesavo multinično prizadeto je napisalo napaka pri prevajanju. :))))))
Kako je lahko nekdo tako blesav, da napiše kaj takega.

[/quote]
Prav imajo, da se nočejo cepit.
Ker ne gre za cepivo, ampak za nek nepreiskušen zvarek. Razvoj cepiv je dolg in počasen, predvsem zaradi tega, ker morajo najprej razumeti, kaj povzroča okužbo, mehanizem delovanja itd.
Ti dejansko misliš, da so lahko virus, ki ga pred letom dni sploh niso poznali, tako dobro raziskali, da sedaj že kar rutinsko delajo cepiva? Drugi razlog za dolg postopek pri razvoju cepiva pa so poiskusi cepiva “v živo” ali sploh deluje, ali ima stranske učinke itd. Dolgotrajnih stranskih učinkov sploh niso mogli mogli preverit, ničesar nočejo povedat o tem, kakšne so bil testne skupine (pojavilo se je, da naj sploh ne bi testirali v skupini starejših od 55 let), skrivajo stranske učinke, ki so se pojavili (morali so priznati, da je umrla vsaj ena testna oseba)…
To so temelji tega “cepiva” in še ti so gnili, čeprav to niti ni najslabša novica (oz. novice): za vsa “cepiva” proizvajalci sami priznavajo:
da s cepljenjem NE PRIDOBIMO IMUNOSTI (kljub cepljenju bomo še vedno zboleli – čeprav bi naj bolezen potekala v bistveno lažji obliki);
kljub cepljenju ŠE VEDNO ŠIRIMO BOLEZEN.
Poleg tega imajo osebe, ki so cepljene oblikovana protitelesca, kar pomeni, da bodo na vseh hitrih testih pozitivne, PCR testi pa so tako ali tako loterija.
Zakaj bi se torej cepil s premalo, če sploh, preverjenim “cepivom”, zaradi katerega boš na testu pozitiven in poslan v karanteno za 3 tedne, hkrati pa se boš še vedno lahko okužil in kužil druge, morda celo brez simptomov (nič ni rečeno ali se zaradi cepljenja inkubacijska doba podaljša – že sedaj si lahko okužen in kužen do cca 21 dni preden izbruhne bolezen)…
Kakko bo vodstvo DSO-jev zagotovo vedelo, kdo je pozitiven zaradi ceplejnja in samo zaradi ceplejnja in ne predstavlja grožnje oskrbovancem?
Kdo negovalkam in negovlacem zagotalvja, da jih ne bodo “ljubeči” svojci tožili, da so oni tisti, ki so jim okužili starše in to dokazovali s pozitivnim hitrim testom?

Zakaj bi se naj sililo cepit zdrave ljudi, ne bo se pa cepilo najbolj rizičnih skupin, ki bi jim blažja oblika bolezni rešila življenje in skrajšala zdravljenje?

Blesavo multinično prizadeto je napisalo napaka pri prevajanju. :))))))
Kako je lahko nekdo tako blesav, da napiše kaj takega.
[/quote]

Npr dotični ginekolog, ki je sam umaknil svoje pisanje in se opravičil.

p.s. imaš mogoče kake psihične težave? Tebe neki “blesavi, multinični” očitno resno preganjajo. V vsakem postu jih omenjaš. Ajajajajjjj…. Revše ubogo…

https://www.facebook.com/110515374208584/videos/2622305878060238

Dr. Vernon Coleman pred nekaj dnevi……

Kaj pravi?

Sem videl poročilo o učinkih (posledicah) ceplenja tistih, ki so se cepili do 18. decembra 2020 v ZDA. Cepljenih je bilo 112.807 ljudi. Posledice je imelo 3.150 ljudi.

Posledice pri teh 3.150 ljudeh: nezmožni dnevnih aktivnosti, nezmožni opravljati delo (poklic), potrebni zdravniške oskrbe.

To je 2,79{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cepljenih, in to v nekaj dneh po prejetju cepiva.

Če se 60 milijonov Britancev cepi, lahko pričakujemo 1, 67 milijona ljudi, ki ne bodo mogli več delati in normalno živeti ter bodo potrebovali zdravniško oskrbo. In to samo od kratkoročnih učinkov cepiva! Ne vemo, kaj se bo zgodilo čez meseca in leta.

Kaj vse to pomeni? Da se mora vakcinacija ustaviti takoj!

(Spravite ta video, ker ga bo cenzura v nekaj dneh izbrisala!)

New Report

Close