Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z mojo diagnozo ne dobim punce

Z mojo diagnozo ne dobim punce

Odgovor na objavo uporabnika
Jokcas skos, 09.06.2023 ob 23:38

Mladost je norost, 09.06.2023 ob 14:16

Jaz nimam nobenih diagnoz pa nisem še nikoli v življenju imel punce. Priznaj si, imel si zelo lepo mladost, marsikaj si doživel in ti je verjetno težko, ker tega ni več. Kljub svoji diagnozi vseeno spoznavaš punce za razliko od nas večno samskih. Da ti postavim eno vprašanje: ali bi rajši bil večno samski devičnik in popolnoma zdrav, ali imaš rajši življenje, ki si ga imel in še vedno imaš upanje, da koga spoznaš. Mimogrede ob ustrezni terapiji, je nemogoče širiti virus naprej (je v premajhni koncentraciji), torej zakaj to govoriš puncam, če je brezpredmetno. Če se postavim v tvojo kožo, bi skoraj rajši tvegal SPB in bil deležen ljubezni, kakor večno samski.

MA nehaj že jokat, se smilit sam sebi, pa kaj naredi. Prav patetičen si! Javko, ki misli, da se bo kateri zasmilil, če bo jokal po forumu v različnih temah. Takšnega jokajocega, samo pomilujočega patetneza pa res nobena ženska ne želi in ne rabi.

Spet ni citiral. Odgovor je za Mladost je norost patetika, ki ves čas v različnih temah jokca

Spet je nov dan, sedaj že noč, spet nove zgodbice.

Po srednji šoli nihče od slovenskega mladeža ne preštopa pol sveta, ker za to moraš biti zelo avanturističen ali pa da te starši založijo z denarjem,  ta zgodbica je pisana oziroma prevedena iz ameriškega gledišča. Pa tudi redki so tako neumni, da bi tvegali svoje zdravje in imeli nezaščitene spolne odnose z nekimi naključnimi ljudmi vse povprek. 🙂

Kokoši anonimno, 09.06.2023 ob 16:34

Jaz naprimer vem od katerega prelepega fanta sem glivice dobil.

Čeprav bi se mi mogel že takoj oglasiti alarm glede na stvari, ki mi jih je rekel. Da je veren kristjan, heteroseksualec, da mu je zvestoba do punce najpomembnejša, da ima trenutno okoli 50 žensk, ki kažejo interes zanj a jih vse zavrača. Potem je bil z mano.

Lahko bi mi že takoj jasno bilo, da tukaj vse ne štima kot bi moglo.

Raje pazi, da nisi dobil še kaj drugega.

HIV ni danes več noben proble, v ljudeh so še zakoreninjeni stari predsodki.

Tako, ja! Popljuvajte fanta, ki je posteno povedal diagnozo in ZARADI KATERE NE NAJDE dotika, objema, neznosti. Iz cesar lahko zakljucimo, da noce se koga okuziti!

Tako, ja: Pohodite ga, okamenjajte, se bolj mu odpirajte rano, prasca, ki je samo in le zivel svojo mladost.

Kako ze govori vas “veliki boss” tam na nebu v debeli bukvi: Naj vrze prvi kamen, ki ni gresil? Ja?
Ah, sej vidim, berem, dozivljam, da vam je ta debela “sveta” bukva uporabna samo takrat, ko vam pase.
Drugace je pa le zakonik kot en Pavliha!
Pfej vas bodi vse, ki ste ga obsojali!

Ojoj, neprijetno,jaz tudi ne bi po pravici povedano. Mogoce kaksna, ki je tudi sama okuzena?

Entre dos tierras, 10.06.2023 ob 16:46

Tako, ja! Popljuvajte fanta, ki je posteno povedal diagnozo in ZARADI KATERE NE NAJDE dotika, objema, neznosti. Iz cesar lahko zakljucimo, da noce se koga okuziti!

Tako, ja: Pohodite ga, okamenjajte, se bolj mu odpirajte rano, prasca, ki je samo in le zivel svojo mladost.

Kako ze govori vas “veliki boss” tam na nebu v debeli bukvi: Naj vrze prvi kamen, ki ni gresil? Ja?
Ah, sej vidim, berem, dozivljam, da vam je ta debela “sveta” bukva uporabna samo takrat, ko vam pase.
Drugace je pa le zakonik kot en Pavliha!
Pfej vas bodi vse, ki ste ga obsojali!

Kaj pa invalidi in ljudje, ki niso po svoji krivdi sami..?

