Z možem sva boljša od drugih
Markerita, 10.08.2023 ob 14:03
vesela babi, 10.08.2023 ob 13:59
Markerita, 10.08.2023 ob 13:28
Vidim, da tudi vi narobe razumete. Midva se res ne hvaliva, da sva najboljša. Ko smo se družili in diskutirali o razno raznih zadevah, sva res vedno povedala svoje mnenje in tudi povedala, kako midva narediva in delava določene stvari. Nikoli nisva žalila nekoga, ki naprimer nima avta nad 20K! Midva sva bila v družbi takšna, kot sva doma. Mož me je ves čas poljubljal, na čelo, na usta, na lička…. vsakič, ko je prišel mimo. Večkrat pride do mene in me objame…. Drugi moški tega ne počnejo in ženske so bile vse ljubosumne, ker je moj mož tako zelo pozoren do mene. Ves čas me kliče ljubkovalno. Midva sva še vedno noro zaljubljena, kot na prvi dan. Skupaj sva 5 let. Jaz ne morem v družbi lagati in si izmišljevati nekih težav in problemov, če jih nimava.
Joj, joj, se vidi, da si še mlada. Vidva bosta zelo hitro bivši in bivša.
Tisti, ki morajo v javnosti špilati srečen par, ki se kar naprej dotikajo in lupčkajo, tisti imajo največ masla na glavi. Zelo previdno preglej njegov telefon. Verjamem, da boš presenenečena.
In ne, niso vama fovš, samo neprijetna sta, zoprna po domače. Takih pa ljudje ne maramo.
Nisva več rosno malada! Jaz 45 on 40!
In ne eni ne drugi nimajo časa ali znanja pisati tukaj …
Najbrž je problem v tvojem odnosu in nič drugega. Način na katerega si napisala ta post je že takšen, da si bolj kot ne narcisek oz. nekdo, ki sebe, svojega partnerja in svojo pozicijo, ki jo imaš trenutno (le ta lahko mine, da ne boš preveč živela v oblakih) kujejš v zvezde in postavljaš daleč pred kogarkoli drugega v tvoji bližini. Mislim, da vama manjka predvsem skromnosti.
Markerita, 10.08.2023 ob 12:37
Potrebujem vaše resnično mnenje. Z možem sva oba zelo uspešna na vseh področjih. Imava oba službe v katerih sva na vodilnih položajih. Imava zelo dobre plače, otroci so pridni v šoli, imava novo hišo, nove avte in sva brez kreditov. Ko smo se preselili, so naju imeli vsi radi in vsi so se želeli družiti z nama. Lahko pa rečem, da je najina napaka ta, da sva pač oba od prej imela vezo, ki je razpadla, sva se ločila in našla skupaj. Sedaj sva najbolj srečen par na svetu. Resnično sva dober team, vse kar počneva, počneva skupaj in vedno z odliko. Nič ni nekaj na polovico. On me gleda, kot boginjo in tudi ravna z menoj, kot bi bila njegova boginja. Vedno me kuje v zvezde in me pri vsem podpira. Sva obadva brez dlake na jeziku in vedno poveva to kar misliva. Po nekem času, so se ljudje začeli odmikati od naju, nehali so prihajati v najino družbo.
Zanima me ali je možno, da je to zato, ker sva pač popolna in jim gre to v nos? So ljubosumni?
Nikoli nisva nikomur storila nič žalega, vedno sva prijazna, dobrosrčna in poštena.
Kaj je potem ta zapis drugega kot hvalospev sebi😂😂😂
Introspekcija 0/0 😂😂😂
Ljudje niso več tako nedojemljivi kot so bili leta nazaj, narcisi in podobni popolni ljudje z osebnostnimi motnjami b spektra se ne tolerirajo več v taki meri, neglede na status in fasado, ki jo projecirajo.
Sicer pa, če je vse res tako popolno, kot opisuješ, so problem drugi. (Sarkazem)
Mislim da ne gre toliko za zavist kot za vajino “popolnost”, direktnost, skupne vrednote in skupne točke.
