Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Za jebačico

Za jebačico

Živjo!

Ali bi sexala z moškim, ki ti fizično ni privlačen, je pa zelo dober v postelji?

LP, Tom*

Kako bo pa vedela, da je dober v postelji, če ga prej ne sproba. Če ne seksa s fizično privlačnimi, bolj težko pride do tega, hehe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sliši od frendic

mmmm……….kaj bo z menoj, ko bom starejša in fizično neprivlačna?…..ostala bom brez sexa?!

he he he…. isto ko z nami, ko nam pimpeki ne bojo več stali

Tom*, žal.
Če ni fiz. privlačnosti, se tudi ne pride kam dlje. Vsaj pri meni. Tudi v primeru, da bi slišala, da je dober v postelji, odpade, če me fiz. ne privlači.

Obstajajo pa zanimivi primeri, ko je moški čisto povprečen, (niti lep, niti grd) a izraža tak seksipil, da je pravi magnet, ki ga je dejansko nemogoče zavrniti…

Drugače pa lepota niti slučajno ni vse.
Če je moški dober v postelji in ”vrhunskega” izgleda, nima pa dobrega karakterja- škoda časa (odvisno sedaj za kaj ;)) )
Če mi moški ustreza po karakterju in videzu, sex pa je slab- bolj ali manj zadeva odpade.
Če mi nekdo zopet ustreza po karakterju in tudi pri sexu ( tudi če ni model, bodybuilder ali kaj podobnega) – to pa gre 🙂
Fizična privlačnost je nujna, ni pa nujna ”standard” lepota (mišičast, manekenskega obraza…), saj ima vsak svoje ”norme” za lepoto sočloveka.

pa LP

Živjo!

Moram reči, da šele sedaj, na osnovi tvojih odgovorov razumem tebi “podobno” žensko, ki me že kar nekaj časa spravlja v posteljo. Ne morem verjeti, da sta si tako “podobni”.
Očitno sva si fizično zelo privlačna, tudi sicer se zelo dobro razumeva, za to me hoče “sprobati”še v postelji. Ker mi je dosti do nje (je zelo brihtna, zelo dobro izgleda) in ker sem enkrat že katastrofalno izpadel, pa mi še vseeno daje možnost “popravnega izpita”, te prosim, da mi še enkrat poveš čim več podrobnosti o tem, kaj je zate dober sex.
Rad bi se ji oddolžil, tudi za to, ker sem jo po krivici kar nekaj časa ignoriral.
Hvala lepa za tvoje odgovore.
LP, Tom *

Dober sex je za vsako žensko nesebičnost z moške strani, pozornost, itd…
Imaš pa npr. takšne, ki jim odgovarja nežen in takšne, ki jim odgovarja grob sex.
V primeru, da ženska nima rada grobega sexa, ti pa si navajen bolj na grobo- v tem primeru se pač ne ujameta. Brez veze je, da bi se potem ti vedno trudil biti nežen in ”zatiral” svoj sex, ki si ga navajen. Seveda obstaja možnost tudi, da se oba drug drugemu prilagodita (npr. ti postaneš malce nežnejši, njej postane všeč MALCE grob sex…)

Ignoriral? Zakaj? Je bil vmes tvoj strah, sram ali kaj podobnega (ker je ženska npr. močna osebnost ali pa si ti nekaj polomil…) ??

Dober sex je za vsako žensko drugačen. Jaz, npr. imam rada menjavanje položajev na veliko, ”obstanek” v početju določene stvari, ko vidi, da kar umiram od ugodja, pripravljenost na sex v vsakem trenutku, ko si jaz tako želim :)))
Če mi je res ”podobna” ji kakšne masaže pred sexom NE ODBIJ ;))

Zaenkrat naj bo dovolj.

Veliko sreče!

Živjo!

Je zelo močna osebnost,na trenutke groba, agresivna, drugače pa zelo uredu. Tako kot ti, ona hoče diktirat pogoje. Glede na to, da sem kar nekaj let starejši od nje in da mam kot moški nek predsodek, da jaz moram biti lovec (v vseh primerih do sedaj sem bil ) se mi je zgodilo da sem v situaciji, ko bi moral z njo uživati popolnoma odpoved. Imel sem jo za “zelo lahko”, ker se mi ni bilo potrebno kaj dosti truditi, da jo oz. me spravi v posteljo. Vse skupaj je močno udarilo na moj ego in sem jo do sedaj vedno na kratko odpravil, ona pa še vedno vstraja.
Kar se tiče sexa mi odgovarjajo bolj nežne kot grobe variante, bi se pa prilagodil njenim zahtevam. Zaenkrat pa ne morem preko dejstva, da ona “postavlja pogoje”, čeprav vem da bi bil sex z njo fantastičen. Verjetno bom jaz popustil!
Še to: predigra, kvaliteten sex (raznolikost), koliko časa-trajanje?

LP,Tom *

to si pa dobro napisala; dejansko brez neke fizične privlačnosti ni nič, še zdaleč pa ni treba da je to neka klasična lepota

New Report

Close