Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z možem sva boljša od drugih

Z možem sva boljša od drugih

Midva imava drugačno zgodbo. Sva boljša od večina drugih ljudi v okolici, saj sva malo bolj premožnejša in si lahko marsikaj privoščiva. Sama skrbim zase in zgledam fenomenalno, postavna, fit in v popolni formi. Mož malo manj, ampak on mora pač hoditi v službo in nima toliko časa, kot jaz. Imamo novo hišo, več avtomobilov in vsi so novi. Oblačimo se v kvalitetna oblačila in draga oblačila. Po hrano hodim le v spar ali mercator.

Na vzven zgledamo idealna in popolna družina. Za 4 stenami pa ni ravno tako. Tamale dva nimata najbolj briljantnih ocen v šoli. Z možem tudi nimava nekega pristnega kontakta… Najin sex je bolj zaradi obveznosti. No jaz mu dam vsaj 1x na 14 dni, da ne more rečt, da ne dobi sexa in da ne bi šel drugam. V družbi pa se imava to, on me objema, jaz njega, imava se najbolj rada in sva zelo priljubljena…. Res sva top of the top. Ko pa gostje grejo in ostala zijala…. pa je tako, kot bi nekdo pritisnil na stikalo. Jaz ne opazim njega, on ne mene…. Živiva bolj kot sostanovalca. Zakaj sva skupaj? Z moje strani, ker se ne bi odrekla tega finančnega ugodja, ki ga imam. On pa zato, ker mu kuham, perem in skrbim, da imajo najini gosti vedno tako postrežbo, da vsi hvalijo še 1 mesec po tem, kako sem vse dobro zrihtala in spedenala, skuhala in postregla. Sem vrhunska gostiteljica, ki vložim veliko časa in denarja v to. Od okrasitve, aranžmajev…vse do potankosti. Kot bi bil v najdražji in najbolj haj fensi restavraciji. Na podlagi tega pa ljudje mislijo, da sva midva top in da nama nič ne manjka. No finančno in materialno res ne. Ljubezen…. te pa ni, je vse hladno že dolgo….

Kaj pa to?

Odgovor na objavo uporabnika
Me&myhusband, 13.08.2024 ob 13:47

Midva imava drugačno zgodbo. Sva boljša od večina drugih ljudi v okolici, saj sva malo bolj premožnejša in si lahko marsikaj privoščiva. Sama skrbim zase in zgledam fenomenalno, postavna, fit in v popolni formi. Mož malo manj, ampak on mora pač hoditi v službo in nima toliko časa, kot jaz. Imamo novo hišo, več avtomobilov in vsi so novi. Oblačimo se v kvalitetna oblačila in draga oblačila. Po hrano hodim le v spar ali mercator.

Na vzven zgledamo idealna in popolna družina. Za 4 stenami pa ni ravno tako. Tamale dva nimata najbolj briljantnih ocen v šoli. Z možem tudi nimava nekega pristnega kontakta… Najin sex je bolj zaradi obveznosti. No jaz mu dam vsaj 1x na 14 dni, da ne more rečt, da ne dobi sexa in da ne bi šel drugam. V družbi pa se imava to, on me objema, jaz njega, imava se najbolj rada in sva zelo priljubljena…. Res sva top of the top. Ko pa gostje grejo in ostala zijala…. pa je tako, kot bi nekdo pritisnil na stikalo. Jaz ne opazim njega, on ne mene…. Živiva bolj kot sostanovalca. Zakaj sva skupaj? Z moje strani, ker se ne bi odrekla tega finančnega ugodja, ki ga imam. On pa zato, ker mu kuham, perem in skrbim, da imajo najini gosti vedno tako postrežbo, da vsi hvalijo še 1 mesec po tem, kako sem vse dobro zrihtala in spedenala, skuhala in postregla. Sem vrhunska gostiteljica, ki vložim veliko časa in denarja v to. Od okrasitve, aranžmajev…vse do potankosti. Kot bi bil v najdražji in najbolj haj fensi restavraciji. Na podlagi tega pa ljudje mislijo, da sva midva top in da nama nič ne manjka. No finančno in materialno res ne. Ljubezen…. te pa ni, je vse hladno že dolgo….

Kaj pa to?