Najprej razčistimo osnove nihče ni popoln, niti vidva. Kot drugo obstajamo tudi ljudje, ki jim materialne dobrine ne pomenijo kaj dosti. Ja, ok fino je da imaš več kot za samo preživetje, ampak blagovne znamke so nam čisto mimo. Zato nas ne zanima kako sta vidva prišla do avtov za 20 tisoč, ker bi si sami brez zadolževanja lahko kupili avto za +50 tisoč pa se nam to zdi neumno.
Kot tretje kar nekaj ljudi, ki so na “vodstvenih” položajih in mislijo da so nekaj več, so zelo plitki in misiljo da so bogovi. Sem sodite tudi vsi, ki ne znate cenit dela drugih ljudi. Če ti smetarji ne bi pobrali smeti, se bi zadušila v njih. Če ti komunalci ne bi priskrbeli vode iz pip, bi hodila lačna, žejna in umazana po svetu. Če ne bi bilo trgovcev, ki bi ti prodali cunje in obutev, bi hodila razcapana po svetu. Če ne bilo učiteljev, bi bili tvoji otroci nepismeni in brez vsakršnega osnovnega znanja….
Kot tretje, res je lepo v obdobju ko si še noro zaljubljen in bi se poljubljal in šlatal povsod ter se 2 krat na dan dajal dol. Na tem področju bi sicer lahko bilo nejaj zavisti. Ampak drugače nas osnove bontona učijo da tega ne delamo povsod in v pričo vseh.
Kar se tiče otrok, koliko so pridni otroci se bo pokazalo ko pridejo v puberteto. Takrat se šele bolj očitno pokažejo napake v vzgoji. Vsi upamo na najboljše, ampak se v nasprotju z vama zavedamo, da nismo popolni.
Res škoda da ni tudi kdo od vajinih sosedov tako direkten, da bi vama to povedal v faco.
Če sta tako uspešna najbrž kar veliko delata, imata otroke (najbrž ne skupnih – pod 5 let?), s katerimi se verjetno veliko ukvarjata, da bodo zrasli v prijetne in samozavestne ljudi, ki ne bodo rabili terapije zaradi deloholizma staršev, hodita na fitnes ipd., najbrž tudi na zmenke, da ohranjata ljubezen… Kdaj potem najdeta čas za pogrešanje drugih ljudi?
Markerita, 10.08.2023 ob 13:56
Štajerka1972, 10.08.2023 ob 13:49
Markerita:
Brez zamere ampak midva z možem se takšnih parov na daleč izogibava. Moj mož takšnim pravi Hochstapleri.
ne razumem zakaj? Ali gre tukaj za ljubosumje? Resnično ne razumem, ali ne privoščite sreče drugim, jim ne privoščite, da si imamo lepo, da smo zadovoljni, srečni, da imamo dovolj denarja in nimamo finančnih težav? Ali ste ljubosumni in neprivoščljivi, ker greva midva z možem lahko danes v trgovino in si kupiva čisto novega Volvota ali Bmwja? Očitno midva nekaj počneva pravilno, ker imava lahko vse to. Če ne bi znala delati, potem ne bi vsega tega imela. Mogoče je problem pri vas ljudjeh, da ne znate in ste potem ljubosumni na takšne, ki znajo. Midva sva vedno vsem pripravljena pomagati in svetovati. Že zato, da kaj izboljšajo pri sebi in začnejo živeti drugače in bodo tudi drugi imeli lahko vse.
Pa daj nekaj no. Nobeden vama ni fauš. A mislita, da sta edina bogata? Nam gre dobro, pa se ne hvalimo. Imamo pa družinske prijatelje, ki so pa res nesramno bogati. Človek ima v lasti poslovno stavbo, ki jo daje v najem in poleg tega še tri hiše in stanovanje in še eno so podedovali, za avte ki jih imajo sploh nisem prepričana koliko jih je. Ampak to ni point, oba sta super človeka, prijazna, srčna, nasploh ona. On zna bit včasih malo “razvajen” ok razumljivo pač prihaja iz okolja kjer mu ni nič manjkalo ampak mu je za spregledati.
V glavnem hotela sem napisat, da ni problem v tem koliko kdo ima ampak kakšen je človek po srcu. Poznam tudi bogataše, ki so arogantni, da te sra*t pritisne. Pa tudi takšne ki imajo malo in mislijo, da so vso pamet sveta pojedli.
