Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Za čebelico………

Za čebelico………

Čebelica, ne vem in niti nimam pojma, kako boš opravičila vse tole.
Danes smo 22.10.2002

zdivjani zajček, ki se ti bo zdaj skril za kazen ! Tko !

He, he, pa da me ne bi kdo iskal, ker kazen mora bit !

Zajček.. pol se ti pa ne mudi še… skriti, ker 22.10.02 bomo šele čez 3 mesece :))))))))))))))))) Vesel Božič in Srečno novo leto :))))))))))))))))

Pismo, sem ga polomila :))))))))
Nisem namenoma, sem gledala datum na računalnik…hehe…

Hehehehehehehehehehe….. no sam da nisi poniknila 😉 Dobro jutro zajček in lep dan!

Jani

Ne nisem poniknila. Čebeličin telefon zvoni v prazno):
Krucifix ¨¨
Jani, dobro jutro in jutranji cmok !!! zate!

Ni hudič, da bo tud čebelici enkrat zmanjkalo dopusta 🙂 Zajček, vračam jutranjega cmoka 🙂

Tudi zajček upa na to, da dopusta veliko več imela ne bo. 🙂

Odsotnost moje čebelice, me močno skrbi. ):

In kar je še hujše, telefon v prazno zvoni ):
zdaj bo zajček nekaj čebelica ko prideš predlagal ti,
da se kaj takega, da me tako skrbi, več ne zgodi !

Dobro jutro, prijatelji, vsaj za nekatere je sigurno dobro, jaz pa se še vedno vsa tresem, sunce vam presvitlo!

Ne bi pa mogla reči zase, da se mi je to jutro res dobro začelo. Ko smo se namreč zadnjič pogovarjali o posilstvu, pa na to temo navrgli nekaj šaljivih, tudi na račun tega, kdo bi koga kdaj in zakaj ter kako sploh lahko posilil (saj se spominjate, kako bi izgledalo posilstvo z moje strani??), smo se v bistvu le smejali in nasmihali, hipotetično nekako reševali problem in …. se zabavali, tudi jaz.

Kaj pa se zgodi, če ustaviš štoparju in ti le-ta direktno namigne, da bi ……… Uf, ni da bi govoril, niti da bi razmišljal, ker se še zmeraj tresem, pa četudi bi naš Štumpi v zvezi s tem kaj pripomnil – najbrž to: kdo bi koga? Moja današnja jutranja ŽIVA IN RESNIČNA ŠTORIJA, čista istina prijatelji, ki se mi je zgodila ob pol sedmih in upam, da se ne bo nikoli več ponovila, pa je sledeča:

Ustavim štoparju, na daleč se mi je zdelo da poznanemu človeku, ker sem pač mislila, da je zamudil avtobus in si želi kolikor toliko pravočasno priti v službo. Drugače nisem ne pristaš ustavljanja štoparjem niti štopanja nekako ne dovoljujem hčerki, kako bo od danes dalje v moji glavi pa nisem še čisto prepričana. Torej, ko gospod sede v avto, je bil deležen tistega “dobro jutro, ali greste v službo, ste zamudili avtobus …., do kam vas lahko peljem …..??” in seveda dobim prijazen odgovor, da je moja domneva pravilna in do kam bi se rad peljal. Moški je bil videti urejen in negovan, ni dajal slabega vtisa, ni pa bil tisti meni poznani možakar, me je pač na daljavo preslepila podobna zunanjost. In potem tisti del neobvezne jutranje konverzacije, nakar so me začeli njegovi skriti pogledi in ogledovanje malce motiti in sem se jela počutiti dokaj neugodno. Potem pa še stavek, ki je v meni naredi pravi orkan – strahu, bela cesta: Tako rad bi ljubil! O bog, nekako mi je uspelo iz vsega narediti šalo in stvar obrniti na štos in brez tresočega glasu odgovoriti, da to zanj pa ja ni problem, da najbrž lahko ljubi, če le to res želi, le pravo osebo mora najti in glede na njegova leta, ki so bila tam nekje od 35 do 40 bi naj to niti ne bilo težko. Isuse, v meni pa se je jel zbujati nek strah in roke na volanu so se mi rahlo tresle, vsaj jaz sem imela tak občutek, zato sem trdno držala volan in hitela razmišljati kako zdaj naprej, kaj bo sledilo. Vem, kaj porečete, pa vendar, strah me je bilo, res. Potem ta gospod spet prične razpredati, da bi se rad ljubil, da se je malo nerodno izrazil, da ne gre zgolj za pripadnost neki osebi in jo ljubiti, temveč da bi se resnično rad ljubil in užival v seksu!!! Ojla!!! Zdaj šele me je začela grabiti panika, ko pa sem uzrla še njegov pogled, me je res začelo grabiti po križu navzgor, ma ne strast, jebembiš, strah, strah mi je stiskal vse pore ….

