Z vlakom v Paris
OK, ok, očitno rabiš še dodatno pomoč, a ne. Ne vem zakaj bi bila cinična, samo pohvalila sem jo kako je iznajdljiva. Še bolj pa bi jo, če bi uporabila na MONu prvo iskalnik in v tem primeru bi ugotovila, da je nekdo (tudi na MOnu) pred 3 tedni že spraševal isto..in že dobil odgovore.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,6267652,6267661
Iskalnik je zakon!
Če lahko crklamo vse od tega ki pojma nimajo kam gredo po tem ko dobijo odpoved, kje naj uredijo obv. zdrv. zavarovanje, kje je fejst plaža, kje si loh rit sončiš, kdaj bodo otroški, kdaj bo socialna,je tale še najbolj zanimiva. Ah, joj – brisače sem pozabla boge srotke.In sem jo pocrkljala, pač eskiviram.Kapiš?!
sej človek rad pomaga, ampak pri tako jasnem in nedvoumnem vprašanju jasnemu naslovniku se res vprašam, čemu so iskalniki namenjeni.
V času, ko tu pišeš vprašanje, dobiš jasen in točen odgovor drugje.
Sicer pa – če ni res nujno in nimaš težav z letenjem, priporočam letalo, bodisi iz Ljubljane, bodisi iz Benetk (Ryanair).
Se opravičujem, ker sem si dovolila postaviti takšno vprašanje na ta forum.
Hkrati ste mi pa s svojim dopisovanjem nekateri popestrili dan 🙂 Da se vam da. Očitno nekatere samo čakajo, da nekdo postavi kakšno za njo “prepovedano” vprašanje in potem ga napadejo. Res nimate nič drugega za počet v življenju kot prežat na napake drugih?
Upam, da ste tisti v življenju vedno iznajdlivi in zagnani, ter nikoli ničesar ne naredite z minimalnim naporom!
Tudi sama sem že pred časom brala na tem forumu to temo. Zaradi tiste teme sem sploh začela o tem razmišljati. In ja radi, če bi bilo le organizacijsko zmožno (ne preveč prestopanj) in finančno ne predrago, bi šli z vlakom.Vem pa tudi, da lahko s časom na enako vprašanje dobiš še kakšno novo dodatno informacijo.
Hvala vsem, ki ste odgovorili na moje vprašanje!
3* mamica, jaz sem se pred leti odločila za potovanje z vlakom v Pariz, pač zato, ker nisem marala letet. Mučna izkušnja. Trajalo je celo večnost, kljub spalniku je vlak relativno neudoben in nisem mogla spat Prestopati sem, kolikor se spomnim, morala sicer samo enkrat, v Ženevi.
Ob vseh naslednjih potovanjih v Pariz sem se odločila za letalo. Skratka, potovanje z vlakom odsvetujem, sploh z otroki.