So tudi zdravi ljudje “brez dotika” ker to kar vam gre po glavi, neke sanje o intimi in partnerki/partnerju so za navadne slabiče. Toliko je še drugih zadev, ki ti izpopolnijo življenje, da delaš na zdravju, na odnosih z drugimi, na uspehih. Potem ne potrebuješ nikogar zraven kot en odvisnik. Ljudje te pa načeloma samo ovirajo pri tvojih osebnih načelih in ciljih z njihovim šibkim karakterjem in eneblarstvom kamor se prikažejo. Če bi ti bil pa kar vsak dober, da leži zraven tebe, samo da ti krajša čas, si zame navaden slabič in pacek. Preziram ljudi ki jim je vsak dober samo da si krajšajo čas in se prisesajo nanj.

Ne bi hotela bit z nekom, ki spi s (skoraj) vsakim. Osnovna moralna nacela. Zame.

Vsaj posten si in poves (res? Vedno?).

O HIV v bistvu tud premal vem, tako da je zame najvarneje, da sem stran … tako to je.

Ybbgbb, 10.06.2023 ob 20:16

Ne bi hotela bit z nekom, ki spi s (skoraj) vsakim. Osnovna moralna nacela. Zame.

Vsaj posten si in poves (res? Vedno?).

O HIV v bistvu tud premal vem, tako da je zame najvarneje, da sem stran … tako to je.

Lepo da imaš svojo nevednost za vrednoto mala prestrašena Francka.

tako, 10.06.2023 ob 21:39

Lepo da imaš svojo nevednost za vrednoto mala prestrašena Francka.

Glej, ce ne razumes napisanega, ne morem pomagat.

Zame je pac pomembna vrednota, da ima clovek ena moralna nacela. Da z nekom spis, so nagoni vseeno mal premal …

HYbbgbb, 10.06.2023 ob 22:10

Glej, ce ne razumes napisanega, ne morem pomagat.

Zame je pac pomembna vrednota, da ima clovek ena moralna nacela. Da z nekom spis, so nagoni vseeno mal premal …

Želim ti srečno iskanje moškega zate.

tako, 10.06.2023 ob 22:14

Želim ti srečno iskanje moškega zate.

Kaj bi zdaj ti rad izsilil? Nismo vsi enejblerji.

vsaka punca, ki si želi družino, se te bo ogibala. Ker ne more brez kondoma seksati s teboj in če že tvega, je verjetnost, da bo otrok tudi HIV pozitiven velika. Zakaj bi se kakšna že čisto na začetku vezala s takim.

Možnost imaš pri ženskah, ki že imajo otroke in jih nočejo več imeti. Ločenke so tvoja ciljna skupina. Pa še tam bo težava, ker bo ves čas strah, da se ne nalezejo.

Sicer se mi zgodba zdi izmišljena, pač samo še ena zadeva za klike. Ne pomeni pa, da ni verjetna.

skote jedan. Promjeni diagnozo že enkrat 🙄

Polno lahko živiš tudi brez partnerja. Vse je v glavi.

Marinka838, 11.06.2023 ob 10:23

Polno lahko živiš tudi brez partnerja. Vse je v glavi.

Res je. Ampak folk se rad šlepa na drugih.

Z danjašnjimi zdravili hiv pozitivna mama rodi hiv negativnega otroka, če jih jemlje in tudi doji ga lahko. Baje je tudi prenos na partnerja ob jemanju zdravil blizu nič. Vseeno pa žal ostaja stigma.

Lepo da si odgovoren!

Ljubezen tudi zdravim ni lahko najti. Lepo da si odkrit, verjetno se bojijo, kot praviš “se še kaj slišimo”

Nekatere bi si želele tudi ustvariti družino, otroke, kar jim pa ti ne moreš nuditi.

Kot so ti že svetovali, poveži se s podobnimi, imate iste probleme, pogovarjate se in poskusite iz tega življenja potegniti kar najlepše…

Vse dobro ti želim!

A ni zanimivo kako si pred diagnozo nisi želel ljubezni, sorodne duše?  Imel si čisto druge prioritete. Dostikrat pride bolezen z namenom, da se nehamo samouničevat in začnemo živeti v skladu s samim sabo. Glej na to kot na novo možnost, da svoje življenje res zaživiš.

Moj nasvet, ne zapiraj se pred ljudmi. Bodi zvest sam sebi in pošten do drugih in jim povej svojo diagnozo.  Začeti vezo z lažjo, že vnaprej pomeni propad.

Nehaj se fokusirat na to česa nimaš, ampak na to kaj imaš, na to kar lahko daš. Ljubezen ni samo seks. Začni razdajat svojo ljubezen. Najprej sebi, potem svojim bližnjim, tudi kakšnim neznancem. Ko boš pomirjen sam s sabo, bo tudi tista ljubezen po kateri hrepeniš prišla. In še nekaj predsodke ljudi premaga lahko le iskren pogovor.

Mimogrede zakaj o svoji bolezni nisi povedal svoji klapi? Ti ne pomenijo nič?

Zakaj To govoriš puncam???

