WTF! Večina negovalk v domu se noče cepit
kje te maš končne rezultate, če ni še konec leta?
če kr na enkrat ne delajo updejta na teden dni kot so doslej.
https://www.statista.com/statistics/525353/sweden-number-of-deaths/
Prvič, na zavodu je zelo malo ljudi, ki lahko opravljajo delo negovalca. Drugič, še manj je tistih, ki bi si to želeli.
In tretjič: če bi ti nekdo rekel, da se daj naateegnt od zadaj ali pa ne smeš več opravljat svojega poklica, bi zahteval/a spoštovanje do samoodločanja o poseganju v tvoje telo ali ne?
če pa zahtevajo testiranje, vem iz prve roke, pol bodo zahteval cepljenje, sej vsak ki je malo študiral celo zgodbo te plandemije, je najdel 100 lukenj kje zgodba ne drži vodo.
Amaterski poskus.
Res je da demonstrijajo vso svojo silo manipulacij. In to je vse kaj imajo.
Do nas je, ne do njih. Se bomo uprl ali ne.
Nebi da se hvalim, ma moj prvi upor je bil prav zaradi pogojevanja z masko.
In sicer, na čakanju sem bil 2 meseca, pol se je začelo odpiranje, konec maja mislim.
Šef me je poklical da pridem delat, sem rekel ni problema.
Pogoj je bil maska, in tu je nastal problem.
Glede tega da ni bilo kaj dosti dela, so rasporedili delo med sabo, in so folgali brez problemov.
Vsi so upali da se bo stanje glede covid operacije spremenilo (vsi vedo v firmi da je nateg).
Jaz sem edini ki je konstantno govoril da se nič nebo spremenilo, in da je cilj cepljenje.
No upanje umira zadnje.
In je prišel mesec julij, in dopusti.
Takrat me je prosil da pridem delat, ker nima delavcev.
Sem rekel ni problema, ne odbijam delo, nego masko.
In smo se tu malo “prčkali”, odpoved mi ni upal dati zaradi tega ker nočem maske dat gor.
Pol sem jaz končal to zadevo z dogovorom. Odpoved iz poslovnih razlogov mi daj, vse kaj mi pripada, odpravnina, regres dopust. In se je strinjal. Sem mu povedal kaj mislim o njemu direkt v obraz, ampak vseeno ni neka zamera ostala, še vedno se pozdraviva na cesti, sej ni slab človek, le ne zna se upret.
Sem mu ponujal razne nasvete, da dela dostave (ker niti to ni upakl na začetku), sedaj pa ima že dva avta za dostavo, in mu laufa lepo.
Žal, maske vsi nosijo, isto bo z cepivom, čeprav moji bivši sodelavci pravijo da se ne bodo cepili.
To pa bomo videl ko pride do te FAZE.
MArsikdo se zlomi, jaz ne.
1. Več kot 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih je covid že prebolelo. Zakaj bi se cepile, cepiva ni za vse?
2. Okrožnica, ki je zahtevala pridobitev pisnega soglasja od vseh stanovalcev in delavcev v DSO-jih je prišla v petek popoldan, podpise je bilo potrebno zbrati do ponedeljeka.
3. Na Ministrstvu ni bilo nobnega sogovornika, ki bi odgovoril na kakršnokoli tehtno vprašanje povezano z izjavo, ki se jo je podpisovalo – so na dopustu.
4. Je mogoče, da tudi novinarji ne opravljajo svojega dela?
V DSOjih delajo tudi drugi profili poklicov, ne samo negovalci. Osebje brez katerih te inštitucije sploh ne bi mogle delovat. In ne vem zakaj se oglašate samo takrat, kadar se od nas zahtevajo dolžnosti. Tudi pravice imamo. In to, da si plačan za svoje delo, kot se spodobi. Ne pa da dobie tistih 680 evrov neto plus dodatek v par evrih.
Polek tega delavci v DSOjih niso brez izobrazbe, imamo najmanj sredno šolo.
In kdo ste vi nekateri, ki se imate za neke izobražence. Cepite se sami prvi. Ta stara populacijaCovida ni prenašala tako slabo in težko, kot so vas napumpali mediji z vlado. Nobeden zdrav ni umrl. Je pa normalno, da umirajo ljudje z odpovedjo organov pri 85+. Kaj mislite, da bomo večno živeli?