Ja bravo. Koga briga? Pedinaj in igraj svojo vlogo. Glavno, da si srečna.

Zakaj sva skupaj? Z moje strani, ker se ne bi odrekla tega finančnega ugodja, ki ga imam. On pa zato, ker mu kuham, perem in skrbim, da imajo najini gosti vedno tako postrežbo, da vsi hvalijo še 1 mesec po tem, kako sem vse dobro zrihtala in spedenala, skuhala in postregla. Sem vrhunska gostiteljica, ki vložim veliko časa in denarja v to. Od okrasitve, aranžmajev…vse do potankosti. Kot bi bil v najdražji in najbolj haj fensi restavraciji. Na podlagi tega pa ljudje mislijo, da sva midva top in da nama nič ne manjka. No finančno in materialno res ne. Ljubezen…. te pa ni, je vse hladno že dolgo….

Pa saj tako je vedno bilo. Poroka je pogodba iz ekonomskih razlogov, da se lazje vzgoji naslednji rod cloveske vrste. Vedno je bilo tako, da je en predvsem dobavljal hrano, streho nad glavo in kasneje finance, drugi pa skrbel za zarod. To je naravno. Tako smo narejeni. Ljubezen traja pol leta, pravijo. Lahko tudi dlje, a 20 let ne traja nobena ljubezen. Govorim o tisti ljubezni, ki je v bistvu zaljubljenost, ki ti dela metuljcke v trebuhu in ki ti utrip dvigne na 150/ minuto. Narava je uredila tako, ker ljubezen, to je zaljubljenost je pri cloveski vrsti potrebna, da se le-ta nadaljuje. Scasoma se spremeni spremeni ali v prijateljstvo, v nevtralnost, kot je pri vama, ali v sovrastvo. Vidva nista v tako slabem polozaju, kot si mislis. Sta povprecje.

Odgovor na objavo uporabnika
Think again!, 11.08.2023 ob 09:45

Nihče ne mara odkritosti, pa če to še tako zanikajo. Druga stvar je pa foušija. Mogoče zna biti nadležno tudi to da si naklonjenost izkazujeta javno, meni bi znala biti moteča “osladnost” pred drugimi.
Povedala si realno, da sta uspešna in srečna – to ni hvaljenje. Ne obremenjuj se in zavedaj se svoje sreče. Pravi prijatelji se bodo že našli. Boljše je imeti manj ljudi okrog sebe.

Izredno lepo povedano. Jaz bi še dodala, balkanska mentaliteta. Žal je tako da si pri nas na meti (beri foušarija, zavist, zloba…) če se drugi počutijo manj vredne, uspešne in temu podobno. Pač je sosed kriv ker je preveč skromen-sigurno ni za res takšen (vsi gremo od sebe), preveč se hvali (čeprav se ne), preveč je to in uno 🙂 Ja… Ko nimaš poštimano v svojem življenju potem so uspešni in prijazni sosedje preveč….. To bo tako ostalo, žal. Imam podobno zadevo kot jo ima avtorica in jo zato popolnoma razumem. Večina je na uni strani, strani obrekovanja in foušsrije in skladno s tem ne marajo drugih ki niso v njima podobni in ne delijo njine karakteristike in zanimanja (opravljanje, negativno energijo, cinizem). Brez skrbi avtorica, nič ni narobe z vami. Pač smo na balkanu in tukaj je dobesedno nedopustno da si karkoli bolj od soseda. V to šteje skromnost, lepa energija/mirnost, elokventnost, izobraženost, poslovni, družabni ali familijarni uspeh, fizični izgled, materijalne dobrine. Čeprav se večina tistih ki tle komentirajo tvojo temo, izdaja za uspešne, skromne in zadovoljne s svojim življenjem, najbrž v resnici temu ni tako, zato so njini odgovori polni obsojevanja (tudi v uviti formi) in poniževanja. Ne se zmeniti za takšne. In kot je nekdo zgoraj napisal, tle, večinoma, pridejo osebe ki se želijo “sprazniti” na drugih. Ostanite tako zadovoljni in srečni še dolgo in verejemi, nič niste preveč… Enostavno je družba takšna v 92%  na celotnem Balkanu. Uspeh, lepota in pa izpolnjeno življenje so pa v Sloveniji tko rekoč smrtne kazni.

New Report

Close