Ze ko si napisala “z mozem sva boljsa od drugih”, si povedala, da sta navaden poden od ljudi.
Lahko sta stokrat pocukrana in ti boginja in on bog, brezmadezna, prijazna in oh in sploh, pa vama ne bo pomagalo nic, ker se postavljata nad druge.
Odlika uspesnih in priljubljenih ljudi je skromnost v vseh pogledih, se posebej v odnosih. Vidva sta pa ocitno snoba in nic drugega.
Spominjata me na najbolj izpostavljene slovenske influencerke.
Vse so sploh in oh, veleuspešne, velelepega izgleda, fukiš in kar je še teh izrazov.
Na nepoučene ta igra deluje, na poučene NE.
Poučenim taki vzbujate slabo volje, pa ne zaradi zavisti, temveč zato, ker kaj takega ne obstaja. Ker lažete, tako ebi, kot drugim.
NIHČE na kugli ni perfekten, brez dilem, brez težav, brez pomanjkljivosti.
Skoraj prepričan sem, da ti joški malo preveč visijo, da nimaš lepe pizde, da imaš celulit, tvoj mož za (pre)majhna jajca in smokija, dolgega le 12 cm.
Ne verjamem v boga, verjamem pa v dejstvo, da bog NIKOLI ne odpre nekomu in oken in vrat.
Eno, ali dugo. Perfektnega človeka na svetu NI. Kar je zelo, zelo prav.
Obsojam pa tvoje pisanje, namenjeni frustriranju manj uspešnih, manj lepih.
Upam, da izgubita vse znance!
1) komu je v veselje gledat da se dva konstantno neki šlatata, lupčkata ipd. Sori, ampak goste spravljata v neprijeten položaj. Takrat ne veš, al bi bil tiho, bi stran pogledal..pač neprijetno.
2) če oba visita v službah, ne glede na vodilni položaj, si lahko nehaš metat pesek v oči da sta nesramno bogata
3) verjetno nonstop pametujeta in ljudem solita pamet kako in kaj, glede na to, da imataa vidva “popolno življenje” in sta vedno “pripravljena nekomu pomagati”.
Z drugimi besedami, kolegi vaju imajo poln k****. Sem imela ene take znance, na koncu se je izkazalo da sta oba varala drug drugega. Z njima za mizo sedet je bilo pa obupno, ker vse kar se je poslušalo je hvaljenje, kolk majo dnarja, kolk majo popolne otroke, kolk mata popoln zakon..no..realnost je bila pa malo drugačna
Poznam skoraj popolnoma enaka zakonca. Celoten opis od a-ž ustrezata na polno. Mogoče sta to celo vidva ne vem, ampak očitno je več takšnih. Da pa se najdeta ravno dva čisto enaka, to pa je rek: isti tiči skp letijo 🙂
Ja ne vem, če sta tako prfekt, kot nakladaš. Prej bi rekla, da sta narcistična, polna sama sebe. Mislita, da sta najboljša in najbolj pomembna. V resnici pa imata sigurno nekje neke probleme (za katere verjetno še sama ne verjameta, da jih imata…) Kot pa je že nekdo rekel, neki sigurne ne štima. Eden od vaju ima neki za bregom… ali denar, ali varanje…. Popolnega para ni.
V družbi sem bila s takim parom in že takoj na začetku sta mi šla malo na živce. Vsako naslednje srečanje in druženje sta mi šla še bolj na živce. Počasi sem se začela izogibati vsakemu druženju z njima. Ni mi bilo jasno, da so ju ljudje imeli tako radi in so ju kovali v zvezde in se tako zelo radi družili z njima. Hahaha, no v roku enega leta sta izgubila popolnoma kompletno družbo, vse tiste ki so bili prej taki hudi bestiči so spregledali in ugotovili, to kar sem jaz ugotovila že po treh druženjih. Danes imata čisto novo družbo, čisto druge ljudi okoli sebe oziroma vse ljudi imasta manj, kot eno leto. Pridejo in grejo, pridejo in grejo…. ta moment imata samo high družbo iz službenih vod… samo biznis. Pravi prijateljev pa nimata. Sem njuna soseda in opazila sem, da nimata več nobenih obiskov in družbe. Pri vama je verjetno enaka zgodba.