Saj, v hipu sem se spomnila svojega prepričanja, da je posilstvo pač težko, če je že ravno ne kasiraš v brado in si krvavo ne obrišeš nosu. Živim pač tudi v prepričanju, da če je posilstvo neizbežno, skušaj zadevo “navidezno mirno” sprejeti, ker baje posiljevalci izgubijo slo in željo, če ni upora. Vendar so mi s sprejemljivimi protiargumenti že skušali dopovedati, da sem si jaz sama to prepričanje vbila v glavo iz preprostega razloga, da se nekako uprem notranjemu odporu pred tem neprijetnim dogodkom in da sebe prepričam, kako bi se dalo braniti. Morda res, kdo bi vedel. Morda pa zato, kot bi dejal Štumpi, bela cesta, zdaj se lahko na vse to celo šalim … ker bi pri meni niti ne šlo za pravo posilstvo ….??? Daj bog, da nikoli, ker ni samo stvar strahu, obrambe, odpora in kaj vem česa še; to bi že nekako rešila, ni vrag, gre pa seveda tudi za razne okužbe, ki danes pestijo svet, te me bolj skrbijo, kot sam neprijetni dogodek ………

V glavi mi je mlelo in mlelo in najbrž je gospod opazil, da sem podzavestno pritisnila na plin, ker se je zasmejal in me še vedno kar precej čudno gledal in razpravljal in govoril in govoril in …… o bemtiš, jaz pa vsa presrana ….. in me v zvezi s hitrostjo vožnje seveda tudi ogovoril. Skušala sem vse skupaj obrniti na šalo in pomislila celo v tistem hipu na našega prijatelja in temo o posilstvu … in v končni fazi, verjeli ali ne, se je tako tudi izteklo… kot šala, ampak, koliko strahu, koliko premišljevanja, koliko stiske zaradi borega stavka, s katerim se je hotel možic pošaliti. Ko sem ustavila na željenjem mestu, sem mu samo, kao v šali in s popačenim nasmeškom hitro navrgla, jasno skozi zaprta vrata in odprto šipo, da lep čas nikomur ne bom več ustavila, ker mi je nagnal kar precej strahu v kosti s to svojo željo po ljubljenju ob pol sedmih zjutraj in tem njegovim nadaljnjim razpredanjem in da še dobro, da vožnja ni trajala dlje kot dvajset minut. Škodoželjno se mi je zasmejal in imela sem občutek, da je užival v mojem strahu …

Ob pol sedmih zjutraj pri mojih častitljivih letih, da doživim kaj takega ….. ne mi zdaj govorit, da niso vsi štoparji taki, da je drugače, da naj kar še ustavljam, da …. da … oh, nikar, ker sem danes imela štoparjev za dolgo časa čisto dovolj in ker bo ta dogodek najbrž pustil za nekaj časa tisto sled v meni, ki me bo delala živčno, če bo hotelo naše dekle štopati…..

Takole se je meni začel današnji petek in povem vam, še mi miga po vseh živcih, resda!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close