za G
tud v men je baje coprniška kri;)
sam še vedno se spomnim šarmantnega, čudovitega glasu, s človekom bi se lahko pogovarjala noč in dan….ko sem videla sliko…..hladen tuš….ni blo belih zob, temnih las in visoke nabite postave:)))))))..
No, samo jaz si ljudi ne slikam v mislih po glasu…nikoli več:) pa ne da bi mi bil zunanji videz tako pomenben…ampak še vedno je pa nekaj na tem:)
Še vedno pri spoznavanju računam na kemijo:) Zato ne verjamem v ljubezen preko spleta ali telefona, kaj šele mailov, pisem…etc.
Treba se je…zavohat:))))))))
“ne uporabljaš Malizie???” kakšen moški pa si;)
pikec, js točno vem kaj hočem. Če nečesa ne morem dobiti, se ne zadovoljim s približkom.
Tako kot pri avtih, tako drugje…hočem, da je primerno mojim željam in zmožnostim vzdrževanja:)))))))
Kako naj imam mercedesa c klase, turbo mašine, če pa nimam za bencin? Prav tako nočem imeti ob sebi moškega, kateremu nisem kos in ob katerem se ne počutim dobro (četudi je lep, bogat in bi sexal vsak dan petkrat)…če men kaviar ni dober, ga pač ne jem;) četudi izpadem kmečko:)
ne, saj ste vsi polnoletni in ne slaboumni… torej … se zavedate svojih dejanj…. vedno in povsod….pa tud če pride mimo stara koka, ki je taka poželjiva z širokimi boki in ozkim pasom, joškic ravno prav za vaše dlani, hitrega jezika in vedno z nasmehom, okicami, ki obljubljajo nebesa, pa tudi če ima celulit.