To je njegova dolžnost! Da opozori, preden se v karkoli spusti. Si ne predstavljam, da se z nekom zbližam,pa mi tako pomembno stvar zamolči. Eni ste res prismuknjeni!

Drugače pa se strinjam, kot so že zgoraj pisali, išči tam, kjer so osebe z enako diagnozo.

Ne razumem, zakaj je treba moralizirat v vsaki temi.

Ni treba metat kamenja. Zgodilo se je. Nazaj vec ne gre. Naucit se je treba shajat.

Jaz bi rekla, da isci med svojimi. Torej HIV+. Na zalost, taksna brez otrok, si jih bo slej ko prej zazelela. Taksna z otroci, se bo bala prenosa okuzbe. Morda taksna, ki ne more imeti orrok, da se tu ne bi spodbijala. Ampak tudi v tem krogu je precej strahu.

In ni ljudem zamerit nevednosti. Dokler se ne srecujes osebno s tako diagnozo, je pac ne studiras. Tako ko Alzhaimerja ne, pa Parkinsona, pa Huntingtona.

Ti privoscim, da najdes nekoga.

AIDS- HIV pozitiven kaj je sploh to. To si je farmacija izmislila s pomočjo ljudi, ki sovražijo pedre in so potem naklamfali, da je to bolezen pedrov. Zdaj če je imel virus še kdo, so si izmislili, da je pač hepatitis in takšno sranje. NOBEN VIRUS – NOBEN VIRUS ŠE NI BIL DOKAZAN, tako tudi HIV ni bil nikoli dokazan. Virusi seveda so, jih proizvajajo naše celice same, AMPAK NISO PATOGENE – NISO ŠKODLJIVE…to je nateg. Pomislite samo zadnji SARS-COV-2 virus, ki kao – KAO povzroča bolezen COVID19!!! Ena sama LAŽ – NATEG – PLANDEMIJA. Pomislite zakaj je bila žena pozitivna, mož ki je skakal po njej pa ne??? Noben virus ni patogen!!!! ZAPOMNITE SI TO- virusi samo polnijo blagajne in račune FARMACEVTSKE MAFIJE in njenih delničarjev, ki so v glavnem politiki!

Jaz se sprašujem, zakaj sploh komentirate takšne bolane teme. A ste vsi na temu forumu psihični pacienti ali kaj.

Ljubezni si želim, 09.06.2023 ob 13:46

Pred nekaj leti sem izvedel, da sem HIV pozitiven. Bil je čas po srednji šoli. Nenormalno veliko smo žurirali, s tem pa je bil povezan alko, kakšna drogica, veliko smo menjavali spolne partnerje, preštopali celo Evropa, nekaj Južne in Srednje Amerike in tako naprej.  Do danes ne vem kje sem ga dobil in mi je zdaj tudi vseeno, ker sem prepričan, da prenašalec ni vedel, da ga ima. Na testiranje smo odšli cela klapa. Prijateljica ni imela dobrega občutka. In tako sem izvedel. Sesul se mi je svet! Nikomur nisem bil zmožen povedati tak šok je bi zame čeprav sem se zavedal, da živim zelo na robu in da je možno tudi kaj takega. Ob krasnem zdravstvenem osebju sem se psihično postavil na noge, tudi fizično mi nič ne manjka. Živim in v resnici mi ni nič hudega, razen, da imam ob slabih dneh občutek, da sem kot tempirana bomba. Od kar sem izvedel sem zelo osamljen. Nehal sem se družiti s staro klapo, ki še danes živi kot bi jih imeli 20. Rad bi spoznal sorodno duša. Spoznam veliko punc, pravijo da sem zanimiv in poseben. Obljubil sem si, da bom vedno povedal, da sem bolan. V vezo ne bi rad vstopil z lažjo, zato že takoj na začetku povem, da sem hiv pozitiven. Vedno je enak odziv! Vse skupaj se zaključi z, saj se še kaj slišiva.

Vse kar si želim je, da bi lahko spet ljubil in bil ljubljen. HIV ni več tista grozna diagnoza, je le virus, kronična bolezen in ne vem zakaj je že vedno taka bojazen pred njim. Kako naj si najdem sorodno dušo?

Bodi pošten do sebe  – bi se ti, če bi bil zdrav, vezal s HIV + osebo?? Ni čisto res, da gre za navadno  kronično bolezen, gre za bolezen, ki jo lahko preneseš na drugega!
Mi je zelo žal, da je tako, ampak če mene vprašaš, je najboljše, da najdeš sebi enako – HIV pozitivno. Ali pa počakaš na takšno, ki te bo sprejela takšnega kot si – mogoče res ni veliko možnosti, ampak saj potrebuješ samo eno  osebo za partnerico pri teh 8 milijardah ljudi.

New Report

Close