Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Za katero boleznijo trpi Janez Janša?

Za katero boleznijo trpi Janez Janša?

Ne, on je zdrav ko dren, samo okolje je pa bolno.

Nedostojen beden človek, ni vreden, da se toliko ukvarjamo z njim.

Pojasnil naj bi izvor svojega premoženja-vsak ga mora!- in delal naprej. Tako pa se vedno bolj zapleta v svoje lastne zanke. Kakšen šele bo, ko bo star, grozljivo.

… a je s tabo vse v redi?

PARANOIDNA SHIZOFRENIJA.

JJ je onesnažil politično desnico, svojo družino, državo….
In ni edini, tudi med t.i. “levimi” je veliko pokvarjencev, ki so nas pripeljali v to greznico.

To spada že pod poglavje MOM. Beri – mejna osebnostna motnja. Šolski primer pa je JJ.

nevem, zakaj bi “vsak” moral pojasnjevat izvor svojega premoženja!
komu?
tebi?

sicer pa:
možakar bo kmalu star 60 let in hudičevo malo je vreden tisti, ki pri teh letih nima za 500K premoženja, celo, če ni bil na vodilnih državniških funkcijah.

Ja ljuba duša, pri nas imajo dobre dohodke dobri gospodarstveniki, ne pa politiki.
Zato pa je v politiki toliko nesposobnih, ki se po prenehanju mandata ne morejo nikjer zaposliti (če si prej ne zagotovijo delovnega mesta v državni upravi).
S tistimi tremi jurji, s katerimi še predsednik težko preživi si pa človek malo težko zagotovi neko bogastvo, ane?

komu?
tebi?

sicer pa:
možakar bo kmalu star 60 let in hudičevo malo je vreden tisti, ki pri teh letih nima za 500K premoženja, celo, če ni bil na vodilnih državniških funkcijah.[/quote]

Točno tako. Vsak! Ne meni, pristojnim službam=davkoplačevalcem.
Nenazadnje se že dolgo svaljka tam na naš račun. Pa še zdaleč ni edini! Za vsakega mora biti to razvidno v pravni državi, Če je izvor premoženja transparenten, (po možnosti tudi pošten, kar spet ni enako moralen?!) pa ne vidim nobenega problema. Tudi on ga ne bi smel videti, a ni tako?

komu?
tebi?

sicer pa:
možakar bo kmalu star 60 let in hudičevo malo je vreden tisti, ki pri teh letih nima za 500K premoženja, celo, če ni bil na vodilnih državniških funkcijah.[/quote]

Točno tako. Vsak! Ne meni, pristojnim službam=davkoplačevalcem.
Nenazadnje se že dolgo svaljka tam na naš račun. Pa še zdaleč ni edini! Za vsakega mora biti to razvidno v pravni državi, Če je izvor premoženja transparenten, (po možnosti tudi pošten, kar spet ni enako moralen?!) pa ne vidim nobenega problema. Tudi on ga ne bi smel videti, a ni tako?[/quote]

morda bi bilo bolje, da bi se “pristojne službe” ukvarjale s kakšnim pametnim delom.

sicer pa, kaj so te “pristojne službe” počele do sedaj???

https://youtu.be/vjuOCJKgnkY

Je pravi absolutist. Po moje ima večvrednostni kompleks – samo jaz, samo jaz, samo jaz, pa dolgo nič zelo dolgo nič, potem pa mladički, za Urško pa ni več prostora. Mogoče kdaj, če ga kje kaj zaščemi.

Ampak saj je že v letih – ha, ha -pa mu bolj dol mahedra,
[/quote]

Tip trpi za maničnim deloritisom, nima minute frej, dela in dela 100 na uro..

Mislim da nihče nima takšne (močvirske) bolezni kot jo imate nekateri tukajšnji pacienti.

Je pravi absolutist. Po moje ima večvrednostni kompleks – samo jaz, samo jaz, samo jaz, pa dolgo nič zelo dolgo nič, potem pa mladički, za Urško pa ni več prostora. Mogoče kdaj, če ga kje kaj zaščemi.

[/quote]

Tudi bližnja oseba, ki s tako sobiva, mora imet določen enak vzorec – drugače z njo ni kompatibilna. Isti skupaj sodijo in lahko sobivajo v sožitju.

https://www.delo.si/novice/slovenija/referendumi-potisnili-sds-se-globlje-v-depresijo/

Odgovor na objavo uporabnika
deprraaa, 02.12.2022 ob 23:36

https://www.delo.si/novice/slovenija/referendumi-potisnili-sds-se-globlje-v-depresijo/

Stara tema

psihologija ve, 29.06.2020 ob 06:37

https://youtu.be/vjuOCJKgnkY

tole je tudi fajn, …

ladygagaaaa, 16.04.2015 ob 14:42

on ima antisocialno (psihopatsko) osebnostnjo motnjo —> beri spodaj
http://www.karakter.si/du{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1evne-motnje/osebnostne-motnje/antisocialna-osebnostna-motnja

assdasd, 16.04.2015 ob 14:35

Laganje, sprenevedanje, sum da mu sledijo, da mu ostali vse podtikajo, žaljenje, primerjanje drugih znanih osebnosti s teroristi, nonstop kritiziranje drugačnih..

A je to depresija, shizofrenija, psihoze? Ali pa nič, in se samo dela?

Sicer mi ni najbolj simpatičen, ampak bolezni pa ne privoščim nikomur.

takšen je kučan in vsi pezdeti okoli njega !

večvrednostni kompleks – hitler, 16.04.2015 ob 14:39

takšen je kučan in vsi pezdeti okoli njega !

To je težka bolezen, jaz, jaz in jaz pa dooooolgo več nobeden. Kot otrok ki začne jokat, ko mu vzameš igračo. Moja je samo moja jaz je ne dam, ker je moja in tako dalje. Sicer takšni manijaki imajo seveda svoje pristaše podobnemu njemu. Samo, da je on glavni in on posoja igračo, če hoče, seveda. Kot v času Hitlerja, mu je zelo podoben. Dobro da je naš Janezek, že star in videti onemogel in ga čaka, da ga en njegov prijatelj porine vstran. In tako se bo pri SDS nadaljevalo isto naprej z grimsom, cernacem samo mislim, da ne z logarjem, ker ga ima jansek že na piki. To je lepo na kratko videti v resnici, samo se nekaj, tudi kriv ni nič naš Janezek, ker so vse drugi krivi in pika. Kot en nedorasel otrok  je.

New Report

Close